Kao mi vas je lijepo čitati.. sve to sam i ja prošla.. 🙈
Suprug - super je s malom i stvarno se ne mogu žaliti na njega ali mama je mama.. nemaju oni to u sebi kao mi.. Al čim zašteka ja mu napomenem 🤣 mi smo isto dvije same cijeli dan do 15h.. obično Nella spava od 15-17.. znači kad se probuditi tek ga onda vidi.. ali s obzirom na posao koji radi mora još i par sati biti odsutan od kuće ili radi kasno navečer do ponoći pa ga baš i neću puno maltretirat oko male .. i ovako mi puno pomogne.. od pelena, kupanja, obavlja shoping itd.. Nella ne želi ni nikog osim mene za uspavljivanje.. do nedavno je zaspala bez problema ali čim je s 7mj. propuzala i posjela se i sad ustala i počela se odizat uz namještaj i tako hodati da se drži, uspavljivanje je teže.. pred nekih 10 dana prošle smo skok ili regresiju.. baš je bilo drame i vike.. sad već 4 noći zaspi bez vike u svom krevetiću ali se zna nekad probuditi tokom noći i tad ju stavim spavati sa nama.. ja se ne mogu požaliti.. naspavam se.. Nella jede u 6 ujutro i spava do 9 pa onda i ja to koristim.. vikendom idemo na more pa me baš živo zanima kako će tamo spavati..
Podloge - nama već ništa ne znače jer od kad puzamo smo svugdje samo ne na podlozi.. a najljepše je na pločicama ganjati loptice ili doći mami u kuhinju kad kuha i uspinjati joj se na noge.. znači Nella je svugdje.. ispod stola kad jedemo, u kuhinji ma po cijelom prizemlju.. 😅 tako da vam uskoro to neće trebati
Nella je baš glasna i živa.. ni sekunde mira.. voli mačke i psiće.. kako se samo slatko smije.. 🙂 prstićima pokazuje svoje slike na zidu kad je pitam gdje je Nella.. 🥰 tatu zove ali mamu još ne i nekad mi je žao zbog toga ali bude i to.. a bez mame nemože.. mi smo sad u nekoj fazi srama.. bila bi samo kod mame kad je netko ne baš tako poznati uzme.. čak i kad je suprogovi uzmu.. smije se svima i nepoznatima ali kad je na sigurnom kod mame i tate.. 😀 primjetila sam da je doma baš glasna I živa ali kad nekamo dođemo je baš dobrica.. 🤣
Nella je sa 8mj. krenula s drugom kašicom.. i baš nam super ide.. svaku namirnicu uvudim obavezno 3 dana.. pojedemo 130g kašice oko 10h i 100g u 14 😊 uz to imamo 4 bočice Ad-a.. U 6, 12, 17 i 20:30 i popijemo 750-800ml 🙂 još nemamo zubiće, ali mislim da će skoro.. ali tako mislim već 3mj.. jedemo samo blendano.. ne voli gristi.. ne voli smokić.. radi facu kao da će povraćati.. 🤭 pijemo puno vode.. pije sama, drži sama kljunašicu..
♀️ 36 ♂️ 37
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰baby N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
S hranom ne morate biti u strahu.. i ja sam bila i prošlo me.. dajem joj sve sezonsko iz mamina vrta.. imam sreće što Nella sve voli.. do sad smo uveli 30 namirnica 🤗
Žao mi je bebe sa refluksom i svih ostalih što se muče sa bilo čime.. da što prije prođe 😀
♀️ 36 ♂️ 37
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰baby N
Bome je mala Nella napredna☺️
Kako ste izbacili jednu bocicu? Ona sama nije trazila ili?
Moja zvjerka i dalje fura svoj film, mislila sam da je fazica al evo vec danima zadnja dremka zavrsi oko 13, 14h i onda do navecer nista. Ja ju stvarno ne kuzim vise. Od kud joj snage?! Sinoc se u 1 ujutro probudila i igrala se mojom kosom, nosom itd ko da je podne.🤦♀️ U 3 je plakala ko kisna godina, pojela i onda u 5 budjenje. Stvarno se nadam da je to uzbudjenje zbog svih novih nadogradnji😂😂 i da ce proci.
Sa 6 mjeseci je pocela kenjkati oko novih ljudi. Cim ju pogledaju izvrne usta u ☹️ Danas ju je jedino frendica koja je trudna uspjesno zabavljala.
