Bammi cestimam na deckicu☺️Pisonja😇,ja ti se znam zaletit cesto u pepco jer curki kupujem odjecu i super zadovoljna sam s kvalitetom za razliku od nekih ducana di je sama plastika, to nikad nisu imali,barem kod nas u Vz. Budu ti ispravili termin tek negdje zadnji mj ocito jer se ja vodim po zadnjoj mengi znaci sad bi bila vec trudna 22 tjedna a tek sam 19 po ultrazvuku al kod mene je sve to zabiljezeno tih -3tjedna..
Bammi cestitke na deckicu...mi smo bili 25.9.na pregledu sve je u redu i cekamo curicu al nije jos sigurno.
Marie dobro dosla ...urednu trudnoću ti želim.
Nego cure kakav vi odnos vi imate sa vašim majkama?
Drage cure, javljam se u sedmom tjednu, danas sam bila na uzv. Sve je uredno, gv i zv, i crl 6.7. Sreci nema kraja.
Čestitke na lijepim vijestima sa pregleda
Ja sam se sad vratila iz šetnje i primjetila 2 mrlje smeđe krvi na gaćicama,izluđuje me to više,ima netko sličnih iskustava?
url=https://lilypie.com]
DANTE
Lena cestitam!! Sretnu i bezbriznu trudnocu zelim..
Sova s majkom sam ok,znamo se posvadat jer sam ja dosta temperamentna i cvrst karakter i nedam se zezat,takva sam i prema sveki keki stroga i imam jezicinu😂zast to pitas?
Kristina 30 ima na nekim stranicama, pogledat cu pa zaljepit link ☺
Bammi cestitam na deckicu, jos jedan jupii 😊😍
Sova i tebi cestitam na curici, vjerovatno ti ne bi rekli da nisu sigurni ☺ i ja se s mamom posvađam svako toliko, jer imam cvrst karkater, a ona pili po svome hahha al ja ipak slusam sebe, a ne nju, niti druge 😄
Lena super, cestitam 😁😊
Beba ne znam, meni nije nikad isla krv, niti smeđi iscjedak pa ne znam 😏
Lena cestitam!! Sretnu i bezbriznu trudnocu zelim..
Sovas majkom sam ok,znamo se posvadat jer sam ja dosta temperamentna i cvrst karakter i nedam se zezat,takva sam i prema sveki keki stroga i imam jezicinu😂zast to pitas?
Pitam zato šta sam ja toliko ljuta na svoju mamu jer ne postiva moju i muževu zelju. A to je da ne siri dalje da sam trudna ( ovo mi je druga trudnoca). Zato sta smatram da svi oni koji trebaju znat njima smo rekli a ovi ostali ne tribaju znat(susjedi ,babe tracare itd.) Ima dosta slicnih situacija. Ne znam sta vise da radim
Evo cure moj pregled prosao super.. Bebe su odlicno i jako se ljepo i podjednako razvijaju... Cekamo dva pisonjaaaaa.... Za dva tjedna sam ponovo narucena.. Jako detaljno je dr pogledala bebe.. Mjerila sve i svasta... Oboje su tu u par mm po velicini sto je jako bitno za jednojajcane... Samo se nadam da ce i dalje sve teci kako treba... Rekla mi je da budem spremna na carski za 36ti ili 37 tt
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Bammi cestitke na malom djecaku 💙 ne zamaraj se ni terminom ni icim slicnim, kamo srece da im je to najveci propust 😉 meni je moja doktorica privatno i zbilja je divna nebi isla soc ni da mogu. A ne mogu- znaci ne smijem uopce odnosno nece me pregledat moj ginic preko socijalnog zbog tog sta mi trudnocu vodi moja doktorica privatno. Tako da meni moj preko soc.sluzi samo za doznake i uputnice itd.. meni je to pre strasno?! Nije da bi isla kod njega na pregled vec sam jednom na pocetku samo pitala da li bi ikad mogla doci k njemu, i sestra me odmah stopirala. 😕
Cure sretno svima na pregledima 👐
Sortiraj odgovore
Najstariji