Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Upitnica_Split
    27. Srpanj 2022. 14:59

Davno sam rekla da necu peglu doma ni imat. Mojoj svekrvi je to bilo bogohuljenje.
    Jedan dan dolaze svekar i sin gledat neku utakmicu s mužem i nose skupu peglu i konja za peglanje (stol za peglanje? Kakogod zvali). Ja zahvalila i spremila. Za 4-5 mjeseci bili kod sveki na rucku i pita jel dobra pegla, jesam zadovoljna. Ja reko da nezz jer je sve jos zapakirano. Skoro je svisnula 😂😂
    Ako se ona opteretila kucanskim poslovima uz 3 odrasla mamlaza, ja necu 😁 Taj jedan od 3 lijena mi sad kuha svaki dan. Buahahaha

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    27. Srpanj 2022. 15:01

Upitnica_Split

Nisam ni ja jer ne peglam ni sebi, al imala sam kucnu pomocnicu mlađu sestru koja je sve radila. 😂 cim su pocela predavanja i ja sam trebala preuzet - nece ici 😂😂
    -
    Bibi, ova moja ima 3, 4 spavanca dnevna. 2 jutro, 2 popodne. Evo i sad spava na meni. Opet sam ja omiljeno odmaralište.
    -
    Mojoj se na prvu nije svidila banana. Pa ko to na kugli zemaljskoj ne voli banane?!

Cek onak tebi na prsima ko mali bebi??😍

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    27. Srpanj 2022. 15:06

U narucju, kao za dojenje, al ja moram bit polegnuta bar malo jer je teeeeška. Prevelika je za prsa na prsa 😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Clarissa
    27. Srpanj 2022. 15:09

Upitnice Zakon! Moj "konj" skuplja prasinu iza ormara a kad jednim godisnje trebam neku bluzu/kosulju speglat, prvo njega moram raskuziti. Na kraju odustanem od svecanije toalete
    I kod mog su 3-4 dnevna spavanca, obicno power nap od kojih pola sata, a u zadnje vrijeme me pocasti i dva rokne po sat, sat i pol, joj da bar tako nastavi. Trenutno cori vec skoro sat i pol, bit ce da ga marelica izmorila! Jer, mozda si umisljam, al kao da je imao sugar rush nakon nje i izludirao se kao na baterijama da bi samo posustao i shut down. Evo budi se, idem bocicu pripremiti, prespavao je vrijeme obroka hehe

melani32
    27. Srpanj 2022. 16:01

Naravno da je dobio temperaturu nakon cijepljenja. Pa ja ne kužim. Ovaj prvi mali nikad ništa, a ovaj je ko pjenica sve na njega. 37.8 ima pod pazuhom, mjerila sam jer je bio topal. Ako je neka beba imala, koliko je trajalo?

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Clarissa
    27. Srpanj 2022. 16:11

Ajoj melani, zao mi zbog temp. Moj je poslije prvog cijepljenja imao samo to popodne temp, mislim 37,7 u guzi i proslo do navecer, nisam nista davala, samo nunala jer smo tad bili skroz spojeni zbog grceva. Poslije drugog cijepljenja (tad su isle pikice u obje noge) se u noci probudio sav vruc i plakao, temp 38,6, tad sam dala cepic i spustila se, jos je dopodne bila 37,5 i onda pala skroz. Drzim fige da brzo prodje, vjerujem da bude

• Upitnica_Split
    27. Srpanj 2022. 17:07

Nama isto nakon prvog (i jedinog) cjepiva temperatura ispod 38 par sati. Nisam spustala. Bilanje dobre volje.

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    27. Srpanj 2022. 22:30

Uh koji dan: Lupocet nije pomogao, temperatura se digla na 38.7, on vrišti, vrel, crven, probam dat ibuprofen, povratio, dam ponovno, povratio opet. Odustala i stavila ga u kadu i kasnije obloge. Nekako palo na 37 i sad se mota tu negdje. Na jednoj nozi oteklina iako smo koristili neke fency gel obloge po preporuci pedijatrice 🙄. Koje ludo prvo cijepljenje. Sad je sav u elementu, jer je predvečer puno spavao kad je pala temp, znači sad smo i ritam spavanja poremetili. Peglat i sterilizirat sam mislila prestat sa 6 mjeseci. Prvi put sam do godine dana. Ali koliko je on osjetljiv ne znam baš...jedino je on popeglan, nas troje hodamo svakakvi🤣. Premorena sam! Ja bi malo na godišnji! 
    Svaka čast onoj curi koja nekad ovdje piše a ima četvero djece. Valjda baš trebaš biti za to 😄

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

Tigrica
    27. Srpanj 2022. 22:36

Pozdrav cure🤗
    Moja na selu spava sa nama. Frendovi su posudili putni krevetic, al kako se okrene i vrti po kreveticu , tako šuška / grebe a ja skacem na svaki njen zvuk, tako da nista nespavam. Ovako jedino pokupimo malo batina, muz joj nakon dva udarca okrene leđa🤣🤣. A u zg spava u kindrepetu e sad cu vidjet kako ce bit. U zadnje vrijeme ako se probudi i mene nema pored nje ,derača. A ako me vidi nastavi spavat. Vjerovatno sam se zeznula al kad je mala i bas uživam🥰. E da imam ogradicu u kindrepetu okolo naokolo, zavezanu masnicama. Mislim da ju ne bude jos dirala. 
    Sterilizacija prva dva mjeseca, i onda samo nakon pranja jos sa vrelom vodom isprala. 
    Peglanje njezino sam prestala kad je navršila 3 i pol mj. Al prođem sa peglom ako stignem. 
    Cjepljenje pedijazrica nam je rekla ako ima temperaturu da damo čepić ilinako plače jer kao da je i protiv bolova. Cjepili smo je sa 2 i 4 mj . U obje noge je dobila cjepiva. Nismo stavljali obloge jer je urlala cim bi se priblizili  nogama. Temperature se ne sjecam kolika je bila. Sjecam se jedino da smo dali oba puta čepic pred spavanje . Kad je poceo djelovat i ona je zaspala.
    Dnevni spavanac kako kada,nem pravila. Svakako spava....sto zbog kolica, voznje autom, promjena okoline....
    Joj baš sam se raspisala. Nadam se da sam sve popratila. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Upitnica_Split
    28. Srpanj 2022. 12:10

Mislim da ce moja miska ovu zimu opet zavrsit s nama u krevetu, al ne smeta mi. Lakse cu pazit da je pokrivena. Spavala je i do svibnja, a onda sam je samo po uspavljivanju pocela spustat u krevetic. Briga nje di spava kad joj se spava 😂 al kad je napola - bolje je kad cuje i moje disanje i osjeti blizinu #laskamSi 😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.