Isto obozava zivotinje, umire od smijeha pesekima, golubovima a nas siroti macak (koji btw ima traume od vristanja prvih par mjeseci) je naje… ko zuti😂
Cim ga se dohvati ga izgnjeci, pa pune ruke dlaka, show..
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Cure, jel imate još zaštitu za rešetke na bebećem krevetu? Moj je počeo odvezivat te vezice, zavlačit se ispod tkanine, čupat ju...Bojim se da si ju nekako ne navuče preko nosa, a opet ako ju maknem skroz će opalit glavom u rešetke 😕
Ja ne znam što on izvodi po tom krevetu ali nađem ga skroz dolje na dnu, do nedavno sam tamo držala robicu koja čeka peglanje, sad više nema šanse, njega svuda ima. Ni na velikom krevetu ga više ne smijem pustit samog, on se premjesti začas na drugi dio kreveta...
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Kak sam prije pisala, mala sa mnom spava (izmedju ostalog) zato sto u kinderbetu nema mira. Svako malo je na drugom kraju, zavrsi poprijeko na trbuhu sa nogama vani. Na gornjem dijelu imam zastite i ona ih odvezuje. Prije smo imali pletenicu, to joj je bila igracka koju je razbacivala.
Na bracni sam stavila zarolani zimski poplun u slovo U, koji ju okruzuje, plus dva jastuka. Iduca postaja ce joj biti spavanje na podu😂
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Bibi iskreno imala sam osjećaj kad smo krenule s drugom kašicom da sam stalno njoj na usluzi.. od 6 ujutro do pola 9 navečer.. da samo pripremam ad, perem bočice i kuham gospođici a nekad se u 14h popodne priupitam dal sam ja uopće jela ili dal imam volje još i suprugu i sebi spremati ručak.. 🙉 kad sam počela sa drugom kašicom ili nije bila gladna jer je sat prije toga pila ad ili joj se spavalo ili nije htjela piti ad jer se najela kašice.. baš me to uznemirilo onda.. od početka ona napreduje ali zeza sa ad-om pa nebi htjela da tako bude i sa hranom.. a uz to želim da lijepo napreduje.. sad mi sa 8mj ima nekih 8,3 kg.. duga je i vitka.. a mogla bi i više, tako mi je barem i doktorica rekla.. pa sam onda počela pratiti budne prozore i probala iskombinirati količinu ad-a koji mora za svoj uzrast popiti i da uz to jede 2 konkretna obroka.. znači samo sam jedan dan odlučila da ću ukinuti bočicu pa da vidimo kako će onda jesti.. i tako smo krenule i iznenadila me.. u 6h imamo ad.. spavamo do 8:30 ili 9h.. u 10 je voćna kašica ili povratna, ovisi što taj dan novog uvodimo.. 10:30-12 spavanac.. 12:30 ad.. 14:30 kašica.. 15:00-17 spavanac.. 17:30 ad.. 20:30 ad.. ukinula sam joj ad koji je pila u 9h kad je ustala.. moram napomenuti da sad svaki ad popije 180-220ml.. a prije je 3 obroka u sredini dana brljavila.. sad ne.. i borile smo se da stigne do 750ml puno puta.. iskreno sad imam puno više vremena za igru s njom.. prije mi je bila živčana što mora jesti i što joj ja nudim sad pije s veseljem.. pojede i sve što joj spremim
♀️ 36 ♂️ 37
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰baby N
Miš se napokon cijepio, ima 7.5 kg, dobio niti pola kile u mjesec dana ali kaze doktorica da je ok. Dobili smo preporuku na predemo na Aptamil, kao možda mu se svidi pa bude bolje jeo 🤞
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Da, navodno je najboljeg okusa 😁
Nisam probavala. Al muž ne probao. I Aptamil i moje. Kaze da je moje bolje. Ah.
-
Kad smo vec kod mlijeka - jel vam laktacija skroz gotova? Meni su majice stalno natočkane mlijekom. Ne osjecam tezinu ni pritisak, al uvijek mogu istisnuti par kapi. Ciklusi uredni.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Nemoj se baš nadat da će ti to uskoro prestati 😕. Meni je prvi put par kapi znalo bit i nakon više od godinu i pol. U biti malo prije nego sam opet ostala trudna je prestalo. S tim da sam se tad izdajala samo 4 mjeseca i opet je potrajalo tako dugo. Sad isto kapljica ima i zna ujutro bit mokro malo više.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Ma ne smeta mi, više me brinulo da nije normalno. Tako, znači. Sad mi je lakše. Hvala! 😊👍🏻
3 MPO postupka
💜 01/22.
Sortiraj odgovore
Najstariji