Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bibi
    22. Rujan 2023. 06:29

melani32

Super za veliku curku🥰 mislim da se moj i dalje ne miče s 11 kg…ali je visok jako.
    Bibi, mislim da bi tvoja zvjerkica i ovaj moj mali kaskader bili glavni u vrtiću😂. Ali ne znam koliko mi ga je pametno stavljat u kolektiv sad pred vrijeme viroza…vidjet ćemo još što ćemo s njim…

😂 Ja mislim da bi oni meni nju vratili🤦‍♀️
    Ne mogu zamisliti scenarij u kojem ona ide spavati kad joj oni kazu u onaj mali krevet.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    22. Rujan 2023. 06:32

Upitnica_Split

Joj, tantrumi i teške faze….. moja i kad izvoljeva, nije bauk. Svjesna sam da sam ZASAD dobila zlatno dijete. Strah me onoga šta dolazi 😁
    Tek se nedavno počela penjati na sve šta može, al oprezno kao penzionerka. Ako osjeti sa neće ići, traži pomoć. Moram sve micati sa stola i kuhinjske plohe jer se propne na prste pa tapka šta može uhvatit. Ima opsesiju vodom i prolijeva je stalno. Ostavim čašu - pljus! Dam njoj da se napije - guc guc pljus!
    I najviše voli prolijevati po kauču. Pun je fleka….. i išaran flomasterima. 😂

Tvoja miska je top! Stalozeno dijete i neka je. Ne mozemo svi zvjerke imati. Vjerujem da bi ti pokazala vec  svu divotu osebujnog karaktera, mislim da si se izvukla😂

Curka 🤍 - 17.01.2022.

melani32
    22. Rujan 2023. 12:18

Cure koliko mlijeka vaši unesu kroz dan? Miš si je ukinuo noćnu bočicu a više ne želi mliječno žitne kašice uopće. Od mliječnog samo sir, sirni namaz, eventualno onaj Nestle puding vanilja. Unos mlijeka užas a i tvrda stolica ga muči. 
    Ostalu hranu jede tako da jurca po stanu a ja za njim sa žlicom ili zdjelicom pa si uzima komadiće hrane sam. Jer tko je vidio sjest dok se jede😂

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

bibi
    22. Rujan 2023. 15:48

2 bocice po 150ml, a voli i jogurt

Curka 🤍 - 17.01.2022.

Tigrica
    22. Rujan 2023. 21:58

Bibi drzi se!!
    Maza na kontroli je iala 13 kg , izmjerili je nismo jer se nije dala mjerit. A i vaganje je bilo jedva ,vagali su je na vagi za bebe. 
    Mislim da ima je oko 86 cm...jer su joj body sad velicina 86 na knap. 
    Mijeko bas ne pije samo. Dohranu sam joj prestala davno davan, nije htjea. Toplo mjeko nece, muz kaze da njemu hoce pit hladno. Jede ga sa cokolinom. Obozava sv. sir (i kis vrhnje unutra malo) , i ostale sireve npr. gauda, pa kozji sir, jogurt čisti, vocne jogurte nece. Sirni namaz na kruhu ne prolazi...kruh jede jedino cisti i posebno ,ne uz jelo. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

bibi
    26. Rujan 2023. 06:33

Jutro!
    Kako ste svi?
    Ja i dalje zavrsavam veceri sa guglanjem terrible two, prvi pubertet i slicne teme.
    Mala je show. Ko ovu fazu prezivi, pricat ce.. za vikend sam pricala sa covjekom koji ima troje djece 10+ i kaze da su im crte karaktera iste kao i dok su bebe bili🥳

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    26. Rujan 2023. 10:47

😶😶😶😶
    Gledaj to s pozitivne strane! 😁
    Imaš dijete koje ne da na sebe i zna šta hoće. 😎 Grist će kroz život i ne popuštati na prvu i "jer je dobro odgojena curica".
    Da, da, sad je teško al nać ćete neku harmoniju uskoro, i ona se još upoznaje sa svim tim osjećajima pa vam nije lako.

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    26. Rujan 2023. 10:49

melani32

Cure koliko mlijeka vaši unesu kroz dan? Miš si je ukinuo noćnu bočicu a više ne želi mliječno žitne kašice uopće. Od mliječnog samo sir, sirni namaz, eventualno onaj Nestle puding vanilja. Unos mlijeka užas a i tvrda stolica ga muči.
    Ostalu hranu jede tako da jurca po stanu a ja za njim sa žlicom ili zdjelicom pa si uzima komadiće hrane sam. Jer tko je vidio sjest dok se jede😂

2 bočice po cca 170ml, jogurt, puding. Ne svaki dan sve to al ima dana kad ide i bočica više jer je muče zubi. 
    I ja konzumiram previše mliječnog 😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    26. Rujan 2023. 14:05

bibi

Jutro!
    Kako ste svi?
    Ja i dalje zavrsavam veceri sa guglanjem terrible two, prvi pubertet i slicne teme.
    Mala je show. Ko ovu fazu prezivi, pricat ce.. za vikend sam pricala sa covjekom koji ima troje djece 10+ i kaze da su im crte karaktera iste kao i dok su bebe bili🥳

Ajme, ja ću onda imat jednog filozofa koji se vječno sa mnom raspravlja. Vidim ga kao pravnika jednog dana😂. A ovaj maleni nekakav ljubitelj ekstremnih sportova...evo upravo hrani plastičnog dinosaura sa šljivom koju bi on trebao pojest.😂 A stariji me ucjenjuje da će pojest jabuku ako mu dam mobitel i pustim Filip i Zaga....a beba u svom kutku gleda u jednu igračkicu i papa ručice, dobra mamina curkica. Zasad!

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Upitnica_Split
    27. Rujan 2023. 18:44

Miška as danas cijepila. Pneumokok, 3.doza.
    Vagana i mjerena - 83.5cm i 11.6kg
    -
    Za cjepiva, ja sam računala da je ona sve gotova osim MoPaRu al eto, ostala još 3. Danas smo skinuli pneumokok s glave. Za mjesec dana MoPaRu i kasnije 3.doza DiTePer pa smo mirni do 5.godine.
    Zasto sam ja mislila da je gotova, boga pitaj 😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.