Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Clarissa
    27. Srpanj 2022. 14:12

Bravo Taya, svaka cast!
    melani, na krevetcu imam zastitu onako na 3 stranice, poceo ju je loviti i cupkati, a noge i ruke redovito ujutro vire kroz prednju stranu, razmisljam mozda maknuti te zastite da se uci o tvrdoci materijala ali nisam jos sigurna
    Iiiiii krenula dohrana (zapravo muz vec neko vrijeme mimo mene gura svasta u usta fffffffff), slozila sam tikvicu i nije bas proslo, nakon par zlicica zbljucao. Onda mu muz dao marelicu koju je na zlicicu cijelu smazao sirovu (osim kore) i uzivao. Ispada da se ja toliko trudim i strahujem oko svega, a muz nonsalantno i opusteno samo roka i onda ispadne tata mata... Dao mu je i bananu jutros da cucla i mali uzivao, toliko o mom kontrol frikizmu oko kalendara dohrane i namirnica, morat cu ocito olabaviti od onog kako sam zamisljala. Ha valjda bude sve ok. Sutra sam mislila rizine pahuljice pa bih onda u njih mogla vocke kombinirati. Moram se reprogramirati

bibi
    27. Srpanj 2022. 14:36

Taya 👨‍👩‍👧

Bibi iskreno imala sam osjećaj kad smo krenule s drugom kašicom da sam stalno njoj na usluzi.. od 6 ujutro do pola 9 navečer.. da samo pripremam ad, perem bočice i kuham gospođici a nekad se u 14h popodne priupitam dal sam ja uopće jela ili dal imam volje još i suprugu i sebi spremati ručak.. 🙉 kad sam počela sa drugom kašicom ili nije bila gladna jer je sat prije toga pila ad ili joj se spavalo ili nije htjela piti ad jer se najela kašice.. baš me to uznemirilo onda.. od početka ona napreduje ali zeza sa ad-om pa nebi htjela da tako bude i sa hranom.. a uz to želim da lijepo napreduje.. sad mi sa 8mj ima nekih 8,3 kg.. duga je i vitka.. a mogla bi i više, tako mi je barem i doktorica rekla.. pa sam onda počela pratiti budne prozore i probala iskombinirati količinu ad-a koji mora za svoj uzrast popiti i da uz to jede 2 konkretna obroka.. znači samo sam jedan dan odlučila da ću ukinuti bočicu pa da vidimo kako će onda jesti.. i tako smo krenule i iznenadila me.. u 6h imamo ad.. spavamo do 8:30 ili 9h.. u 10 je voćna kašica ili povratna, ovisi što taj dan novog uvodimo.. 10:30-12 spavanac.. 12:30 ad.. 14:30 kašica.. 15:00-17 spavanac.. 17:30 ad.. 20:30 ad.. ukinula sam joj ad koji je pila u 9h kad je ustala.. moram napomenuti da sad svaki ad popije 180-220ml.. a prije je 3 obroka u sredini dana brljavila.. sad ne.. i borile smo se da stigne do 750ml puno puta.. iskreno sad imam puno više vremena za igru s njom.. prije mi je bila živčana što mora jesti i što joj ja nudim sad pije s veseljem.. pojede i sve što joj spremim

Hvala ti! 
    Super mi izgleda raspored. Mi imamo drugi problem da zenska jako voli papati. Rekla je pedica da bi sa konkretnijim obrocima (npr. 150-180ml) trebalo smanjivati ad, tj. izbaciti bocicu. Ja ne vidim da ce to kod nas biti moguce uskoro😬 

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    27. Srpanj 2022. 14:39

Melani vise niste antivakseri jeeej😂
    Mlijeko mi nije curilo ni kad je trebalo🙄 iako kad stisnem uvijek se par kapi pojavi. Isto sam citala da to dugp moze trajati.
    Clarissa- banana im je top. Ja sam jednom dala da licne i bila je teska drama kad sam joj uzela komad😂

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Clarissa
    27. Srpanj 2022. 14:42

Curke na AD-u, jel jos sterilizirate bocice? Radim na svom "opustanju" pa si sve mislim mozda je nakon 6 mjeseci dovoljno poceti bocice samo prati (nemam perilicu), bez stavljanja u sterilizator, kako vi?

bibi
    27. Srpanj 2022. 14:43

Clarissa

Curke na AD-u, jel jos sterilizirate bocice? Radim na svom "opustanju" pa si sve mislim mozda je nakon 6 mjeseci dovoljno poceti bocice samo prati (nemam perilicu), bez stavljanja u sterilizator, kako vi?

Vec duuugo ih samo operem. Mala non stop trpa sve u usta, daleko smo od sterilinih uvjeta😂

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    27. Srpanj 2022. 14:44

Ne steriliziram ništa otkad je imala 2mj 😶
    Nisam stizala pa sam zakljucila da je dosta da temeljito operem.
    Isto tad sam i peglu spremila.

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    27. Srpanj 2022. 14:44

A mene zanima jel ima jos koji bebi da nece spavati uopce popodne, nego ceka vecer? Bojim se da joj to samo kontrefekt radi a nikako mi nece zacoriti popodne.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Clarissa
    27. Srpanj 2022. 14:45

bibi

Clarissa

Vec duuugo ih samo operem. Mala non stop trpa sve u usta, daleko smo od sterilinih uvjeta😂

E super, thanks! Pa bome da, i moj sve zivo trpa u usta, lize i glodje sve i svasta, a nije da je to sve frisko oprano, daleko od toga 

• Clarissa
    27. Srpanj 2022. 14:48

Upitnica_Split

Ne steriliziram ništa otkad je imala 2mj 😶
    Nisam stizala pa sam zakljucila da je dosta da temeljito operem.
    Isto tad sam i peglu spremila.

Super super! Tnx :) 
    Moja prljava tajna (nije tajna al zvuci mi napeto kad kazem prljava tajna) je da nisam nista peglala od pocetka. To sam rekla da necu - i tako bje! :)

• Upitnica_Split
    27. Srpanj 2022. 14:54

Nisam ni ja jer ne peglam ni sebi, al imala sam kucnu pomocnicu mlađu sestru koja je sve radila. 😂 cim su pocela predavanja i ja sam trebala preuzet - nece ici 😂😂
    -
    Bibi, ova moja ima 3, 4 spavanca dnevna. 2 jutro, 2 popodne. Evo i sad spava na meni. Opet sam ja omiljeno odmaralište.
    -
    Mojoj se na prvu nije svidila banana. Pa ko to na kugli zemaljskoj ne voli banane?!  

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.