Cure iz Splita, da li ste isle i gdje na 4d ultrazvuk?
Moja doktorica to nema pa bi isla kod nekoga, kaze da je taman sad najbolje vrime za otic...
Cek ako te cese oko pupka znaci da ce pupak izac van?😕
I meni je tako bilo kako je opisala Kristina30. Prvo je počeo zatezati, pa je počeo lagani svrab oko njega, trbuh mi se taman povećavao, i iskočilo mi pola pupka druga polovica iskoči kad se baš jako najedem pa se vraća, nije još uvijek cijeli vani. Ali u svakom slučaju kad je ovaj gornji dio pupka iskočio, prestalo i zatezanje i svrab
Jutroo ☺️
Cure bravo za super preglede, a Dream mališan je preesladak, baš čudo jedno malo ☺️
Ja se upravo spremam na pregled, baš me frka sad i uzbuđenje, samo da je sve u redu..
Cure iz Splita, da li ste isle i gdje na 4d ultrazvuk?
Moja doktorica to nema pa bi isla kod nekoga, kaze da je taman sad najbolje vrime za otic…
Ja sam zvala polikliniku Cito, al bilo je tad jos rano za 4D..rekla mi je sestra da se radi izmedu 20-28 tjedna i dode 500kn. Planiram i ja otici. Kod njih sam bila na prvom pregledu u trudnoci i jako sam zadovoljna sa svime, ima mislim tri doktora ginekolaga pa ne znam iz prve ruke za ostale, al ovi sto je mene pregledao je prva liga. Za ostale sam isto cula da su super al ne znam osobno.
Cloud tocno tako je i meni...
Malac sretno na pregledu🤗
Dream bebac ti je medeni😍
Meni se prosli tjedan pojavila crta na trbuhu al ne jako linea negra..ima jos koja crticu😇?
Cloud tocno tako je i meni...
Malac sretno na pregledu🤗
Dream bebac ti je medeni😍
Meni se prosli tjedan pojavila crta na trbuhu al ne jako linea negra..ima jos koja crticu😇?
Sortiraj odgovore
Najstariji