Ja se bas brinem oko ove moje male. Pisala sam vec da je divlja, zlocesta itd…
Uglavnom evo npr danas popodne je krenula pizdit za bzvz, sva se zacrveni, napne, stisce zube i dere se. Nakon toga je svom snagom bacala komade drvene slagalice po stanu, slape, ma sve sto je se naslo na putu. Lupa rukama po namjestaju. Pa je macku lupila nogom i da ne duljim, shvatile ste poantu. I to naravno nije izolirana situacija nego vise manje svaki dan ima neku epizodu, uvijek potencirano umorom ali svejedno…
Jel ima itko ikakav savjet? Pretpostavljam iz svega sto ste pisale da vasi nisu takvi.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Nemam savjet.... moguce da je u fazi tantruma, oni sad otkrivaju velike osjecaje i frustracije i sve. Moja zasad nema ispade osim bacanja nogu i okretanja glave al ne znaci da nece, mozda samo kasnije krece ta faza kod nje.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Evo imali smo malo prije situaciju da otvara koš za pelene, spustila sam se na njegovu razinu i strogim glasom rekla NE! Nisam viknula nego baš skroz strogo, pokunjio se i pustio koš na miru. Ali on je takvo dijete. Sa starijim to nije palilo on bi me ignorirao i nastavio otvarat taj koš dok ga ne odnesem ća od a onda bi se još dugo deračio i bacao po podu. Tu nisam imala rješenje osim pustit ga da se smiri i pazit da se negdje me odalami dok traje tantrum. Mi s njim imamo problem kad je negdje gdje mu je zabavno da ne želi ići doma. Pa svi gledaju kako četverogodišnjaka na silu ubacujemo u auto jer drukčije ne ide. Uvjek doma dogovorimo da kad mama i tata kažu "sad idemo doma" da mora poslušati i ić ali uzalud. Baš se mislim kako sam otkad imam djecu cijepljena protiv srama što mi sve prirede pred ljudima 😂
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Tnx cure, citala sam malo pa vidim da nije prerano da krenu tantrumi. Al svejedno mislim da bi moglo biti i do karaktera, od kad je beba bila je bas nekako tvrdoglava sa kratkim fitiljem, tjesim se barem. Naravno da me najvise strah da nije posljedica nekog naseg ponasanja. Znaci Melani, tvoj stariji je zivac? Jel se sjecas kad je krenuo sa ‘ispadima’?
Vidjet cu i sa dr u 9mj..
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Ma nije prerano za tantrume, sjećam se da nije ni hodao još, nisam mogla vjerovati da tako malo dijete može imat tako tvrd karakter. Mislim da ih do neke mjere možemo oblikovat, ali da je jako puno toga zapisano u karakteru. Ili se i ja barem tako tješim😂
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Bibi samo brzinski - nisi nista kriva, to je karakter i individualno...ovaj moj je s oko godinu dana poceo s tantrumima i krivila sam se gdje sam pogrijesila, onda mi je pedica rekla da je to normalno, da pocinje pokazivati karakter i da neki pocinju i ranije. Moj isto kratkog fitilja, skoro svako ne ili ne dam je ludilo, lupanje glavom u zidove, u pod, u stol...ili se baci pa lupa nogama i rukama, pocne na silu ridati odnosno bas se vidi da glumi da place, nevjerojatno. Dosad mi nijedna metoda nije nesto uspjela Radim na tome da isto jednostavno ostanem bez srama za shizu u javnosti
Masem vam s mora pa se javim ovih dana
Bibi slazem se da je do karaktera, a ne odgoja. Dok je moja bila beba, mama je stalno govorila, ti nisi bila takva. Oduvjek je živa i svoja...ima i ona ispada kratki fitilj ponekad ko tata.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Moj ne lupa po podu nit se baca, ali se moze krivit uru ako nesto nije po njegovom. Trudim se izignorirat al cesto mi prenese nervozu, a i ja i muz se lako uzrujamo pa je ocito na nas .
Doslovno je oduvik bio bebac s cvrstim stavom koja zna sta hoce i gnjavit ce sve dok mu se popusta i pomicat granice. Rekla bi moja sestra Beba šef, a rodjak ga nazvo beba razbojnik 😄. Nikako izbacit taj naziv beba. Valjda nebi i drugo bilo temperamentno (ako ga bude nekad).
Mateo 30.11.21
Bibi, nestala si! Nije valjda mala bibi preuzela account? 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Kod nas veselo. Ja fibra 2 dana pa muž korona. Mala samo curi nos. Pa tjedan iza muž 2 dana crijevne viroze. Napokon krene radit, ja ostanem doma s proljevom i povracanjem. Moje prošlo za 24h.
Mala sinoc fibru pred spavanje. Bili kod dezurnog, kaze sve ok, ne vidi i ne cuje nigdje problem, inhalirajte i kapajte kapi u nos.
Dosli od doktora, ona zakurila na 39 skoro..... za poludit.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Sortiraj odgovore
Najstariji