Samo nemojte misliti bas da sam radi nicka debeljuca,ja sam ono suprotno..hehe ma sta se tice godina nije bitno koliko imamo,samo da se mi osjecamo mlado hehe
Ajde ne izvlaci se sada 🤣
Ja svoju nevistu koja je mrsavica od milja zovem debela 😊
Haha iz milja da ali ja za svojih 17tj imam jako malo kila nadam se da cu ici do nekih 62,63..sad imam 55/56kg 🙊
Ne brini udebljat ces se,evo i meni napokon kg rastu.Sad sam na 56. Pocet ce ti vjv ko i meni oko 19-20.tt. 😊 sad sam 22 +5 i sad mi je bas trbuh velik,a do prije koj tjedan je bio jedva vidljiv,ovisno o garderobi. Ali zato evo napokon ne mogu zakopcati niti jedne hlace i nosim non stop trudnicke 😊😍
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Tankian nema na čemu, tu smo da si pomognemo :)
Ajme sad ste prešle i na kile.
Okej, mogu se i time poklopiti 😁😁😁 em što sam zasad najstarija 😋 još i najviše kila imam 😁😁😁
Ajmo temu promijenit hahaha dok nisam smazala nešto slatko, a ne treba mi uopće 🤔🤔 hmmm mandarina jedino ajd tu nema šta debljati😑😑
Uf raspisale ste se bas mi je drago 😊 i super na urenim oregledima cure, samo naprijed 💪💪 ma tatice su osjecajni eto vidis utekne i njima suza hehe.meni suza na tecaju krenila nekako sam tad ono dozivila da sam stvarno trudna 😱
Ja jos uvik ne znam koju susilicu kupit bas sam tila Gorenje ali nakon ovog sta se pisale bome ne znam bas😭😭
Lordan, pa koliko imas god? Nemojte se zene sramit svojih godina sta vam je 😆
Oppa za tebe sam uvjerena bila da si oko 24 plafon😂😂 i nemas sigurno vise kila od mene 😂😂 ja sad variram doslovno u danu od 76-78.katastrofa 😣 a sa 70 zatrudnila.al sam jako visoka.
Ma kg su samo broj,bitno da bebice rastu i da im mame ne gladuju. Bolje da ima viska nego manjka po meni. Neka i beba fino papa. Mene je bilo strah zasto se ne debljam,a jedem puno,ali je rekla gin da hocu samo kasnije i sad kad je krenulo sam odahnula. Kod svake to ide drugacije,a o visku cemo se naknadno brinuti kad nam srecice budu u narucju 😊
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Cure sretan vam rodendan ,sve najbolje!🎂🎁
Naci ima nas trudnica 95.-godiste 😁
Meni cesto ljudi kazu kad spomenem da sam trudna da sam premlada... i onda kad nadodam na to da imam i djete od 5godina 😱😱😱
Cure, cestitam na dobrim ultrazvucima :) I rodendane naravno! I ja jedva cekam nas, vec sam nervozna :/ Bas me peru neki strahovi hoce sve bit okej, jel beba dobro i ostalo.
I ova aplikacija Ovia pregnancy je odlicna - hvala puno!! Kad su prikazali na ekranu koliko su velike nozica i rucica, rastopila sam se :')
Sto se tice kivija i lana, lan jedem stalno i super mi je i nisam cula da ne bi trebala. O kiviju nemam pojma jer ga ne volim, ali nikad nisam cula da nije dobar. Ni procitala. Iskreno, svega umjereno i to je to.
Mi imamo perilicu Bosch i super nam je. Tiha je i ima hrpu korisnih programa. Kad smo kupovali doslovno od svih koje smo pitali smo culi da 2 u 1 ne valja jer se brzo pokvari ako se dosta koristi. Iskustva nemam.
Ne znam kako ste vi, ali mene ova juzina ubija :/ Prvo je krenulo neki dan s glavoboljom, a zadnjih nekoliko dana sam kao da sam natrag u 1. tromjesecju - spavam 12/24 sata i jos sam strgana.
Tankian super za pregled! 🤗
Evo ovde smo onda sve mlade mame, ja imam 26. Sta se tice kila sada sam na 67, udebljala sam se 4 kg od pocetka al visoka sam 180 cm pa se dobivene kile ni ne vide. Ne znam za vas al meni svi komentiraju kako mi raste trbuscic, a meni izgleda isto vec tjednima, valjda mi to na sebi ne primjetimo odmah..
Moram se ubaciti u ovo za godine 😊 ja imam 18, tek u 3mj 19
Sta mislite kak je meni kad saznaju godine a vide da sam trudna 😂
Evo da vam.malo mahnem , imala sam danas posla oko kuce i u kuci, bas me ledja bole jer sam se umorila iako sam pazila i sve polako ali bas smo imali neke stvari srediti...ko je danas bio na pregledu?je li sve ok?
Eto ja se sad fino najela ☺
Cure koje imaju rodjendane i imale su , sve najbolje od ❤!
Za susilicu ne znam, a za masinu nisam pametna sta preporuciti. Ovi novi strojevi koliko imaju dobrih strana toliko imaju i losih..bas treba naci sta valja :/
Južina, katastrofa... Slažem se. Fjaka na najjače. Još sm se sad počela rastezati u trbuhu, preponama.. Ajme majko šta nas tek čeka... Hehehe..
Sušilicu prijedlog ako ti ne igra ulogu lova izaberi po drugim parametrima.. Potrošnja struje, tišina rada, max kg.. I to je to. Sve ti je to danas sreća oćel radit dok garancija traje il ne., tak da ostaje samo na tebi izbor.
Tonka, hehe hvala na godinama. Tako se i osjećam, ponekad. Ja sam vam cure moje na korak do 30te 😁😁😁 eto bebolina će se rodit a mama će taman napuniti 😉😉 a što se kila tiče hmmm na moju visinu kilaža je bila prije trudnoće ok. Metar sam i šumska jagoda pa sadašnjih 60kg, koje su doduše najvećim dijelom kao u trbuh pobjegle, još izgledam dobro. Ali strah me sad ovih poriva za kojekakvom hranom koju inače ne jedem baš p onda kad krenem kao da sam iz gladi utekla😁😁😁
I ja sam cure mišljenja da je bolje pojesti nego biti gladan. A i tko ima zdrav stav u trudnoći prema vjržbanju i održavanju kondicije valjda neće bit burence 😀😀😀 ta sam. Znači, fitnes dva put tjedno i šetnja ostale večeri kad ne fitnesiram, ha valjda nešto znače 🤔🤔🤔
A pro po mladih mama, podupirem svalu mladu mamu i meni osobno je žao što sam ja već stara za to... Ali dok se sve u životu posloži, a htjela sam bar faks završit, pa bar poslić naći, pa ovo pa ono.... Živpt prođe a djeca već mogla bit velika... Sad eto mi 😋😋
Sortiraj odgovore
Najstariji