Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina 30
    07. Rujan 2018. 17:54

Bea moja sveki keki ti je zmaj,zena s dva lica,dobrim i losim. I ne vjerujem joj jer laze svako malo i samo spletkari i obozava u tudoj jadi i boli da dalje ne duljim ja nisam htjela da ikome kazemo dok ne dode vrijeme al Mm je toliko bil sretan da je samo izlazilo iz njega🙂 moji su normalno reagirali,a sveka ona bi slikicu od ultrazvuka. S tim da smo se posvadale jer sam joj rekla kaj bu ona s tim,njoj to ne treba to je muzevo i moje samo nase. Odma su mi zivci proradili,najbolje da mi woo doo carolije izvada nad slikom,ne vjerujem joj i amen. A ostali prijatelji ako to danas mogu tako nazvati jer svi samo gledaju da te iskoriste dok te trebaju..znaju samo oni koji su uvijek uz mene bili kad mi je bilo najgore a ovi ostali koji glume dok su culi onda su me bombali por joj pa je istina ak jeje cestitam,moj odg je bil aha bas,fala.

• Wonderland19
    07. Rujan 2018. 17:58

Ja sam u svojim postupcima zatrudnjivanja nekad pila i 2 folacina dnevno, rekli su mi da se visak izade sa urinom... eto sad ti budi pametan... 
    Beba ja folacin nista ne nadoplacujem! A rekli mi da prestanem s njim u 12tt
    A nasi svi znaju da sam trudna! 😊 
    Ja ne znam sta je s tim muskim dijelom obitelji... cudno je to jako! Eto mi smo se trudili vise od 5 godina, u medicinski potpomognutim vodama vise od god dana i sogorica me jos nije ni nazvala ni poruku poslala! To je stvarno tuzno i jadno, ima jednog jedinog brata al eto nek joj bude...

Kristina 30
    07. Rujan 2018. 18:15

Wonder to ti je to..ljudi su ponekad toliko bljak bljak da bi ih mogla zvak zvak😉nekad sam se sekirala ali od poslije kad sam malo bolje otvorila oci sad svakog procitam i opce mi se fucka. Uvijek sam svima pomogla u svacemu cak sam i s kolegicom isla na porod ko pratnja,za kaj? Za to kaj sam tjedan dana isla na tecaj i kaj sam uzimala slobodan dan za njezin porod da me danas ni pozdravit ne moze? Krstila je dijete i udavala se a ja pojma nisam imala da bi od drugih saznala..nisam a niti nebum vise budala koja bu pomagala drugima pa onda bila iskoristena😐dosta me zivot mlatnul oko takvih stvari

• Wonderland19
    07. Rujan 2018. 18:34

Ma ima nas stvarno svakakvih! Ma nisam luda da se zivciram oko toga, vise mi zao muza... oko nebitnih ljudi sam davno odustala al od obitelji ipak ne mozes pobjec, mislim mozes al stvarno mi nepada na pamet petljat se u njihove odnose... 

Beaa
    07. Rujan 2018. 18:37

Wonderland i Kristina najviše volim kada se ljudi sami predstave sa svojim pravim licem, pa mi je onda lakše jer znam kako da se ophodim prema njima. A kada dođe beba može samo da sanja da će se vrtjeti oko nje, a pošto je znam - znam da će pokušati ali će naići na zid ispred i to je to. Ne treba se u trudnoći zamarati time i raditi si dodatan stres oko ljudi koji to apsolutno ne zaslužuju, stresa svakako imamo svakodnevno zbog bebe jer se svaka od nas boji je li sve ok. Važno je da je beba zdrava i da se dobro slažemo i funkcioniramo sa našim muževima, ostale ko šiša. Samo pozitivno, da nam i bebe budu sretne u stomaku a i kada dođu na ovaj svijet, jer sretna i mirna mama=sretna i zadovoljna beba :))

Ivana_G
    07. Rujan 2018. 18:46

Pij dodatno folnu, ne moze stetiti. Do proslog pregleda sam pila samo folnu i nista vise, od proslog pregleda (kako sam usla u 2.tromjesecje) rekla je da pijem kombinaciju minerala i vitamina - uzela sam elebaby, i da uz to uzimam i folnu dodatno i magnezij. Isto tako stalno napominje vaznost folne i kako bolje da ima viska (navodno visak popiskimo) nego manjka...

Kristina 30
    07. Rujan 2018. 18:52

Bea 😇☺️Tocno sve kako si napisala🤗
    Dajte vidite ovo

• da.da
    07. Rujan 2018. 19:09

Cure kod mene je situacija slicna... Svekrva i svekar su rastavljeni. Ona zivi kat ispod, on u drugom gradu. S njom ne pricam vec 2god. Kad joj je mm rekao da sam trudna njemu je cestitala, meni ne. Svekar ista stvar. Brat od m i njegova zena mi se nisu obratili a saznali su. Sta je tesko makar preko fb poslat poruku?? Ne kuzim te ljude... Niti pristojnosti.   I da isto sam misljenja da nece vidit bebace... Dok moji starci prelaze 370km da bi dosli nam ofarbati stan i napravit generalku generalke i to sve o svom trosku... Pa ko tu koga? Uhh

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

Dreams
    07. Rujan 2018. 19:24

Kristina preslatko 😍
    Cure nemojte se dati živcirati radi drugih, pogotovo ne sada...mi nismo s muževim roditeljima pričali 2 god odselili smo od njih da nisu ni znali da smo kupili stan.. Samo smo jedan dan parkirali kamion i otišli...za vjenčanje su dobili pozivnicu kao i svi drugi gosti...onda su shvatili da ako se ne promjene neće imati sina u svom životu pa su sad potpuno drugačiji...trebalo im je dugo i zaista su se ružno ponašali prema meni i prema mm...
    Ono što hoću reći je da je važno da ste vi sa svojim muževima sretne i da se slažete...i nemojte dati da vam to itko kvari pa makar to bila najbliža rodbina. 

tata_me_zove_zlato
    07. Rujan 2018. 20:01

Zene, skroz vas sve razumem. Moj muz hvala Bogu  odvojeno od svojih roditelja zivi odavno i stvarno nema nikakvu bliskost posebnu sa njima jer prosto, nisu mu skoro nista pruzali, od 11e god sam zaradjuje, a i skolu je zavrsio uredno. A nasli su za shodno pitati ga zasto nije slobodnu zenu nasao nego razvedenu sa dvoje dece. On je imao dosta veza pre mene, i stvarno je imao izbor, pa majku mu, valjda je znao sta radi odrastao covek. Tako da oni dodju mozda jednom mesecno kad ih mm na kafu pozove, ali ja sam vidno rezervisana. Od kad sam trudna, sv put kad me i na ulici sretne ona meni ruku na stomak, alergiju dobijem. Pocela se izmicati i sad je prestala. A ja svoje roditelje nemam, samo brata mladjeg. Tako da mi imamo jedno drugo, mnogo prijatelja, kumove... To je nasa porodica 😁naravno deca isto ❤️

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.