Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana_G
    05. Studeni 2018. 21:54

dreamcatcherrr

Pogledajte ovo majo cudo 😄

Preeeeeeeeslatki je bebac!!! 😍😍😍 

mari_jeta
    05. Studeni 2018. 22:10

Preeeeesladaaak jeee!!😍😍

mari_jeta
    05. Studeni 2018. 22:12

Hm, zasto mi nece ovo u potpisu da prikaze kao sliku🤨🤔

debeljuca
    05. Studeni 2018. 22:19

Bas je sladak 😍

mari_jeta
    05. Studeni 2018. 22:57

Cure iz Splita, da li ste isle i gdje na 4d ultrazvuk?
    Moja doktorica to nema pa bi isla kod nekoga, kaze da je taman sad najbolje vrime za otic...

Cloud
    06. Studeni 2018. 07:21

Tonka185

Cek ako te cese oko pupka znaci da ce pupak izac van?😕

I meni je tako bilo kako je opisala Kristina30. Prvo je počeo zatezati, pa je počeo lagani svrab oko njega, trbuh mi se taman povećavao, i iskočilo mi pola pupka  druga polovica iskoči kad se baš jako najedem pa se vraća, nije još uvijek cijeli vani. Ali u svakom slučaju kad je ovaj gornji dio pupka iskočio, prestalo i zatezanje i svrab 

malac_28
    06. Studeni 2018. 07:51

Jutroo ☺️
    Cure bravo za super preglede, a Dream mališan je preesladak, baš čudo jedno malo ☺️
    Ja se upravo spremam na pregled, baš me frka sad i uzbuđenje, samo da je sve u redu.. 

LUNA
    06. Studeni 2018. 08:08

mari_jeta

Cure iz Splita, da li ste isle i gdje na 4d ultrazvuk?
    Moja doktorica to nema pa bi isla kod nekoga, kaze da je taman sad najbolje vrime za otic…

Ja sam zvala polikliniku Cito, al bilo je tad jos rano za 4D..rekla mi je sestra da se radi izmedu 20-28 tjedna i dode 500kn. Planiram i ja otici. Kod njih sam bila na prvom pregledu u trudnoci i jako sam zadovoljna sa svime, ima mislim tri doktora ginekolaga pa ne znam iz prve ruke za ostale, al ovi sto je mene pregledao je prva liga. Za ostale sam isto cula da su super al ne znam osobno. 

Kristina 30
    06. Studeni 2018. 08:35

Cloud tocno tako je i meni...
    Malac sretno na pregledu🤗
    Dream bebac ti je medeni😍
    Meni se prosli tjedan pojavila crta na trbuhu al ne jako linea negra..ima jos koja crticu😇?

Kristina 30
    06. Studeni 2018. 08:35

Cloud tocno tako je i meni...
    Malac sretno na pregledu🤗
    Dream bebac ti je medeni😍
    Meni se prosli tjedan pojavila crta na trbuhu al ne jako linea negra..ima jos koja crticu😇?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.