Melani, hocu ti vec neko vrijeme napisati (pa zaboravim) da to kak maleni napreduje samo znaci da si stvaaarno dajes puno truda. Bebu koja nece piti mlijeko dovesti do te kilaze znaci da si ulozila hrpu truda a ne da fantaziras kak on ne jede.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Bibi ja sam presla 40 -etu kad sam rodila. Mlada si, bar si mlađa od mene ..sama znas najbolje znas sta ti pase.
Znam kako ti je i mi smo na 4 katu bez lifta😭.
Jel nemas kakvu šupu za kolica ostavit da ne moras teglit gore ? Mi imamo...to mi je spas da ne moram jos i kolca teglit.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Hvala ti Bibi, mi mame se kužimo 😀
I meni će bit jako drago ako neka od vas uskoro javi da je trudna! Nama s prvim nikako da se uhvati, već smo se počeli polako i brinut. Kad se sjetim da sam nakon odnosa po pola sata ležala s nogama u zraku da ništa ne izađe van🤣🤣. I onda nas ovo malo čudo iznenadilo, a mislili da se nama tako nešto ne može desit🤣. Tako da nikad ne znate 🤫
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Ma stvarno mislim da necemo na drugo. Pored svih mojih razloga nisam najsretnija kak mi se muz snasao sa bebom 😕
Ma u zgradi su supe, ali su odvratne. Ne bi unutra kolica drzala. Zicat cemo susjeda da nam posudi kljuc od garaze dok je na moru.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Bibi jesi ti pisala da tvoja jako bljucka kad pije vodu? On sad manje bljucka nakon mlijeka jer je zgusnuto žitaricama ali vodu baš lijepo popije iz boce, moram mu uzet jer bi valjda dec popio odjednom i onda jako brzo bljucne sve van..🙄
Dal joj onda ponudiš još vode ili ju dugo nosiš kad popije?
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Da. I dalje bljuca isto ko i kad se rodila. Vodu najcesce izbaci vrlo brzo nakon sto je popila jer je rijetka ali i sve ostalo izadje prije ili kasnije.
Ne znam kaj bi ti rekla, ne nosim ju bas ciljano nakon vode ali to nosenje kod nas nikad ni nije pomagslo bas. Stalno bljucka pa vise ni ne razmisljam o tome iskreno.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Cure gdje ste kupile ili naručile casmatino podlogu i koliko ste ju platile?
Tigrica ja sam preko njihove stranice narucila, ne znam ako smijem ovdje stavljat link pa samo upišeš Dječje podloge Casmatino. Koštala je 320 kn i dostava 50, a došla je odmah idući dan😀. Nama je super jedino sam mislila da će bit malo deblja, mislim da je oko 1 cm debljine čak manje nego one puzzle.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Tigrica ja sam preko njihove stranice narucila, ne znam ako smijem ovdje stavljat link pa samo upišeš Dječje podloge Casmatino. Koštala je 320 kn i dostava 50, a došla je odmah idući dan😀. Nama je super jedino sam mislila da će bit malo deblja, mislim da je oko 1 cm debljine čak manje nego one puzzle.
Hvala, budem i ja tako narucila . Jee vidjela sam da nije nesto debelo ko puzzle , steta al posluzit ce. Hvala🤗
Hej cure, da se javim nakon dugo, citala sam ali nisam stigla natipkati. Drago mi je vidjeti kako super napredujete! Odmah da velim da sam prosli tj procitala sto pisete za casmatino i odmah ga narucila, isto s te njihove stranice, neka firma u St. U cet narucila, piggy podlogu, i evo danas ga vec iz St dostavili mi u Zg. Zasad petlja prstima po reljefnoj podlozi, cekam reakciju kad se preokrene s trbuha na ledja, jer dosad je na mojim improviziranim podlogama na podu u tim situacijama odmah kmecao, tvrdje je od kauca naravno a malac se treba nauciti ne rokati toliko glavicom
Sortiraj odgovore
Najstariji