Curke imate li iskustva sa digitalnim
tlakomjerom? Meni je gin. rekao da mjerim svaki dan i zapisujem.. Varira i to stalno..neznam dali uopce valja..
Marija
Marie dobrodosla i najljepsu trudnocu ti zelim 😍
Cure koje idete na pregled sretno danas, ja idem sutra ujutro i bas osjecam malo strah, ali kad vidim bebicu ce sve proci ☺
Za markirano ni ja ne bi, pogotovo kad je mala beba, jer brzo rastu, a novac se moze uloziti u nesto drugo. A gnijezda ima i jeftininih, moze se kupiti i za 300 kj, a ne 700..
Mandarine svaki dan jedem 😁
Cure sretno na pregledima!
Marie dobrodošla,ja isto mjerim na digitalni i uvijek pokaže različito,ali slične vrijednosti npr 118/78 ,ako mjerim za minutu npr 120/71, najviše pokaže dok sjednem i krenem mjerit pa treba malo pričekati a ne odmah mjerit- to je moje iskustvo 😊.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Dreams naravno da cu podjelit😇
Tamsi gdje ima po 300 kn gnjezda? Ja sam cijeli internet prosla nigdje nisam vidla ispod 500 kn
Ma i 300 je previse..
Curke imate li iskustva sa digitalnim
tlakomjerom? Meni je gin. rekao da mjerim svaki dan i zapisujem.. Varira i to stalno..neznam dali uopce valja..
Moras mirovati bar 15 minuta pa izmjeriti tlak
Ja imam digitalni tlakomjer,i imam ga godinama i zadovoljna sam,uvijek mi dobro pokaze. Kad se mjeri tlak treba si sjest i smirit tijelo barem 5 min i onda ici mjerit,ne odmah nakon kaj se sjednes jer onda varira i moze pokazat poviseni tlak.
Hvala.. Curke probat cu tako jer mi je glupo donijeti na slj. pregled papir sa netocnim podacima
Marija
Evo nas sa pregleda, stiže nam dečkić!!
sve je super, malo je bilo borbe dok sve nije pregledala, kao i seka pred koju godinu, priljubio se uz posteljicu i ne mrda
a dali su mi i bajadere prije (tesko mi palo)
Rekla mi je da mi je posteljica jos dosta nisko, skoro pa granicno za placentu previu, ali nista rizicno, ima vremena da se podigne, samo nema seksa da ne bih prokrvarila
moja soc mi to nista nije rekla, a moguce ni gledala
I ono sto me najvise naljutilo, trebali su mi korigirati termin, jer mi je prema uzv trudnoća više od tjedan dana starija (već 2 uzv-a), a moja gin je meni ionako napisala 24.2. umjesto 20.2. kako bi trebalo biti prema zadnjoj mjesečnici. Moram joj na sljedećem pregledu naglasiti da mi to korigira, jer nije bezazleno u slučaju da se preskoči termin.Srećom da sam pitala pa mi je ova dr to napisala velikim boldanim slovima na nalazu i baš se uzrujala kako to zanemaruju i odgađaju
Tlakomjer nemam, ima ga mama pa nekad mjerim kod nje, ok je ako trebas vise puta dnevno, a nema ti tko pomoći:)
Za jeftinija gnijezda su pisale cure na zimskim pred koji tjedan, stalkala sam Mislim da su spominjale kaufland i mozda pepco.
Bammi- čestitke na deckicu, neka je zdrav i veseo! Imate curicu i sad deckica, divno❤
Sortiraj odgovore
Najstariji