Tim zdravo..neke zene dobe tu crtu neke ne,moja se proteze po cijelom trbuhu od iznad pupka do ispod pupka fora zgleda😂
Ja bi isla u west gate ali moram prolazit kroz onu groznu cestu golubovec,kuzminec(veternica) a nekak mi nije bas zadnje vrijeme ugodno u autu tak da izbjegavam sad cim vise mogu voznje😪
Tim zdravo..neke zene dobe tu crtu neke ne,moja se proteze po cijelom trbuhu od iznad pupka do ispod pupka fora zgleda😂
Ja bi isla u west gate ali moram prolazit kroz onu groznu cestu golubovec,kuzminec(veternica) a nekak mi nije bas zadnje vrijeme ugodno u autu tak da izbjegavam sad cim vise mogu voznje😪
Pozdrav cure, nisam pisala jer nisam imala vremena.
Mi smo u petak bili na pregledu i sve je odlicno, bebač je napredan i ima 299 g a sve drugo je u najboljem redu kaze moja ginekologica. Sto se tice šećera meni je rekla da u 24. Tjednu odem napravit pretrage, a takodjer narucila me u Splitu na 4d uzv kod doktora Mimice u poliklinici Gynenova jer moja ginekologica nema tako dobar uzv. Ona tvrdi da dr. Mimica ima. Najbolji aparat na ovom području.
Kolica sam kupila sada na sajmu u Splitu, bila je hrvatska premijera Baby monsters kolica i svidila su mi se, imala su sve sto ja zelim a i cijena im je super. Poslusala sam sve moguce savjete mojih prijateljica mama koje su me molile da ne kupujem skupa kolica jer je to nepotrebno a beba je jako kratko u kosari i jedva cekas uzet kisobran kolica.
Meni je bilo bitno da su sto manja i laksa, ova imaji stvarno malu konstrukciju,
Sportsko sjedalo se moze okrenuti u oba smjera i ima 5 visina podesivosti,
Sve na kolicima je perivo a kosara ima madrac sto je super i mogu se sklopiti bez skidanja sportskog sjedala.
Pogledajte ih stvarno su dobra a u Hrv se prodaju na noona.hr, model je fresh 3.0.
Sto se Stokke kolica tice mojim prijateljima ih je bura srusila s bebom unutra, jako su uska i visoka a valjda zato i. Nestabilna.. Mene iskreno plaše 😊
Nisam zeljela 3 u 1 kolica jer cu radije uloziti novac u kvalitetniju autosjedalicu nego dat 1000 kn za bezveznu koja dodje uz kolica.
Planirate li se cijepiti protiv gripe? Ja nisam dosad nikad al evo svudi citam da bi trudnice trebale, pa ne znam????
[link=https://lilypie.com][/link]
Curke je li vas strah poroda , meni sve kako se bliži više me trta hvata 😅
Mene pomalo da... jer mi je prvi bio jako tezak 😩
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Aaa onako, meni je bitno da je sa bebom sve i redu 😊 za porod cu lako ja se nadam
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Cure sretan vam rođendan 🎂
i sretno na pregledima tko ide…
Ja sam malo bzvz jučer glava cijeli dan a zadnjih tj dana užasno teško dišem…baš sviram/škripim kako god…vrijeme nije normalno valjda od te vlage vani…
Što se kolica tiće mi smo se odlučili za ova
Koja su ovo kolica? Ne znam jesi poslije pisala, oprosti! Mozes stavit link da pogledam?! Jako su mi lijepa!
Mene uzasno nervira sto je ovaj sad skandal s kiretazom izasao u javnost i stalno mi se pokazuju svjedočanstva pa mi nameću strah koji dosad nisam imala. Sad imam osjećaj da ću doć rodit a da će me prvo istući pa onda poroditi. 🙄
[link=https://lilypie.com][/link]
Mene uzasno nervira sto je ovaj sad skandal s kiretazom izasao u javnost i stalno mi se pokazuju svjedočanstva pa mi nameću strah koji dosad nisam imala. Sad imam osjećaj da ću doć rodit a da će me prvo istući pa onda poroditi. 🙄
Takoder 😕
Teus tek ce sad pazit kaj ce radit pojedine bolnice,zato ti je dobro imat pratnju jer onda paze sto govore i rade,ja hvala bogu nemam losih iskustva i s nikim nisam bila na ratnoj nozi u bolnici,dok npr jedna zena koja je bila s menom u sobi poslije poroda,zena u godinama,non stop se kacila s sestrama i zakacila se za onu glavu,nikad nisu bile dobre prema njoj jer si je sama kriva za to,dok sam se ja salila i s svima bila kulturna i uljudna tak sam stekla onda neki dojam kakav si ti prema meni takvav sam ja prema tebi.
Sortiraj odgovore
Najstariji