Ja pojedem dnevno valjda svega po pol kile voca a najvise kiwija..a zatvorena ko konzerva😂 meni ne pomaze voce oko probave😞
Ja pojedem dnevno valjda svega po pol kile voca a najvise kiwija..a zatvorena ko konzerva😂 meni ne pomaze voce oko probave😞
Ma daj :/ ali super je svakako da jedes toliko voca;) ja sam sada pojela 2 banane 2 kruske i malo grozdja :)
Meni ne pomaze nista za probavu, kad se zatvorim se zatvorim i samo prođe.. svako je drugaciji. Ja npr voce ne mogu jest, uopce mi ne pase, samo slanija hrana
Al opet ne grickalice i gluposti, nego kuhano, mozda i sendvic, al ostalo ne bas
Al opet ne grickalice i gluposti, nego kuhano, mozda i sendvic, al ostalo ne bas
Ma daj ,nista bas od voca? Ti onda nadoknadis povrcem :))Meni su zakon krem juhe od povrca, one sta kuhas pa izmiksas. To je tanjur zdravlja. I djeca to jako vole.
Vece svimaaa, nadam se da ste dobro, nisam uspila bas sve popratiti jer ste se raspisale :))) neka neka pozitiva nam je u grupi :)))vidin opremate pomalo😊😊
Tata bas ti je slatka slika kako ova sa sinom 😍
Mene hvataju mucnine , jucer sam bila dosta lose danas bolje, jela sam zdravo.
Cure sa probavom , meni je pomogao kivi , kod zatvora. Pojela sam 2 kivija , i sutradan jos 2 i bas.mi je pomoglo. A jedem stalno i slatke kruske , one mekane, mislim da mi i one pomognu.
Ivana termin nam je isti dan 😍
Odlicno, imam se s kim pratiti u stopu. Vidim da dosta ima termin tamo u prvom ili drugom mjesecu 🤩
Hihi da :)))) mi smo juniori ;) kako si ti, imas li mucnine? Kad ti je pregled?
Pa malo mi se smuci nekad na hranu, al povracanja nema, termin mi je 27.9. Jedva cekam jer ce mi tada sve izmjeriti da budem mirna. Cijelu trudnocu sam nemirna, imam nocne more, sinoc sam npr sanjala da mi mama lezi u bolnici i ima jos samo par sati zivota, mozda ima veze s tim sto mi tata ima rak pa mi sve u podsvijesti izmjesano, ne znam al se bas lose osjecam svako jutro zbog tih nocnih mora ☹️
Ivana, bas mi je zao sto se tako osjecas ☹, i nadam se da ce tvoj tata biti dobro 🙏.
Meni mucnine samo dodju , imam teka i sve ali nekad je nemoguce primirisati hranu. Ja sam za 10 dana u gin, koliko se veselim toliko me i strah je li sve u redu. Jer ce biti tocno mj.dana od zadnjeg pregleda.
Ja prije nisam mogla jesti voce jer mi se dizalo od njega,al moras voce tj vitamine unasat u organizam pa sam blendala i radila si smoothi s mlijekom od svega voca,lakse mi je bilo da popijem. A sad bi se zajela u vocu😇..moja kombinacija danas drozde,kiwi,naranda,sir i vrhne i mlijeko..nema sanse da me protira😂
Ja prije nisam mogla jesti voce jer mi se dizalo od njega,al moras voce tj vitamine unasat u organizam pa sam blendala i radila si smoothi s mlijekom od svega voca,lakse mi je bilo da popijem. A sad bi se zajela u vocu😇..moja kombinacija danas drozde,kiwi,naranda,sir i vrhne i mlijeko..nema sanse da me protira😂
Uh kod mene ista situacija, rijetko šta me moglo natjerati na wc ali otkad sam počela piti magnezij direkt za grčeve, probava radi kao luda. Uzas 😂
Ma pojedem na silu voce, al nista posebno. Cekam da budu mandarine, njih obozavam 😁
Meni kazes jaoo, nisam isla na wc 2 dana danas 3. I tako me bole crijeve, pogotovo nocu, al poceo mi je rast trbuh pa mislis da je zbog toga jos vise hh sad jedem activia jogurt, mozda bude nesto 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji