Jutro cure! Kako ste!
Upitnica kako ide u jaslicama?
Melani ti sa svojom ekipom i mazom?
Bibi kako si?
Mi...moja nije sretna bas sa novim jaslicam jer je zborno plakanje,na kraju place i maza kad ostane. Meni srce puca kad vdim. Valjda ce biti bolje sa vremenom.
Najradje bi ju vratila u stare jaslice gdje je isla sa osmjehom.
Ja , ziva umorna sepava i luda ..😜🤪
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Ma naviknit ce se mala tigrica. Sigurno je krivo to sta je puno novih pa svi plaču. Mislim da bih i ja plakala s cijelom grupom 😂
-
Moja je dobra. Svaki drugi dan super jede i soava, ovo između mi tete kažu da zeza al šta da radim? Kaže danas da je slabo jela i malo spavala. Doma nije htjrla zaspat pa joj je očito bilo dosta i to malo. Al je smazala tanjur i po manistre s toćem.
Od nedavno joj dajem onaj defendyl za imunitet, nadam se da ce bar malo pomoc.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Nista mi ne govori, spavam na nogama..... rano ustajanje, posao, trci po nju pa doma spremi/dovrsi jest pa je izvedi da nismo doma pa tuš, spavanac i.... koma sam. Najbolje bi bilo da idem s njom lec u 20h al suđe se nece skupit samo i sl.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Mi smo ok. Sve po starom.
Isto imamo ovaj ritam posao, kuhaj, cisti, park, stavi spavat pa jos malo cisti😂
Mala je luda ko slapa, stalno bjezi iz parka, trci ko blesava i smije se.
I meni najdrazi dio, krenulo je bacanje po podu po vani. Za vikend smo imali dvije epizode. Prvo je pukla jer je na jarunu vidjela jezero, mislila da je more a ja joj ne dam da se okupa. i to je bio kraj. Nosila sam ju sigurno 500, 600m dok je ona vristala, bacakala se, nece u kolica, nece se nosit, nece hodat, kaos. Zacenila je do mjere kad sam imala dojam da me ne prepoznaje. Nisam ju u autosjedalicu 10 min mogla stavit. A ja sama (naravno) i jos guram kolica… dan nakon se valjala po cesti i plakal jer nismo presle cestu odmah kad je ona htjela nego smo isle na zebru..
Pored tih divnih epizoda je predobra. Svasta prica, sve kuzi, puno se smije pa mama brzo zaboravi. Ali vidim da je krenuo jedan jako zahtjevan period. Ne znam da li bi se u vrticu ipak naucila redu. Iako mi se cini da je ipak do karaktera..
Iduci tjedan je sistematski, bas me zanima sta ce reci. Jaaako je narasla. Veca je redom od svih 2-godisnjaka.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Ne znam više što s ovim malim. Vuče si po stanu kuhinjsku stolicu da bi se preko nje popeo gdje želi. Kad je u hranilici oslobodi se iz remenčića i pređe iz nje na kuhinjski stol. Mislim jel to beba ili Hudini?! Meni neće da jede, samo ga tata može koliko toliko nahraniti. U parkiću ide na tobogane na koji se stariji boji ić, mame me blijedo gledaju. Noću je budan od 1 do 5 (beba čvrsto spava!!!) dok on ili vrišti ili hoda po sobi i igra se. Ja ni ne znam da imam bebu a s njim sam na izmaku snaga. Neki dan ga je moja mama sat vremena pričuvala bila je premorena od trčanja za njim. Bila je ideja da ne idu u vrtić jer sam ja doma a muž nema takvo radno vrijeme da bi ih mogao voditi u vrtić i pokupit nego bi morala uvijek ja. Ali sad mi se čini da će morati bar u neki obrt na par sati jer ovo je kaos.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
I mislim da sam jedina ovdje kojoj još dijete nije reklo Mama. Stariji je u ovoj dobi slagao kratke rečenice. Znam da se ne smije uspoređivat ali eto...
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Bok cure! Mi se vratili s mora krajem tjedna pa odmah na posao, kaskam... Sljedeći tjedan počinje prilagodba na jaslice.
Bili na sistematskom i cijepljenju, dobio pikice u obje ruke, 2 dana temperatura i nervoza oko toga, ali sve okej, noćas je prošlo nadam se. Narastao je 10 cm od zadnji put (mislim to je kroz 7 mjeseci, al rekla bih da su to bila dva skoka), i imala sam dojam da se baš izdužio i ostao bez trbušćića, ko neki žgoljo a stvarno dosta jede, znači baš je izrastao. Kod nas je to sad 85 cm. Kilaža: 11 kg. Kao da se malo uozbiljio nakon mora, ali isto tako nastavlja se faza raznih tantruma i sad je kao u nekoj fazi da se srami, na igralištu meni skače oko vrata ili mi ne pušta noge, odjednom kao da se skriva od druge djece, a ako mu neko "zauzme" ljujačku, to su ekscesi, za vikend sam doslovno bježala s igrališta jer ga nisam mogla umiriti, vrištao je, bacao se, udarao klupu, a samo zato što je neka curica sjela na ljuljačku nakon što smo se mi ljuljali. Ajme što će biti s tom prilagodbom... Al dobro, prošli svi kroz to pa ćemo i mi. Od riječi sve skoro po starom uz neke nove baljezgarije, i dalje su na tapeti stalno mama, tata, deda, njam njam, daj, a novo je da čim nema tate pita tata, tata, a gdje? I ne da se navečer zaspati, hoće akciju ili brblja neke svoje brbljarije slogova unedogled
A na moru je uživao skroz, prošlo je puno bolje nego što sam očekivala, od prve se zaljubio u more i kupanje, čak sam se nešto i odmorila, muž bio stalno s nama za promjenu, zato sad opet smjenski život.
Držite se sve, bravo za nošenje sa svim izazovima. :) Bibi šaljem veliki support! I svima želim zdravo, što zdravije razdoblje. Melani, tebi isto posebna kategorija supporta, svaka čast za hendlanje.
Melani i meni je prije mjesec, dva dana mala podivljala, ako se sjecas. Tocno u toj dobi.
Ne znam sto bi ti rekla, osim da ga (ako mozes) posaljes u vrtic i olaksas si zivot. Puknut ces. Neki od nas se radjaju sa vecom, a neki sa manjom zivotnom energijom. On ocigledno ima energije za njih dvoje, troje🤦♀️
I moja je negdje u 6mj imala ocajnu fazu sa spavanjem, al se to smirilo, vjerujem da ce i njemu.
Mislim da ce im bit lakse kad stvarno propricaju.
Drzi se!
Curka 🤍 - 17.01.2022.
I kod nas je isto..spavanje, posao, nazad doma, parkic, iza toga nesto napravit, spavanc maza, pa ja. Koliko god se trudim ranije lec ne ide.
Pocela je sad nesto govorit. Vo va=voda.
Cika🫣 gdje je pokupila neam pojma.
Kad nije po njenom, ili nesto ne dobije aje potop suza, derace i valjanja po podu.
Upitnica u pravu si ..i ja bi plakala da sam ostala. Sad je oke.
Meli bude vec reklo Mama, kod nas tata j i dalje ka^kaa🤣🤣🤣
Bolje je pocela po noci spavat. Ne budinse ko prije za cicu, amo nece nekad odmah zaspat.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Sortiraj odgovore
Najstariji