I ja sam mislila da smo gotove ali nam je ostalo jos nesto u 12. mj. Rekla bih isto DiTePer.
Skladna ti je miska😊
Kak je prosao pregled?
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Čini mi se da smo mi gotovi s cjepivima ali nisam skroz sigurna.
Cure, beba je imala uzv kukova i jedan kukić je super a drugi graničan. Kontrola za 2 tjedna i ako ne bude bolje dobit će remeniće. Ne znam nikog da mu je beba to nosila jel znate vi možda i ako je bilo ok? Ni u primisli mi nije bilo da bi moglo nešto ne bit ok s kukovima...i eto..
Nije smak svijeta ali nije mi ni svejedno
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Znam nekoliko beba koje su, nakon prvog uzv, morale vjezbati i do kontrole su bile super. Rotiraj joj kukove prema van pat puta na dan i bit ce to ok
Curka 🤍 - 17.01.2022.
I ja sam mislila da smo gotove ali nam je ostalo jos nesto u 12. mj. Rekla bih isto DiTePer.
Skladna ti je miska😊
Kak je prosao pregled?
Bila mlađa doktorica na zamjeni (nadam se da ona ostaje kad ova ode ća) i odmah je malu osvojila. Simpa je, sve su se dogovorile. Mada miška inače svima sve pusti.
A cjepivo..... onaj pneumokok peče a prvi put još u ručicu. Plakala je dok je primala, odmah se smirila al bi počela plakat čim bi vidila flaster. Doma je i muž morao nositi frescopad oblog da ona vidi da nije bauk jer i tata ima 😂 po noći pinku fibre a otad nista. Malo je jos rucica topla al proc ce. Danas ide u vrtic, jucer smo je cuvali doma
3 MPO postupka
💜 01/22.
Cure jesam ja luda ili su ova nasa djeca pravi mali toddleri?
Ova moja zeza sa spavanjem, sve kuzi pa se ili smije ili vristi, cak i sa hranom zeza, ma bas transformacija..
Po meni je znatno teze sad..
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Skladna ti je miska😊
Kak je prosao pregled?
Bila mlađa doktorica na zamjeni (nadam se da ona ostaje kad ova ode ća) i odmah je malu osvojila. Simpa je, sve su se dogovorile. Mada miška inače svima sve pusti.
A cjepivo….. onaj pneumokok peče a prvi put još u ručicu. Plakala je dok je primala, odmah se smirila al bi počela plakat čim bi vidila flaster. Doma je i muž morao nositi frescopad oblog da ona vidi da nije bauk jer i tata ima 😂 po noći pinku fibre a otad nista. Malo je jos rucica topla al proc ce. Danas ide u vrtic, jucer smo je cuvali doma
Ovo sa suradnjom kod dr. mi je sci - fi 😊
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Skladna ti je miska😊
Kak je prosao pregled?
A cjepivo….. onaj pneumokok peče a prvi put još u ručicu. Plakala je dok je primala, odmah se smirila al bi počela plakat čim bi vidila flaster. Doma je i muž morao nositi frescopad oblog da ona vidi da nije bauk jer i tata ima 😂 po noći pinku fibre a otad nista. Malo je jos rucica topla al proc ce. Danas ide u vrtic, jucer smo je cuvali doma
Ovo sa suradnjom kod dr. mi je sci - fi 😊
Ja sam bila uzas kod doktora sve do škole. Vrištala, bacala se, odbijala suradnju. A često sam bila 😂
Od najluđih stvari - na testiranju za školu nisam dala otisam stopala jer neeeeeee, nece moje stopalo obojat neka crvena tinta. Ravna stopala zato nisu dijagnosticirana do puberteta 😂😂
Moja mama je umirala od srama i stresa sa mnom
3 MPO postupka
💜 01/22.
I da, todleri su. Ta imaju skoro 2 godine 😁
Dovoljno bistri da zezaju, a dovoljnk mali da ne znaju granice ni kako uocit opasnost
3 MPO postupka
💜 01/22.
A koliko vam spavaju dnevno?
Moja svaki drugi dan legne u pola 11 navecer (ja popizdim sto puta) i digne se prije 7. Danas je uz ti spavala jos 1 sat kroz dan. Pa meni je to malo🤣
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Ugl zaspe oko 20 i budi se u 6. Po danu spava u vrticu izmedu 12 i 14 (ne pitam koliko, kazu da spava), a ako ne ide u vrric zaspe bar 2x po 1h.
Vidim da joj vise odgovaraju 2 spavanca jer onda nije predugo budna do veceri (budna=zivcana i iscrpljena).
3 MPO postupka
💜 01/22.
Sortiraj odgovore
Najstariji