Ja ću sljedeći tjedan navršiti 31.godinu.
Oppa koliko ti imaš? Ili sam sad ja najstarija?🤣🤣
Ja ću sljedeći tjedan navršiti 31.godinu.
Oppa koliko ti imaš? Ili sam sad ja najstarija?🤣🤣
Ipak si ti od mene starija 😁 ali lijepo je znati da nisam jedina sa tim brojem 😆 uskoro 😋 zasad još 29
Mislim da Vas šišam i sa godinama,a bome i sa kilama..😂 Kod mene sve nekak brzo ide..🤣
Pukica i ti si visoka, cool😆
Oppa, jel ides na fitnes neki za trudnice ili? Ja sam inace bila vjezbala prije trudnoce i volim setat.ali sad me malo duza setnja odma satare, ko da mi neki balon bude u trbuhu i nekako mi tesko padne.a ljeti sam bas puno plivala to me spasavalo. Meni je kako kazu isto sve u trbuh otislo, i stvarno mi je velik trbuh😂😂
Lordan, ne zamaraj se uopce. Mlade smo sve, to su sve dobre godine za postat mama. Neko prije neko poslije, to je tako, drugacije su nam se stvari slagale u zivotu.ja sam isto cekala faks, cekaj posa, cekaj udaju sve nekim redom mora ici a opet na kraju ne bude sve kako zamislis ali dobro.nek smo zivi i zdravi 😊
Sretan vam rođendan cure!!! 😊🎂🎉 Mm je skorpion i u planovima sam za poklon, ubijaju me ti pokloni za muske🤔
I cestitam na dobrim pregledima i uspjesnim 4D😊♥️
Sta se tice susilice, razmisljam o njoj, jer gubim sobu u kojoj sad susim ves, ali mi be stane posebno susilica pa bih morala 2u1, a nisam odusevljena komentarima😏 ma dok mi ova perilica radi (kuc kuc kuc) mogu i bez susilice🙃
Lordan, bez brige, nisi najstarija... 33 cu napuniti 3.3.😆
A o kilama necu, ne bih rekla da sam se nesto jako udebljala, ali mi je trbuh veeliki.. Sta je valjda normalno za 2. trudnocu...ali nikako da se naviknem😆
Sretni rockasi svima!!
Oho, pa ima nas skorpiona ovde puna kuca..😆 i ja sam, 5.11 i to isto nisam mlada, punim 29 😔 a i visokih nas ima vidim, i ja sam 180... pa slicnije smo nego smo mogle zamislit 😂
Hoho i mi cemo izgubiti sobu u kojoj mi je trenuto veseraj jer ne stanemo troje u manju..hehe a sta se kila tice ja samo primjecujem da mi cice i dalje rastu i busa..nezam di cu vise sa sisama 🙊niti koji br grudnjaka uzeti ako ce mi za mj dana opet novi trebati?!ja nisam nista od robe kupila za sebe posebno osim tajce i trenirku..znaci samo sam u tome po vani..a doma u pidjami!hehe do kojeg tjedna prestaje ici vaginalni uvz?!
Ah,budem vec nesto nasla. Budem googlala sutra cjeli dan 😂
E da pitam jos jednom,je cula koja za Anex baby kolica? 🤔🤔🤔🤔🤔
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Hoho i mi cemo izgubiti sobu u kojoj mi je trenuto veseraj jer ne stanemo troje u manju..hehe a sta se kila tice ja samo primjecujem da mi cice i dalje rastu i busa..nezam di cu vise sa sisama 🙊niti koji br grudnjaka uzeti ako ce mi za mj dana opet novi trebati?!ja nisam nista od robe kupila za sebe posebno osim tajce i trenirku..znaci samo sam u tome po vani..a doma u pidjami!hehe do kojeg tjedna prestaje ici vaginalni uvz?!
Debeljuca-meni sa 12 tt presla na abdominalni uzv.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji