Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina 30
    28. Rujan 2018. 08:18

Jutro mane..ja sam danas ujutro imala los pocetak,digla sam se i sve je bilo ok moram spremit kcer u skolu i odem van upalim auto da se ugrije malo i nutra u kuhnju radim zafrik juhu,caj itd na jednom mi je srce poclo lupat,slabina,povracalo a ujedno mi je bilo i za vrsenje velike nuzde,sjela sam si i pokusala se smirit,jedva sam dosla do wc u ogledalu sam bila bijela u licu,sjela na skoljku obavila,sva sreca nisam povracala,onda me oblio neki znoj i vrucina😒isla sam leci i poclo je popustati,kcer mi donjela tlakomjer 80/54 otkucaja srca 50 dal mi je to od niskog tlaka doslo ili do cega ja ne znam..imal ko takvo iskustvo? Bas grdo,pa da sam se onesvjestila ja ne znam kaj bi..

• da.da
    28. Rujan 2018. 08:23

Kristina 30

Jutro mane..ja sam danas ujutro imala los pocetak,digla sam se i sve je bilo ok moram spremit kcer u skolu i odem van upalim auto da se ugrije malo i nutra u kuhnju radim zafrik juhu,caj itd na jednom mi je srce poclo lupat,slabina,povracalo a ujedno mi je bilo i za vrsenje velike nuzde,sjela sam si i pokusala se smirit,jedva sam dosla do wc u ogledalu sam bila bijela u licu,sjela na skoljku obavila,sva sreca nisam povracala,onda me oblio neki znoj i vrucina😒isla sam leci i poclo je popustati,kcer mi donjela tlakomjer 80/54 otkucaja srca 50 dal mi je to od niskog tlaka doslo ili do cega ja ne znam..imal ko takvo iskustvo? Bas grdo,pa da sam se onesvjestila ja ne znam kaj bi..

Otkucaji su niski cim je tlak nisko pao.... Draga kad ti tako dolazi probaj brzo popiti 2 case vode i lezi sa podignutim nogama a glavom na ravnom

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

sova12
    28. Rujan 2018. 08:23

Kristina 30

Uh ja nisam imala nikad takve brige s mamom,ona je saznala da sam trudna jer mi iz torbe ispala trudnicka knjizica znaci netom kaj sam saznala onda se furila zakaj joj nisam rekla,onda sam joj objasnila da sam tek saznala da sam trudna da smo htjeli malo pocekati al da bi drugima isla govorit to ne..

Meni smeta jer znam kakvi su ljudi kojima je rekla a bas iz tog razloga sam tila da suti. A smeta ni najvise sta ne postiva moje zelje niti me cijeni a i ne viruje mi...to mi je i rekla. Kad se odselim valjda ce odnos bit bolji

sova12
    28. Rujan 2018. 08:24

Čestitam na deckima cure 

Malu
    28. Rujan 2018. 08:59

Kristina 30

Jutrooo... meni je tako cesto. Vrtoglavice, slabo, niski tlak. I dr mi je rekla puno piti i polako sve obavljati. Ja stvarno i jedem cesto i raznovrsno i pijem i ne znam sta drugo. 😔

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

• Wonderland19
    28. Rujan 2018. 09:04

Curke cestitam! 😊 neka sve ostane dobro! 
    Mama je od srece i uzbudenja nekima rekla, kad sam rekla da ne govori jos jer je rano stopirala se! 😊 sad vec svi znaju! Mene je na pocetu bilo jako strah, mislim jos uvijek me al puno manje! Nekako mislim da je trudnoca nesto lijepo i da nema potrebe ju skrivati! 

Kristina 30
    28. Rujan 2018. 09:09

Hvala zenske,malo sam se splasila jer mi do sad jos nije bilo tak. Isuse dok se sjetim kako me znoj i vrucina oblijala uh nadam se da se nebu ponovilo vise,grozan osjecaj.

Beba
    28. Rujan 2018. 09:12

Čestitke cure na dobrim vijestima.
    Kristina ja nemam nizak tlak pa nemam niti takvih iskustava,ali sigurno nije ništa strašno,možda si bila gladna.
    Šta se tiče skrivanja trudnoće-jedva čekam da mi trbuh naraste pa da svi mogu vidjeti 😊😊.
    I jutros imam malo tog smeđeg iscjetka,pitala sam frendica da pita svoju prijateljicu koja je specijalista u bolnici šta misli o svemu tome,jer ne želim da me bespotrebno pregledavaju pa da mi kažu da ne znaju od čega je.Malo sam se skulirala,valjda je moja trudnoće takva,vidim po netu da se to dosta često događa.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Tonka185
    28. Rujan 2018. 09:14

Kristina, meni se slin oznalo desavati prije trudnoce znoj me oblije nemoc kao da cu past u nesvijest a kad to prodje onda me znoj oblije kao voda budem.ko zna valjda taj tlak. Pri pocetku trudnoce san se mucila sa tom slabosti valjda od niskog tlaka itd.a i dan danas dok npr peglam moram sjest nekako ne mogu na jednom mjesto stajat bas. Al kazu da je bolje i niski nego visoki tlak pa eto 😊
    Sova kad odselis bit ce bolje 😉

• Wonderland19
    28. Rujan 2018. 09:16

Beba sve je ok! Ako se radi o 2 kapljice i ne brini!
    Bome meni se trbuscic poceo nazirat, pogotovo iz moje gornje perspektive 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.