Lena cestitam!! Sretnu i bezbriznu trudnocu zelim..
Sovas majkom sam ok,znamo se posvadat jer sam ja dosta temperamentna i cvrst karakter i nedam se zezat,takva sam i prema sveki keki stroga i imam jezicinu😂zast to pitas?
Pitam zato šta sam ja toliko ljuta na svoju mamu jer ne postiva moju i muževu zelju. A to je da ne siri dalje da sam trudna ( ovo mi je druga trudnoca). Zato sta smatram da svi oni koji trebaju znat njima smo rekli a ovi ostali ne tribaju znat(susjedi ,babe tracare itd.) Ima dosta slicnih situacija. Ne znam sta vise da radim
Tako je bilo i s mojom mamom, nije mogla sutiti.. al nije da se ljutim zbog toga.. bila je sretna pa je htjela podijeliti s drugima.. a moj decko nije htio da se zna bar do 12. Tj, al svi su odmah skuzili pa smi im i potvrdili
Da.da cestitam na dva deckica 😍 predivno. Najbitnije je da je sve u redu
Danas sve super vjesti sa pregleda jupiiii 😊😊😊
Beba nisam imala slicnog iskustva, hvala Bogu nisam do sad imala u trudnoci obojanih iscjedaka. Nadam se da nije nista.ako ces biti mirnija zovni doktora sutra cisto da ne nagadjas 😉
Da da i bami cestitke na vasim pisonjama.... Sova tebi na curki 😀
Antonija to sto velis je bezobrazno.. Sto njega briga koga ti placas .. Imas pravo da te pregleda ako je to tvoj izabrani doktor preko hzzo a...
Ja sam sa svojom majkom ok iako smo dosta razlicite... Pa me u dosta stvari zivcira... Nisam jos nikome rekla za trudnocu osim sefici i kolegici iz kancelarije jer im 100 posto vjerujem i nekako s njima provodim najvise vremena pa nekako mi je stalo da znaju i ne daj Boze cega... Cekamo da vidimo srceko kako kuca pa cemo onda reci svima...
Antonija već sam jednom išla na hitnu zbog toga iscjetka u 13.tj i nisu mi ništa pametno znali reć,rekli su da je toga jako malo i nisu znali uzrok i to je to,ali to mene strašno živcira i svaki put se isprepadam.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Da da čestitke na dečkima!
Sova moja je isto svima rekla,meni ne smeta jer je sretna zbog unuka .
url=https://lilypie.com]
DANTE
Uh ja nisam imala nikad takve brige s mamom,ona je saznala da sam trudna jer mi iz torbe ispala trudnicka knjizica znaci netom kaj sam saznala onda se furila zakaj joj nisam rekla,onda sam joj objasnila da sam tek saznala da sam trudna da smo htjeli malo pocekati al da bi drugima isla govorit to ne..
Zupcica to je valjda do njegovog ega problem a i zena mu ima odnedavno privatnu ordinaciju pa valjda ja glupa sta nisam kod nje😂😂
Beba najbolje ti je tvog ginekologa upitati za savjet, ne mora to biti nista ali vjerujem da utjera strah kad vidis 😕 mozda da malo vise odmaras a malo manje se kreces barem neko vrijeme, ne znam zbilka sto pametnog savjetovati😰
Evo cure moj pregled prosao super.. Bebe su odlicno i jako se ljepo i podjednako razvijaju… Cekamo dva pisonjaaaaa…. Za dva tjedna sam ponovo narucena.. Jako detaljno je dr pogledala bebe.. Mjerila sve i svasta… Oboje su tu u par mm po velicini sto je jako bitno za jednojajcane… Samo se nadam da ce i dalje sve teci kako treba… Rekla mi je da budem spremna na carski za 36ti ili 37 tt
Draga da.da, cestitke na deckima 😊 bitno da je sve ok, a tako ce i ostati. 😊 I meni je doktor rekao da ocekujem porod u cca 36.tjednu, ali moj nije bio direktan s carskim. Kad je tebi termin i jesi se odlucila za bolnicu/rodiliste?
Evo cure moj pregled prosao super.. Bebe su odlicno i jako se ljepo i podjednako razvijaju… Cekamo dva pisonjaaaaa…. Za dva tjedna sam ponovo narucena.. Jako detaljno je dr pogledala bebe.. Mjerila sve i svasta… Oboje su tu u par mm po velicini sto je jako bitno za jednojajcane… Samo se nadam da ce i dalje sve teci kako treba… Rekla mi je da budem spremna na carski za 36ti ili 37 tt
Draga da.da, cestitke na deckima 😊 bitno da je sve ok, a tako ce i ostati. 😊 I meni je doktor rekao da ocekujem porod u cca 36.tjednu, ali moj nije bio direktan s carskim. Kad je tebi termin i jesi se odlucila za bolnicu/rodiliste?
Mene moja gin svakako salje u KBC Rijeka jer OB Pula po njoj, ako bi nedaj boze doslo do komplikacija po njoj nr dolazi u obzir... S tim da ce me sa cca 20tt slati u Rijeku isto na jos neke pretrage
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Jutro svima, evo da se javim nakon pregleda.
Sve je ok, rastemo, mjerila nas je gin.-promjer glavice, trbušćića, izmjerila bedrenu kost i tako.. Jako smo bili živahni, ne mogu vjerovati da za nekoga tako maleckog da tako doslovce skakuće u meni :) Rastopila sam se...
beba je bila bočno nekako okrenuta i stisnutih nogica i nije dala da vidimo spol... za 4 tj ponovo..
Sortiraj odgovore
Najstariji