Pogledajte ovo majo cudo 😄
Dream presladak je ,pozer mali
url=https://lilypie.com]
Mari_jeta cestitam ❤ i moram bit sve u redu.. normalno ne da je te tezine i moj je u 22 tj imao 550 grama 😊
Dream a sunce predivno 😍 to je 4d? Ja idem 4.12., jer oni tek rade od 26. -28. Tj 4d pa moram jos pricekati 😊
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Dobro jutro curke, kako ste vi i bebaci danas? 😄 Neki već gimnastiku rade 🙊
Malac, sretno ti na pregledu! ❤
Kristina i ja imam maaalko vidljivu lineu i svaki dan ide prema gore i jace se vidi 😁
Baš sam nešto napuhana jutros, moram poduzet nesto glede ovoga, eksplodirati ću jednom 😂
Je Tamsi, ona je rekla da ga može najbolje poslikati od 26 do 28 tjedna jer se sve do tada lijepo razvije a on nije preveliki pa se sve može lijepo uhvatiti. Rekla je da će koji puta još lice uslikati ali je ovo bila idealna prilika da sve poslika . Imam najmanje dvadeset slika na usb-u i snimak srca kako kuca 😍 pa za rastopit se
Evo nas s pregleda, sve je u najboljem redu, odgovaramo 18 tt i imamo 225 grama i ništa ne strši tako da je izgleda curka, ali je rekao da ćemo potvrditi sljedeći put ☺️ posteljica mi je sprijeda pa je rekao da je moguće da ću kasnije osjetiti udarce. Baš sam si sretna sad ☺️☺️
I meni se počela linea nazirat 🙄
Dream bebač je 😍😍pozer pravi 😉
Meni je pupak na putu da izleti 😁😁inače mi se to ne sviđa kod trudnica, al šta ću, imam tu sreću 😆😆
Također imam i vidljivu lineu.
Jučer smo ručali na poslu grah i nkon, toga sam imala užasnu bol u želucu da sam mislila kako ću umrijet 😫😫 katastrofa.
Ne znam kako vi sa tom hranom, meni se sve nekak gadi. Nije mi baš ništa ekstra fino. Poslije svega imam neki problem. Il žgaravica ili nadutost. Nemam pojma, baš me to pomalo živcira...
I meni se nazire linea negra, nije jos toliko tamna ali se pojavila prije par tjedana na donjem dijelu ispod pupka. Mozda ce i meni pupak van, vidin da mi je malo drugaciji, vidit cemo.
Oppa, meni je bas suprotno,meni sve fino, sve bi pojela 🐖 i onda se nabacam kao zivotinja i poslije umirem.i stalno tako😣😰😩
Moj je djecak miran jutros skroz.😳
Bok cure! 😊 evo i mene nakon sto godina! I nama su rekli da se ne vidi visuljak tako da je vjerorajtno curka! Isto mi je postrljica naprijed pa su rekli da necu bas osjetit pokrete, evo trenutno mi cijeli trbuh poskakuje! Bas se mrva zadnjih par dana redovito javlja! Cak je i muz osjetio! Tako da bez brige osjetit ces! 😊
Meni se linea vec duze vrijeme nadzire, slabo al ja ju vidim
Drago mi je zbog vasih curka, vec sam mislila da su sami deckici ☺
Ja nemam tu lineu niti izbocen pupak (za sada). Al trbuh mi lijepo raste 😊
Joj Dream, ja jedva cekam da ga vidim u 4d 😊😊😍 tako sam uzbuđenaa
Sto se hrane tice, izbjegavam sto mi izaziva zgaravicu, jedem po 6-7 puta na dan po malo, pijem puno vode. Mene jedino kad moram na wc stiscu crijeva i onda bude okej.. vidjet cemo 😄
Ja kuham, danas minestru od bobica 😄 tako da ocekujem vjetrove navecer🤣🤣🤣 bebac je lupkao ujutro, sad valjda spava ❤
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Ja sam danas koma, spava mi se, sve me zateze 😔 nista mi se neda!
Linea mi se pocela po malo pokazivati, u prvoj trudnoci mi se vise vidjela.
Prijateljica mi je jucer rodila i rekla je da ju sve boli, jer ima dosta savova. Vec me strah 😨
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji