Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka185
    28. Rujan 2018. 09:18

Meni se isto trbuscic nazire, ne nosim usku odjecu bas pa niko ni ne dozivi.al prekjucer sam usku haljinicu obukla i prvi put dozivila da me u bolnici (isla sam za stitnjacu) uzmu preko reda, tj da ne cekam tamo jer trudnice imaju prednost zbog zracenja 😬

• Wonderland19
    28. Rujan 2018. 09:23

Ja sam neki dan obukla haljinicu i bas sam skuzila tada da se vidi, do tada sam govorila to je skembica od prije, od hrane!😂 A isto inace mogu u svu svojj odjecu, pa kad sam u trapericama i nekoj majici ne kuzi se

Beba
    28. Rujan 2018. 09:25

Wonderland  to je baš bilo sinoć 2 kapljice  ,a obično bude samo malo dok se obrišem, ma htjela bi znat od čega to bude. Najbolje me mm utješi,kaže on- ne brini ,nije to ništa,i meni zna nekad reć krv iz nosa🤦🤦🤦

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Timi95
    28. Rujan 2018. 09:27

Ciaoo cure ☺ bili na pregledu, sve je super. Usli smo u 18. tjedan😍 bio je nemiran hahha stalno se mrda hehe preslatko je..i decko je 100% 😍😍 Matteo ce se zvati😊

• Wonderland19
    28. Rujan 2018. 09:29

Meni je na pocetku dosta brljavilo to smede, kad sam spomenula to dr. On je samo odmahno rukom i reko da oko toga nista ne brinem! 
    Jesi prestala sa gelom, mozda malo ostatci izlaze?! Nemam pojma al rekla bi da je moguce

• Wonderland19
    28. Rujan 2018. 09:30

Jos jedan deckic! 👏👏 bravo! 😊

Kristina 30
    28. Rujan 2018. 09:34

Tamsi  cestitam💕jos jedan pisonja🤗
    Moguce da mi je od tlaka,mozda mi je i secer pal,pojela sam si sad i malo domacica sam gricnula i popila dosta vode ok je za sad. Grdo je to dok si sam pa nedaj Boze da ti se kaj dogodi ili se onesvjestis ko ce te naci😒
    A sto se tice trbuha meni se vec vidlo jako jos na pocetku 13 tjedan..to mi je tak fora i bas sam bila ponosna i “preseravala se” i samo sam promatrala a bu ko videl moj busek😆☺️ I sad sam isto tak mada se vidi vec jakoo😇

Tonka185
    28. Rujan 2018. 09:46

Tamsi supeeer 😊😊 bas je cudo kad se oni tako maleni micu i skakucu unutra meni je to pree slatko gledala bi cijeli dan 😊 jos nemam dojam da je zivo bice u meni a on unutra plese vec 😂
    Ma ja isto mislim da to smedje nije nista 😊 al ipak doktor najbolje zna.

MalaTajna222
    28. Rujan 2018. 09:54

Cestitke na deckicima, eto cini se da se decki ne daju da ih cure prevladaju hihihih :))) samo da su nam bebice zive i zdrave !!!
    Sova, ja sam mami rekla i molila da ne rece po familiji, bilo je rano, evo do danas nije svom bratu i sestri rekla(a njima govori sve) tako da mi bas puno znaci to.mada ne treba to tolikl niti skrivati, mi sve zelimo biti sigurne, ali ja sam rekla -roditelji ce znat sto god da mi Bog odluci i odma sam im rekla. Za nebitne ljude i misljenja  , ne zamaram se i da zna ko takav(babe iz sela i sl.)Selis se prije poroda ili kako?
    Antonija u kojem si ti sada tjednu?

• da.da
    28. Rujan 2018. 09:54

Jos jednu info nisam podjelila s vama... Meni je tlak skolski a od zadnjeg pregleda prije 3 tjedna do jucer nisam se udebljala niti grama... Samo je trbuh narastao... Btw frendica mi slika trbuh svaka 3 tjedna i ful je narastao... Sad vec izgleda koda sam u 5tom mjesecu trudnoce... Malo me brine jedino zasto me dr narucila za pregled sad za 2 tjedna ako je sve ok

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.