Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    debeljuca
    25. Listopad 2018. 23:00

Ma samo da sve sutra bude oke 🤰🏻 I da vidimo sta se skriva hehe ide md samnom pa ako se vidi spol da ce pasti neki 😊 il nesto..zadnji put je bio pod nekim dojmom.slusao je vise nek ja..😂

Tankian
    25. Listopad 2018. 23:32

Hahahahahhahah. Oppa ne brini ima neko ko te sisa u godinama i kilima. Napunila 30 ove god. Prvu trudnocu zapocela sa 61 i dobila 20 kg! Nakon god dana spustila do 65, opet zatrudnila i do 12 tt izgubila 4 kg jer sam zbog mucnine stvarno malo toga mogla jest. Glupaca se radovala sta gubim i bila opsjednuta vaganjem. Nakon spontanog mirovala misec dana i ubijala vrime zderuci pa se vratila na 65. I sada isti scenarij ka u prvoj. Vec nabila 10 kg, ali svo zlo bilo u tome. Skidat ce se 🏋️‍♀️

Kristina 30
    25. Listopad 2018. 23:35

Cestitam na rodendanima..i sutra sretno na pregledima..ima vas skorpiona..ja i mm smo bikonje par dana razlike pa uvijek skupa slavimo i uvijek su rodendani toliko ogromni koda svadbu imamo😂 vidim ima mladih buducih mama,opce nisu bitne godine. Ja sam rodila sa 19,sad imam 30 i curu od 11 godina i cekamo naseg andela☺️I najbitnije imala budem od nje jako veliku pomoc.
    Neki jako dugo pokusavaju zatrudnjet pa im ne ide jer im je na pocetku sve drugo prioritet u zivotu nego djeca. A mozes si poslozit sve u zivotu sto zelis al dijete ne mozes,ono jednostavno dode onda kada je sudeno😇

Kristina 30
    25. Listopad 2018. 23:40

A sto se kila tice,zatrudnjela sa 72 pa pala na 68 i sad se penjemo opet na 73 a trbuh mi je koda trebam rodit 😂 visoka sam 170.. mislim da i ovaj puta bude velika i jaka beba ko i prva..bila je teska 4100 i 51 duga moja bucika a sad je vitka ko balerina s tim da trenira nogomet😇

angel2803
    26. Listopad 2018. 06:08

Pozdrav cure..sretan rođendan curama koje slave s malim zakašnjenjem..
    Vidim jako puno tema se okrenulo. Pa evo da se i ja pohvalim sa svojim godinama (kojih se nimalo ne sramim) znaci najstarija sam tu..prosla sam 37 i ovo mi je prva trudnoća 😍..zatrudnila sam s 54 i sad u 18 tjednu imam 57 kg. Imam osjecaj da je sve otislo u sise i trbuh. 
    Nek smo sve mi i nase bebice zive i zdrave..sve ostalo bude doslo na svoje..a godine..godine su samo broj. 😊😊

Cloud
    26. Listopad 2018. 06:54

Lordan, i ja sam blize tebi, 30 i koji mjesec sam 😊 ima i nas 🙊 sto se tice kg, ja sam na 63, udebljala se 2,5 kg od pocetka trudnoce. I kod mene sve u sise i trbuh. I dobro, obraze 😂

Timi95
    26. Listopad 2018. 07:50

Jutro 😁 mene cijelu noc grizli komarci 😓 pa sam budila decka da ih ubija 🤣smijeh haha
    Bammi meni je termin 3.3., a tebi rođ 😊 
    Lordan moj brat ima rođ 3.11. 😄
    Daju kisu 7 dana, evo vec se naoblacilo 😏 kako kod vas? 
    Hvalaa na zeljama curke ❤😚
    Meni trbuh narasao preko noci, loptica 🤰

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Timi95
    26. Listopad 2018. 07:52

To ta masine i susilice ja ne znam.. znam da mojoj teti to redovno crkava i masina i susilica, ne znam koju marku ima.. samo ona dosta pere i susi, posto ima troje djece i njih dvoje i znate kako je to.. 
    Al susilicu si kupim za Bozic 😁 tj valjda ce mi dragi kupit za poklon haha 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Tonka185
    26. Listopad 2018. 08:22

Marijeta i ja sam 5.11. Ali punim 28 i visoka sam oko 184-185 😱😱 hahaha bas coooool
    A ja perem robu samo za sebe i za dragog i doslovno je ko da nas je 5 tako da mojoj buducoj susilici ne dajem neki dugi vjek trajanja 😂😂
    Ode je vrime isto oblacno, nadan se samo da me glava ne bolit. Volim kisu ali ne volim kad je po cijeli dan pa ne mogu izac vanka malo na zrak 😩
    Sretno svima zenice na pregledima, sa trudnocama i svime ostalim sta nas sve ceka 😘😘

oppa
    26. Listopad 2018. 09:15

Curke moje, osjećam se ko oteži balon 😁😁 
    Netlo, me pitao za fitnes. Nije posebno za trudnice, ali jedina sam trudnica tamo pa mi sd trenerica posveti. Ali počela sam malo i doma se razvlačiti 😋😋 paše mi to. Nekak radije nego razvlačenje sa dragim😂😂😂 zato on ne dijeli isto mišljenje 😋😋
    U zagrebu je vrijeme drekasto. Fuj. Glava me boli i sreća pa je petak!! Inače, podivljala bih. Želim vam svima lijep dan. Puseeek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.