Mi se malo prehladili pa je odmah losije klopanje i posljedicno i spavanje.
Sutra zovem pedicu ali mislim da opet odgadjamo pregled.
Moja je danas pola popodneva vikala pada kisa, a ne pada hahhahah. I non stop vice mami i mama. Ne gasi se, tak da Melani znam da te opterecuje ali uzivaj dok ne krene😂 Jel se umirio malo inace?
Curka 🤍 - 17.01.2022.
I maza je nesto šmrkaq, sad malo nos zeza. Zadnjih par dana super, a po noci kasalj rastura. Po danu nista. I to pocne kasljat nakon par sati sna.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Mi smo zasad zdravi, ali znate ono kad sam pisala da miš kad mu nešto ne dam samo se pokunji i ode od toga? E pa nema toga više. Sad ne odustaje, vraća se na to i krenuli su pravi tantrumi. Stavit ga u autosjedalicu, nemoguća misija samo ga muž uspije. Danas se žurimo, ide on dolje po stepenicama pa želi opet gore ići, ne dam mu, krene opet, moram ga uzet u ruke, vrišti i baca se. Ne možemo u šetnju osim gdje je ograđen prostor jer nam bježi, ko munja je brz. Ne možemo s njim sjest negdje na kavu jer se odmah penje na stol. Inače on otkad je prohodao se više nikad nije vozio u kolicima jer bi se digao na nogice i htio stajao u njima dok ga vozimo.
Ajde da ga i pohvalim, poceo je s razumijevanjem koristit rijeci Tata, Beba i Ne. Mama i dalje nista😭
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Ova moja ko da je vragu iz torbe ispala. Jucer me dovela u ono stanje hodanja/trcanja po kvartu s bijesnom facom i divljim djetetom pod rukom. Dodjemo do parka nece, napokon udje, nece se igrat, idemo van parka, nece, idemo u auto, nece, idemo izac iz auta, nece, skrenem lijevo, ona hoce desno i bum na pod i vristanje… eeeee, ja se nadam stvarno da je faza (iako vec trajeee i samo se pogorsava)..
Jucer je razbila teglu meda, rastavila i prosipala caj iz vrecica, skinula pokakanu pelenu i razmazala po stanu..
Evo ne znam..
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Obavili ipak sistematski i cijepljenje. Urlala na pregledu i na pikanju. Teska 14kg, duga 88cm. Jako je velika.
Kaze dr, ako mozemo, da ju ne upisujemo i vrtcic do jeseni.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Super za veliku curku🥰 mislim da se moj i dalje ne miče s 11 kg...ali je visok jako.
Bibi, mislim da bi tvoja zvjerkica i ovaj moj mali kaskader bili glavni u vrtiću😂. Ali ne znam koliko mi ga je pametno stavljat u kolektiv sad pred vrijeme viroza...vidjet ćemo još što ćemo s njim...
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Obavili ipak sistematski i cijepljenje. Urlala na pregledu i na pikanju. Teska 14kg, duga 88cm. Jako je velika.
Kaze dr, ako mozemo, da ju ne upisujemo i vrtcic do jeseni.
Woooow 🤩
Moja nema preko 83 i ispod 12kg je. Prije 10ak dana je imala cca 11.5 (oduzeli odjecu, vagana brzinski za antibiotik), al cijeli tjedan ne jede skoro nista jer su ocito zubi u điru. Odlicno je raspolozena, energije ima, al par dana glava vruća bez temperature i zažareni obrazi, gura dudu sastrane i odbija sve osim pomfrita 😁 Tako da pretp sa je pala i ispod toga.... valjda nije ispod 11.
Ona voli vrtic, tete je hvale. Dobro jede (osim gore navedenog) i spava, poslušna. Za govor kažu da je većina brbljava tek oko 2.godine i da ne brinem, sporazume se s njom dobro.
Zadnja dva dana je u vrticu samo pola djece radi viroza, ona je ok jer je nekidan imala upalu uha i pppila antibiotik. Defendyl dajem svako jutro i drzim fige da imunitet neki ima.
-
Idem citat unatrag 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Joj, tantrumi i teške faze..... moja i kad izvoljeva, nije bauk. Svjesna sam da sam ZASAD dobila zlatno dijete. Strah me onoga šta dolazi 😁
Tek se nedavno počela penjati na sve šta može, al oprezno kao penzionerka. Ako osjeti sa neće ići, traži pomoć. Moram sve micati sa stola i kuhinjske plohe jer se propne na prste pa tapka šta može uhvatit. Ima opsesiju vodom i prolijeva je stalno. Ostavim čašu - pljus! Dam njoj da se napije - guc guc pljus!
I najviše voli prolijevati po kauču. Pun je fleka..... i išaran flomasterima. 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Mi smo zasad zdravi, ali znate ono kad sam pisala da miš kad mu nešto ne dam samo se pokunji i ode od toga? E pa nema toga više. Sad ne odustaje, vraća se na to i krenuli su pravi tantrumi. Stavit ga u autosjedalicu, nemoguća misija samo ga muž uspije. Danas se žurimo, ide on dolje po stepenicama pa želi opet gore ići, ne dam mu, krene opet, moram ga uzet u ruke, vrišti i baca se. Ne možemo u šetnju osim gdje je ograđen prostor jer nam bježi, ko munja je brz. Ne možemo s njim sjest negdje na kavu jer se odmah penje na stol. Inače on otkad je prohodao se više nikad nije vozio u kolicima jer bi se digao na nogice i htio stajao u njima dok ga vozimo.
Ajde da ga i pohvalim, poceo je s razumijevanjem koristit rijeci Tata, Beba i Ne. Mama i dalje nista😭
Mijenjamo se na par dana? 😂
Muž kaže da će okrenit janje kad čuje Tata 😂😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Bok cure! Mi se vratili s mora krajem tjedna pa odmah na posao, kaskam… Sljedeći tjedan počinje prilagodba na jaslice.
Bili na sistematskom i cijepljenju, dobio pikice u obje ruke, 2 dana temperatura i nervoza oko toga, ali sve okej, noćas je prošlo nadam se. Narastao je 10 cm od zadnji put (mislim to je kroz 7 mjeseci, al rekla bih da su to bila dva skoka), i imala sam dojam da se baš izdužio i ostao bez trbušćića, ko neki žgoljo a stvarno dosta jede, znači baš je izrastao. Kod nas je to sad 85 cm. Kilaža: 11 kg. Kao da se malo uozbiljio nakon mora, ali isto tako nastavlja se faza raznih tantruma i sad je kao u nekoj fazi da se srami, na igralištu meni skače oko vrata ili mi ne pušta noge, odjednom kao da se skriva od druge djece, a ako mu neko "zauzme" ljujačku, to su ekscesi, za vikend sam doslovno bježala s igrališta jer ga nisam mogla umiriti, vrištao je, bacao se, udarao klupu, a samo zato što je neka curica sjela na ljuljačku nakon što smo se mi ljuljali. Ajme što će biti s tom prilagodbom… Al dobro, prošli svi kroz to pa ćemo i mi. Od riječi sve skoro po starom uz neke nove baljezgarije, i dalje su na tapeti stalno mama, tata, deda, njam njam, daj, a novo je da čim nema tate pita tata, tata, a gdje? I ne da se navečer zaspati, hoće akciju ili brblja neke svoje brbljarije slogova unedogled
A na moru je uživao skroz, prošlo je puno bolje nego što sam očekivala, od prve se zaljubio u more i kupanje, čak sam se nešto i odmorila, muž bio stalno s nama za promjenu, zato sad opet smjenski život.
Držite se sve, bravo za nošenje sa svim izazovima. :) Bibi šaljem veliki support! I svima želim zdravo, što zdravije razdoblje. Melani, tebi isto posebna kategorija supporta, svaka čast za hendlanje.
Nadam se da će vam prilagodba bit lagana kao i nama i većini. Samo nažalost, svi se pripremimo za najgore i slušamo samo takve priče. A moja ke na prilagodbu krenula s 13mj (lagano) o sad s 19 )još lakše). Javi!
3 MPO postupka
💜 01/22.
Sortiraj odgovore
Najstariji