I kod nas je isto..spavanje, posao, nazad doma, parkic, iza toga nesto napravit, spavanc maza, pa ja. Koliko god se trudim ranije lec ne ide.
Pocela je sad nesto govorit. Vo va=voda.
Cika🫣 gdje je pokupila neam pojma.
Kad nije po njenom, ili nesto ne dobije aje potop suza, derace i valjanja po podu.
Upitnica u pravu si ..i ja bi plakala da sam ostala. Sad je oke.
Meli bude vec reklo Mama, kod nas tata j i dalje ka^kaa🤣🤣🤣
Bolje je pocela po noci spavat. Ne budinse ko prije za cicu, amo nece nekad odmah zaspat.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Mi se malo prehladili pa je odmah losije klopanje i posljedicno i spavanje.
Sutra zovem pedicu ali mislim da opet odgadjamo pregled.
Moja je danas pola popodneva vikala pada kisa, a ne pada hahhahah. I non stop vice mami i mama. Ne gasi se, tak da Melani znam da te opterecuje ali uzivaj dok ne krene😂 Jel se umirio malo inace?
Curka 🤍 - 17.01.2022.
I maza je nesto šmrkaq, sad malo nos zeza. Zadnjih par dana super, a po noci kasalj rastura. Po danu nista. I to pocne kasljat nakon par sati sna.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Mi smo zasad zdravi, ali znate ono kad sam pisala da miš kad mu nešto ne dam samo se pokunji i ode od toga? E pa nema toga više. Sad ne odustaje, vraća se na to i krenuli su pravi tantrumi. Stavit ga u autosjedalicu, nemoguća misija samo ga muž uspije. Danas se žurimo, ide on dolje po stepenicama pa želi opet gore ići, ne dam mu, krene opet, moram ga uzet u ruke, vrišti i baca se. Ne možemo u šetnju osim gdje je ograđen prostor jer nam bježi, ko munja je brz. Ne možemo s njim sjest negdje na kavu jer se odmah penje na stol. Inače on otkad je prohodao se više nikad nije vozio u kolicima jer bi se digao na nogice i htio stajao u njima dok ga vozimo.
Ajde da ga i pohvalim, poceo je s razumijevanjem koristit rijeci Tata, Beba i Ne. Mama i dalje nista😭
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Ova moja ko da je vragu iz torbe ispala. Jucer me dovela u ono stanje hodanja/trcanja po kvartu s bijesnom facom i divljim djetetom pod rukom. Dodjemo do parka nece, napokon udje, nece se igrat, idemo van parka, nece, idemo u auto, nece, idemo izac iz auta, nece, skrenem lijevo, ona hoce desno i bum na pod i vristanje… eeeee, ja se nadam stvarno da je faza (iako vec trajeee i samo se pogorsava)..
Jucer je razbila teglu meda, rastavila i prosipala caj iz vrecica, skinula pokakanu pelenu i razmazala po stanu..
Evo ne znam..
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Obavili ipak sistematski i cijepljenje. Urlala na pregledu i na pikanju. Teska 14kg, duga 88cm. Jako je velika.
Kaze dr, ako mozemo, da ju ne upisujemo i vrtcic do jeseni.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Super za veliku curku🥰 mislim da se moj i dalje ne miče s 11 kg...ali je visok jako.
Bibi, mislim da bi tvoja zvjerkica i ovaj moj mali kaskader bili glavni u vrtiću😂. Ali ne znam koliko mi ga je pametno stavljat u kolektiv sad pred vrijeme viroza...vidjet ćemo još što ćemo s njim...
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Obavili ipak sistematski i cijepljenje. Urlala na pregledu i na pikanju. Teska 14kg, duga 88cm. Jako je velika.
Kaze dr, ako mozemo, da ju ne upisujemo i vrtcic do jeseni.
Woooow 🤩
Moja nema preko 83 i ispod 12kg je. Prije 10ak dana je imala cca 11.5 (oduzeli odjecu, vagana brzinski za antibiotik), al cijeli tjedan ne jede skoro nista jer su ocito zubi u điru. Odlicno je raspolozena, energije ima, al par dana glava vruća bez temperature i zažareni obrazi, gura dudu sastrane i odbija sve osim pomfrita 😁 Tako da pretp sa je pala i ispod toga.... valjda nije ispod 11.
Ona voli vrtic, tete je hvale. Dobro jede (osim gore navedenog) i spava, poslušna. Za govor kažu da je većina brbljava tek oko 2.godine i da ne brinem, sporazume se s njom dobro.
Zadnja dva dana je u vrticu samo pola djece radi viroza, ona je ok jer je nekidan imala upalu uha i pppila antibiotik. Defendyl dajem svako jutro i drzim fige da imunitet neki ima.
-
Idem citat unatrag 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Joj, tantrumi i teške faze..... moja i kad izvoljeva, nije bauk. Svjesna sam da sam ZASAD dobila zlatno dijete. Strah me onoga šta dolazi 😁
Tek se nedavno počela penjati na sve šta može, al oprezno kao penzionerka. Ako osjeti sa neće ići, traži pomoć. Moram sve micati sa stola i kuhinjske plohe jer se propne na prste pa tapka šta može uhvatit. Ima opsesiju vodom i prolijeva je stalno. Ostavim čašu - pljus! Dam njoj da se napije - guc guc pljus!
I najviše voli prolijevati po kauču. Pun je fleka..... i išaran flomasterima. 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Mi smo zasad zdravi, ali znate ono kad sam pisala da miš kad mu nešto ne dam samo se pokunji i ode od toga? E pa nema toga više. Sad ne odustaje, vraća se na to i krenuli su pravi tantrumi. Stavit ga u autosjedalicu, nemoguća misija samo ga muž uspije. Danas se žurimo, ide on dolje po stepenicama pa želi opet gore ići, ne dam mu, krene opet, moram ga uzet u ruke, vrišti i baca se. Ne možemo u šetnju osim gdje je ograđen prostor jer nam bježi, ko munja je brz. Ne možemo s njim sjest negdje na kavu jer se odmah penje na stol. Inače on otkad je prohodao se više nikad nije vozio u kolicima jer bi se digao na nogice i htio stajao u njima dok ga vozimo.
Ajde da ga i pohvalim, poceo je s razumijevanjem koristit rijeci Tata, Beba i Ne. Mama i dalje nista😭
Mijenjamo se na par dana? 😂
Muž kaže da će okrenit janje kad čuje Tata 😂😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji