Bok svima! Evo i ja sam vam se odlučila pridružiti. Naša beba stiže sredinom ožujka, sad sam u 13. tt :)
Neka nam je svima sretno :)
Tamsi , mandarine :)))) jedva ih cekamo, to je sami vitamin ;)
Piki dobrodosla nam :)
Sta radite zenice danas? Ja vec po kuci pretresla, poredila.. sad jos se mislim da napravim tortu , bas imam volje. 😊
Pili dobrodošla 😊
Ja sam jučer uradila generalku, nešto mi tako došlo tako da danas nemam nikakvih planova osim ležarenja 😊Ja sve čekam da mi trbuh pođe rasti ali nikako 😑
Piki, dobrodosla☺️
Ivana, normalno je u trufnoci imati zivopisne snove, lijepe i ruzne.. Nadam se da nam budu prevladavali lijepi i nadam se da ce ti tata biti ok♥️
Ajme...maandarineeee😍😍😍 jedva cekam...iako volim svo voce, a u zadnje vrijeme mi se ful jede bijelo grozdje i jabuke☺️
Ja sam se vratila s posla, danas bilo kratko i slatko... iako cu sada zasjesti za komp i nastaviti raditi, ali ljepse/lakse je biti doma.. I moram smisliti sta za rucak...e to je tlaka, nemam ideje🙈
Kod mene su više ni manje - mahune. Na moju radost a na nesreću moga mužića 😂
Obožavam mandarine i grožđe, sad mi se to užasno jede 😅
Ja kuham hahhah minestru sa kiselim kupusom 😁 decko radi do 17h i tako. Navecer idem s frendicom na veceru, ne znam sta jest 😅 moza njoke i neki gulas hahha
Mi smo konacno jucer napravili kuhinju i sad mogu stalno kuhati 🤗🤗
Mislila sam i ja neku tortu, al moram u market, a ne da mi se, vruce je vani 🙄
Kod mene su više ni manje - mahune. Na moju radost a na nesreću moga mužića 😂
Obožavam mandarine i grožđe, sad mi se to užasno jede 😅
Ahahah i u mene, mahune sa povrcem i mesom. Obozavam ih 😊
Ajme Tamsi, presladak trbuscic 😍
Ja isto volim mahune ili što bi kod nas u Hercegovini rekli ma'une 😂 Najlakše staviti da se kuha i lezi haha
Sortiraj odgovore
Najstariji