Bok cure,
Ajme Dream bebac je presladak,pravi mali sarmer 😍😍😍
Lineu negru jos nemam,ali pupak ce izgleda iskocit. Bas je nekako zategnut cudno.
Malu-ma mene na neki nacin nije strah,znam da ce boljet,znam da mogu jako ispucati i puno drugih stvari,ali nekako me je najvise brine da bebica bude ok,da se porod ne iskomplicira. A ja cu vec nekako prezivit i zacijelit nakon sta tu nasu srecicu budem drzala u rukama.😊
Daddy's girl and mommy's world! ❤
cure - da li preporučate neke bočice za početak dok je bebica još mala ? Znam da se u bolnicu mora ponjeti bočica, a i treba koja kod kuće biti za svaki slučaj - nadohrana itd... no ima ih hrpaaaaa... vi koje možda imate više iskustva koje ste odabrale ?
Mi smo se odlučili za kolica - Kunert Lavado. Sutra idemo pogledati jedan Adaxov krevetić i tako... pripremamo se pomalo :)
Zenice nemojte se opterecivat s tim koliko bude savova,dal ih bude,to opce nije bitno,ja sam rodila carski prvo i uzasno je bolno al se nisam dala,stisla sam zube jer naravno boli mala posjekotina a kamoli nesto vece i jos k tome sivano. Nadam se i zelim si da cu rodit vaginalno jer mi je to zelja,vidla sam kak to ide,znam da boli bilo koji nacin al curke dok primete bebu nikakva bol se ne osjeca. Ja se od svog poroda i trudova i boli ne sjecam niceg osim da sam vidla svoju bucu debeljucu i prvo mi je bilo a je sve u redu,dal ima sve prstice na rukicama i nogicama i onaj prvi pogled kad te dijete pogleda duboko u oci😍 sad mi suze idu kad se sjetim..ne trebamo se bojat niceg jer sve to tako mora biti🤗
Zenice nemojte se opterecivat s tim koliko bude savova,dal ih bude,to opce nije bitno,ja sam rodila carski prvo i uzasno je bolno al se nisam dala,stisla sam zube jer naravno boli mala posjekotina a kamoli nesto vece i jos k tome sivano. Nadam se i zelim si da cu rodit vaginalno jer mi je to zelja,vidla sam kak to ide,znam da boli bilo koji nacin al curke dok primete bebu nikakva bol se ne osjeca. Ja se od svog poroda i trudova i boli ne sjecam niceg osim da sam vidla svoju bucu debeljucu i prvo mi je bilo a je sve u redu,dal ima sve prstice na rukicama i nogicama i onaj prvi pogled kad te dijete pogleda duboko u oci😍 sad mi suze idu kad se sjetim..ne trebamo se bojat niceg jer sve to tako mora biti🤗
S prvom bebom sam imala sve od aventa i flasice i dude jer su najkvalitetnije,a sad je ova neka kao sprecava da beba guta zrak da se ne stvaraju grcevi u trbuhu pa sam uzela..i mislim uzet jos jednu malo vecu od te jer sad na pocetku je dosta ta jedna..
Hej cure evo mene nakom dugo vremena opet... vidim da vas puno dobiva tu linea negru mi smo u petak 19 tj nista se ne nazire jos ali ja imam mali trbuh neznam dal to ima veze curica je stalno aktivna postrljica mi je iza skroz smjestena tak da savrseno osjetim udarce skoro 2 tj vec. :)
Jel planirate ic na sajam u west gateu sad 23 ili kad je vec ja bi si tad malo pogledala kolica mozda i kupila ako nadem jeftino.
A osijek ne moras si kupovat unaprijed nadohranu jer ces tek vidjet u bolnici dal ce biti potrebno,ako ce bit potrebno onda ces kupit il ti mm kupi,moja je bila sisala al je navecer morala jos dohrane popapati znaci samo jednom na dan je dohranu jela i sad ima raznih vrsta dohrane,prije je bil bebimil i nan ja mislim sad ima koje kavih vrsta,opet budes morala i na to pazit ako ce bit na dohrani jer neka dijeca odma prihvate a nekima smeta,zavisi od bebe pa se onda mjenja dohrana itd..tak da dohrana ti moze sacekati☺️
A osijek ne moras si kupovat unaprijed nadohranu jer ces tek vidjet u bolnici dal ce biti potrebno,ako ce bit potrebno onda ces kupit il ti mm kupi,moja je bila sisala al je navecer morala jos dohrane popapati znaci samo jednom na dan je dohranu jela i sad ima raznih vrsta dohrane,prije je bil bebimil i nan ja mislim sad ima koje kavih vrsta,opet budes morala i na to pazit ako ce bit na dohrani jer neka dijeca odma prihvate a nekima smeta,zavisi od bebe pa se onda mjenja dohrana itd..tak da dohrana ti moze sacekati☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji