Teus-dobrodosla! 🤗😀
Tamsi-drago mi je da je sve ok i da mali mis lupa cijelo vrijeme 😍😍
I moja zadnjih par dana nema mira 🤣 ali neka bar me tako smiri kad me nes strecne.
-krvna grupa mi je A+,a pregled jedva cekam ali imam jos preduga 3 tjedna da se strpim.😏🙃💖
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Tamsi ja sam isto 0+ . Vrijeme nije normalno mene isto hvata glava :/
Dream mi još ne znamo jel curica ili dečko ali ako bude dečko bit će Noa.
Ne znam tko je pitao…rh faktor i to sam vadila na početku trudnoće mislim da sam bila nekih 7-8 tj…tad sam ustvari jedino i vadila krv i dala urin. Osim što štitnjaču kontroliram svaka 4 tjedna. Jeste li vi još išle što nakon toga?
U petak idemo na pregled kod gin pa možda i mi saznamo spol…malo sam nestrpljiva mada mi nije važno jel m/ž samo bi voljela znatii…
Nama je isto Noa za sad na prvom mjestu.🤗 Iako ja i dalje tražim..imali smo ime za curicu..kad ono dečko..pa sad ti nađi ime..😂
Moj je djecak nesto miran danas 😕 sve cekam ocu li ga uhvatit malo ali nista..
Cure spijuniram i tu kod vas kam mi je dosadno..
Cure jel ima neka od vas bh kontrakcije ?
Meni su krenule od 16 tjedna, i počela sam redovno piti magnezij i malo su se smanjile ,na kontrolama sam uvijek zatvorena i dr kaže dok ne otvaraju da je to normalno ali opet ih ne bi trebala imat često.
I evo sad zadnjih dana imam ih sve češće, baš me nekako uhvati panika, a iduća kontrola mi je za 10 dana .
Evo da se nadovezem..ja san sa zimskih al skicam i ode..kontakcije...hmmmm jakoooo dobro poznate tako otp kad i kod tebe..i to ceste i dosta jake ...par puta alarmirala al nista sve ok nisu otvarale..terapija 2×1mg i normabel po potrebi..smirile se pa opet poludu i tako..s vrimenom otupila vidjevsi da ne radu stetu..sad imam bass jakeee tolikoo da ih moram prodisat kao trud...i jos uvjek ceste...jer di god spomenem sve nesto dvi tri a moje znaju i priko desetak...ne brini....ako ne otvaraju jednostavno takva maternica i to ti je to..
url=https://lilypie.com]
Cestitke Tamsi!! Nama je ili Noa il Vito(poludalmatinac/poluprger) 😊💙
Cure spijuniram i tu kod vas kam mi je dosadno..Cure jel ima neka od vas bh kontrakcije ?
Meni su krenule od 16 tjedna, i počela sam redovno piti magnezij i malo su se smanjile ,na kontrolama sam uvijek zatvorena i dr kaže dok ne otvaraju da je to normalno ali opet ih ne bi trebala imat često.
I evo sad zadnjih dana imam ih sve češće, baš me nekako uhvati panika, a iduća kontrola mi je za 10 dana .
Evo da se nadovezem..ja san sa zimskih al skicam i ode..kontakcije…hmmmm jakoooo dobro poznate tako otp kad i kod tebe..i to ceste i dosta jake …par puta alarmirala al nista sve ok nisu otvarale..terapija 2×1mg i normabel po potrebi..smirile se pa opet poludu i tako..s vrimenom otupila vidjevsi da ne radu stetu..sad imam bass jakeee tolikoo da ih moram prodisat kao trud…i jos uvjek ceste…jer di god spomenem sve nesto dvi tri a moje znaju i priko desetak…ne brini….ako ne otvaraju jednostavno takva maternica i to ti je to..
Čitam i ja vas tamo draga haha tako da samo ti daj 😊 ne mogu zamislit uopce kako je to, te kontrakcije uf. Ali eto aj dok nije nista za ozbač onda ok 😤
Ma ja nikako da te pitam, znam da si ti visoka i muz ti,jednom sam komentirala nakon sta si napisala visinu,nisi bice vidila,enivej, kolike su ti cure tvoje? Hehe 😉
Ejj jaooo mlada mi ne ide u sk.pa ni ne mirim ju..mislim ono nemam tu naviku...a ne bi znala reci ni za stariju tocno jer nisan sigurna..ali mlada mi je rekla bi ko normalni vrsnjaci visine..starija je uvik bila veca od svojih vrsnjaka...ali kako ti se ja s tim nikad nisan opterecivala zaista nezz..i ono sto sam recimo nekad znala to sam i zab...ono znas nije to nesto sto je sad svakodnevno il nesto tako da sad pratim...iako kazem mlada mi je kao i svoji vrsnjaci otp..mozdaaa mrvu veca a starija mi je uvik bila visoka i veca nego za svoju uzrast...nezz koliko san ti pomogla...
Cure spijuniram i tu kod vas kam mi je dosadno..Cure jel ima neka od vas bh kontrakcije ?
Evo da se nadovezem..ja san sa zimskih al skicam i ode..kontakcije…hmmmm jakoooo dobro poznate tako otp kad i kod tebe..i to ceste i dosta jake …par puta alarmirala al nista sve ok nisu otvarale..terapija 2×1mg i normabel po potrebi..smirile se pa opet poludu i tako..s vrimenom otupila vidjevsi da ne radu stetu..sad imam bass jakeee tolikoo da ih moram prodisat kao trud…i jos uvjek ceste…jer di god spomenem sve nesto dvi tri a moje znaju i priko desetak…ne brini….ako ne otvaraju jednostavno takva maternica i to ti je to..
Hvala ,sad mi je lakše, jer jučer sam ih imala baš dosta kroz cijeli dan,i ne mogu reć da me boli, samo ponekad neka lagana tupa bol, možda je i od rastezanja al ko će više znati što je što .
Jutro svima :)
Teus dobro došla 😊
Tamsi aaa baš lijepo, drago mi je da je sve ok 😀 i ja jedva čekam vidjet svoju bebicu u utorak, možda i spol saznamo ☺️ ne mogu dočekat ju osjetit, sad bi negdje trebalo počet ono škakljanje i leptirići jel? Po uzv sam 16+6
Lordan tako i mi imamo za curicu al ono ako bude dečko a ne znamo još moramo imati ime...niti jedno me nije oduševilo.. Pogotovo sto za curicu znamo od kad smo u vezi godinama...kažem mužu da mi je lijepo Noel ali njemu je malo neobično i čudno ja reko a Noa kažee možee i eto sad smo mislim prestali tražiti... Još kad bi saznali spol bilo bi super haha...
Sortiraj odgovore
Najstariji