Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Rujan 2018. 10:33

Bok svima! Evo i ja sam vam se odlučila pridružiti. Naša beba stiže sredinom ožujka, sad sam u 13. tt :)
    Neka nam je svima sretno :)

MalaTajna222
    10. Rujan 2018. 11:32

Tamsi , mandarine :)))) jedva ih cekamo, to je sami vitamin ;)
    Piki dobrodosla  nam :)
    Sta radite zenice danas? Ja vec po kuci pretresla, poredila.. sad jos se mislim da napravim tortu , bas imam volje. 😊

dreamcatcherrr
    10. Rujan 2018. 11:45

Pili dobrodošla 😊
    Ja sam jučer uradila generalku, nešto mi tako došlo tako da danas nemam nikakvih planova osim ležarenja 😊Ja sve čekam da mi trbuh pođe rasti ali nikako 😑

10. Rujan 2018. 11:46

Piki, dobrodosla☺️
    Ivana, normalno je u trufnoci imati zivopisne snove, lijepe i ruzne.. Nadam se da nam budu prevladavali lijepi i nadam se da ce ti tata biti ok♥️

Ajme...maandarineeee😍😍😍 jedva cekam...iako volim svo voce, a u zadnje vrijeme mi se ful jede bijelo grozdje i jabuke☺️

Ja sam se vratila s posla, danas bilo kratko i slatko... iako cu sada zasjesti za komp i nastaviti raditi, ali ljepse/lakse je biti doma.. I moram smisliti sta za rucak...e to je tlaka, nemam ideje🙈

dreamcatcherrr
    10. Rujan 2018. 11:55

Kod mene su više ni manje - mahune. Na moju radost a na nesreću moga mužića 😂
    Obožavam mandarine i grožđe, sad mi se to užasno jede 😅

Timi95
    10. Rujan 2018. 12:12

Ja kuham hahhah minestru sa kiselim kupusom 😁 decko radi do 17h i tako. Navecer idem s frendicom na veceru, ne znam sta jest 😅 moza njoke i neki gulas hahha 
    Mi smo konacno jucer napravili kuhinju i sad mogu stalno kuhati 🤗🤗 
    Mislila sam i ja neku tortu, al moram u market, a ne da mi se, vruce je vani 🙄

Timi95
    10. Rujan 2018. 12:12

I da Piki- dobrodosla 😍

Timi95
    10. Rujan 2018. 12:15
    Moj je konacno poceo rasti 😃😃 al samo trbuh.. kako vise ne vjezbam ode moje dupe 😅😅 morat cu neke trudnice vjezbe
    Moj je konacno poceo rasti 😃😃 al samo trbuh.. kako vise ne vjezbam ode moje dupe 😅😅 morat cu neke trudnice vjezbe

MalaTajna222
    10. Rujan 2018. 12:16

dreamcatcherrr

Kod mene su više ni manje - mahune. Na moju radost a na nesreću moga mužića 😂
    Obožavam mandarine i grožđe, sad mi se to užasno jede 😅

Ahahah i u mene, mahune sa povrcem i mesom. Obozavam ih 😊

dreamcatcherrr
    10. Rujan 2018. 12:20

Ajme Tamsi, presladak trbuscic 😍 
    Ja isto volim mahune ili što bi kod nas u Hercegovini rekli ma'une 😂 Najlakše staviti da se kuha i lezi haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.