Dream probaj dok imas te gljivice da ne jedes i konzumiras slatko jer se od njih jos bolje sve razmnozava
Ja se moram pohvaliti da smo jucer kupili krevetice i prematalicu... Isli smo s namjerom baciti oko medutim na kraju smo kupili jer kako kaze muz nista im nece biti zapakiranima... Toliko me to ponjelo da bi sad sve isla kupit... A mislila sam si cim saznam spol ljepo kupit robicu, oprat, ispeglat i u vakum vrece
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Kristina super ti je to ispalo, brusnica je stvarno odlicna za mokracni sustava👍
Dream tebe je stvarno napadaju😔 s obzirom da je meni dala sumamed i vaginalete ja sam se ful bojala da ce mi se nakon toga gljivice nakalemiti pa sam uzela probiotik, neki sa K... evo jos ga pijem. Dobro mi utjece i na probavu, tako da se jos nisam bacila na Mg🙂
Da.da super za krevetice i prematalicu... Istina, dok je zapakirano nis im se nece dogoditi, a ako ste nasli nesto sto vam se svidja i povoljno je, zasto ne...🙂
Samo eto u cijelom toweru u rijeci nema kolica za blizance
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Ja pijem magnezij direck i super je. Bili su mi dolazili grcevi u nogama pa sam ga pocela piti..
Moj se poceo dizat prema gore ☺
Da super je , i mene su početkom drugog tromjesečja mučili dok nisam počela s magnezijem.
Je li to decko i kod tebe Tamsi? Kada ti je termin? 😊
Dečko je 😊 termin mi je 3.3.2019., a tebi? 🤗 i tvoj je dečko?Tamsi meni je termin 2.3.2019. 😊 tako da cemo se pratiti do kraja i isto je decko 😍
Kako lijepoo 😊😊 mozda rodimo na isti dan 😁😁 odakle si?
Da to bi bilo bas fora ☺ iz Zagreba, ti?
Vece svimaaa, nadam se da ste dobro, nisam uspila bas sve popratiti jer ste se raspisale :))) neka neka pozitiva nam je u grupi :)))vidin opremate pomalo😊😊
Tata bas ti je slatka slika kako ova sa sinom 😍
Mene hvataju mucnine , jucer sam bila dosta lose danas bolje, jela sam zdravo.
Cure sa probavom , meni je pomogao kivi , kod zatvora. Pojela sam 2 kivija , i sutradan jos 2 i bas.mi je pomoglo. A jedem stalno i slatke kruske , one mekane, mislim da mi i one pomognu.
Ivana termin nam je isti dan 😍
Samo eto u cijelom toweru u rijeci nema kolica za blizance
A da pogledas bc u Sloveniji, onaj u Ilirskoj je malecki, ali onaj u Ljubljani u BTC-u mi je u sjecanju ostao kao poveci pa mozda imaju izlozena kolica za blizance🤔
Vece svimaaa, nadam se da ste dobro, nisam uspila bas sve popratiti jer ste se raspisale :))) neka neka pozitiva nam je u grupi :)))vidin opremate pomalo😊😊
Cure sa probavom , meni je pomogao kivi , kod zatvora. Pojela sam 2 kivija , i sutradan jos 2 i bas.mi je pomoglo. A jedem stalno i slatke kruske , one mekane, mislim da mi i one pomognu.
Odlicno, imam se s kim pratiti u stopu. Vidim da dosta ima termin tamo u prvom ili drugom mjesecu 🤩
Ja pijem magnezij direck i super je. Bili su mi dolazili grcevi u nogama pa sam ga pocela piti..
Da super je , i mene su početkom drugog tromjesečja mučili dok nisam počela s magnezijem.
Dečko je 😊 termin mi je 3.3.2019., a tebi? 🤗 i tvoj je dečko?Tamsi meni je termin 2.3.2019. 😊 tako da cemo se pratiti do kraja i isto je decko 😍
Ja sam iz Novigrada u Istri 😊 nije bas blizu
Odlicno, imam se s kim pratiti u stopu. Vidim da dosta ima termin tamo u prvom ili drugom mjesecu 🤩
Hihi da :)))) mi smo juniori ;) kako si ti, imas li mucnine? Kad ti je pregled?
Sortiraj odgovore
Najstariji