Teus tek ce sad pazit kaj ce radit pojedine bolnice,zato ti je dobro imat pratnju jer onda paze sto govore i rade,ja hvala bogu nemam losih iskustva i s nikim nisam bila na ratnoj nozi u bolnici,dok npr jedna zena koja je bila s menom u sobi poslije poroda,zena u godinama,non stop se kacila s sestrama i zakacila se za onu glavu,nikad nisu bile dobre prema njoj jer si je sama kriva za to,dok sam se ja salila i s svima bila kulturna i uljudna tak sam stekla onda neki dojam kakav si ti prema meni takvav sam ja prema tebi.
Tamsi ti si cijela po p.s.-u, ono pumo manjih obroka u danu, sve se nesto pazis itd, blago ti seee 😆😆
Ja sam se prije bojala poroda, sad me vise strah svega sta slijedi poslije, ocu se uspiti snaci sa djetetom, ocu puno panicariti, ocu muznat udovoljit itd uglavnom toga me strah.a za porod se samo molim da ne podje nista po zlu, a ja cu vec nekalo prizivit, sve su pa cu valjda i ja. Bojim se samo da ne stignem na vrijeme u bolnicu 😕 imam vise od pola sata do bolnice.jos mi muz govoru da radije odem u Sibenik rodit jer moji tamo zive imam 5min do bolnice tamo.al necu, sta bude bude.ako me bas strah uhvati trazit cu ih da me drze u bolnici😂😂
Opet i nije toliko strah koliko je neko uzbuđenje adrenalin, samo želim da to sve što prije prođe da se mi možemo upoznati i maziti 😄 I ne bi voljela baš da rađam 2 dana haha prijateljica koja radi kao babica mi je rekla ne idi dok te baš ne boli jer ćeš duže biti u bolnici i više ćeš nervozna biti , bolje je u prirodnom okruženju biti. Ma da to mi se čini malo ekstremno jer mi je prvo dijete, odakle da ja znam kako šta 😂
Curke, je li vi imate iznenadne nalete umora ? Ja sam maloprije bila super high a sada mi se odjednom tako spava, zijeva i osjećam se malaksalo. Bebac se ne javlja bit će da i on spava ali će se vjerojatno probuditi kad ja budem htjela spavati . 😄 Još muž dodje s posla i stavi ruku na stomak kad legne a ovaj poludi kao da razlikuje dodir a tek kad progovori muž 🤤To mi je fascinantno
Ja sam danas umorna i nikakva. Vucem se ko puz po kuci.
Mrvica se javlja dosta cesto zadnje vrijeme 💕
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Moj dragi jos nikako nije uspio osjetit maleniga. Svaki put kad stavim njegorvu ruku na trbuh mali stane. Iman osjecaj da muz misli da san luda vise da izmisljam da mali skace😂😂
Hahahah tako je i meni bilo. Skace skace i muz stavi ruku i umiri se 😊
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
😂☺️dok moj mm stavi ruku onda ga zlato nase naboksa😆
Tonka i ja ti imam pola sata do bolnice,kad pukne vodenjak ili padne sluzavi cep ne mora se odma trcat u bolnicu,samo treba pratit razmake izmedu trudova😇
😂☺️dok moj mm stavi ruku onda ga zlato nase naboksa😆
Tonka i ja ti imam pola sata do bolnice,kad pukne vodenjak ili padne sluzavi cep ne mora se odma trcat u bolnicu,samo treba pratit razmake izmedu trudova😇
Kristina, vjerujem, ali u tom trenu ce me vjerovatno srce izdat i trcat cu odma ca u bolnicu jer necu moci ostat smirena (ako Bog dade da budem u kuci i da bude sve ok) i ono brojat razmake😂😂
Pokusavam paziti, jer sam se prije trudnoce zdravo hranila.. ma i sad se, samo ubacim neku glupost svako toliko.. najvise se bojim zbog zgaravice, jer stvarnoo smeta i vjetrova. Evo danas jela minestru i eto ti vjetrova 😂
Aa ti imas pola sata do bolnice, ja sat i pol do Rijeke, a do Izole 25 minuta.. ja necu ici dok nemam trudove jake, nije da mi se bude u bolnici, lakse je bit doma pa ici kad je bas zadnji cas.. naravno, ako bude sve u redu..
Jeste razmisljale porod u vodi? 🤔
Moj je nakon vecere poceo skakat i decko je bas vidio i osjetio s rukom, bas je bio sretan 😄 jer vecinom kad je on doma, bebac se smiri haha
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji