Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bibi
    04. Lipanj 2023. 17:44

Taman dosla vidjet kakva je situacija i pitati kako nam je Melani? 
    Ajde neka ste bolje napokon. 
    Noc u komadu, top! Jos malo i na konju smo hahhahaha
    Moja spava dosta dobro al joj ja napravim bocu pred jutro da duze odspava. Sad na go cu pokusati i bez toga. Stvarno mislim da joj ne treba vise.
    Mi iduci vikend idemo na more na tjedan dana, pa se ja vracam na 3 dana u zg (i molim boga da ce prezivjeti bez mame i drame) a ona ostaje s bakom.
    I sad kad spominjes plazu, ne znam jel zbog kise koja stalno pada u Zg ili drugih privatnih 🫣 razloga ali mi blizu nisam spremna za badic. Uzas!
    Moja i dalje standardno mete sve pred sobom, obozava papati. I tako mi je super u ovoj fazi, evo ne znam.. zatelebana sam skroz u nju. 
    Najvise voli prtljati po zemlji, skupljati kamencice, napraviti smece pa pomesti i tak. Od igracaka malo sto prolazi ovih dana. Vise je u nekoj fizicki aktivnoj fazi.
    Nas moparu je prosao bez vecih temp, tjedan nakon je imala laganih 37 ali nista strasno.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

melani32
    04. Lipanj 2023. 18:36

Hej cure, super da su bebe zdrave i vesele😀. Moj je ok, idu sigurno neki zubi jer se dosta budi po noći. Lice mu nije bolje čak ni od silnih krema, pomogla je jedino kortikosteroidna ali nju smo samo 5 dana smjeli koristit. Idemo u rujnu kod alergologa pa možda budemo pametniji🤞
    Ja pred tjedan dana prenoćila u bolnici zbog jakih bolova za koje sam mislila da su trudovi ali smirilo se. Tamo bili "oduševljeni" jer ko trećerotka ne znam prepoznat trudove. I tako bilo tjedan dana, boli pa prestane. Otvorena sam nešto malo i ctg čak nešto i bilježi tako da mislim da je pitanje dana. Kaže mi ginekolog da mogu biti sretna što smo dogurali do ovih tjedana obzirom na tako kratak razmak između tudnoća. Problem je što ja rađam lagane bebe čak i kad pređem termin (3.230 i 3.380) pa se nadam da će ova curka ostat još barem malo u buši🙂

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

bibi
    05. Lipanj 2023. 21:51

Uuu Melani bas sam imala osjecaj da se nesto dogadja. Bit ce sve dobro, vidjet ces. Ne mogu vjerovati da smo/si hehe dosli do kraja trudnoce. Pa di prije?! 
    Javljaj se cesto, ak te nesto muci pisi. Nije lako brojati zadnje dane prije poroda.
    Jel ima jos netko da ide u smjeru druge bebice😬
    Upitnice jeste obavili fizijatra ili sam zabrijala da je to sad nekad?!
    Mi od noviteta prijavljujemo pentranje na blagavaonske stolice. Za vikend otisla na wc na min i vratim se a ona sjedi za stolom i sara po njemu.. 

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Clarissa
    06. Lipanj 2023. 08:16

Pa mala bibi rastura! Bravo bravo :)
    Kod mene je i dalje smjer ostanka na jednom djetetu...

Melani stvarno si sjajno sve izgurala, svaka čast, drži se još ovo malo, ma ti si stijena!
    Upitnice kak ide hvatanje ritma?

Vrtić prijavljen, sad se molim svim svemirima i svecima da ga i uspijemo dobiti...Muž se stvarno iskazao iznad svih mojih očekivanja, ali tempo nam je ubitačan. Moram vam se pohvaliti da smo imali i sexy time ahahaha, dobro da nisam zaspala tijekom jer nisam znala jel sanjam ili je java u to gluho doba noći, al sam bila u čudu otkud njemu snage s obzirom na to koliko malo spava. Presmiješno. Al zbilja dobro dođe hehe.

Od noviteta malac ima neke nove baljezgarije, pokušava nešto reći ali to izlaze šifrirane poruke. Od jasnih riječi i dalje smo na mama, tata, daj i njam. Na igralištu je sve aktivniji, sve "sprave" uzduž i poprijek potambura, sad su u špici tobogan i vrtuljak.

Tigrica
    07. Lipanj 2023. 06:30

Melani kako vrijeme leti  ne mogu vjerovat, ti si jos malo u terminu. Drzi se , javi se! Navijam da bebica priceka  još malo da joj se nezuri. 

Bravo za mini bibi! 
    Upitnica super za prospavanu noc.

Kod nas doma skoro sve  isto, mazi  i dalje rijec broj jedan mama.. Pocela se ljuti kad joj cistim nos ,malo galami i govori ne ne.
     Opet je bolesna sad ima upalu uši, obadva uha upaljena iz kojih ide sekret.. Strasno. 
    Srecom muz se vratio sa terena, pa je sa malom doma. Inace bi vise bila doma nego na poslu. 
    Jos jede po noci, ne spava u komadu, rasu joj četvorke. 
     Druga beba je za sad na cekanju... 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Upitnica_Split
    09. Lipanj 2023. 10:51

Krenula sam 12 puta odgovarati pa me nesto prekine.
    -
    Blize sam ideji razvoda nego ideju druge bebe 😂 smijesno al tuzno 😶
    Sinoc sam sanjala da imam drugu bebu, svi su pitali otkud to, a ja govorila - nezz, bila je tu kad sam se probudila. 😁
    -
    Miška je još danas doma (baka čuva uz rad od kuće, pozz bakinom poslodavcu 😂) pa u ponedjeljak kreće nakon 4 tjedna izostanka. Jadna mala, uvik nešto iznova.
    -
    Jučer se kupala u moru. Obožava! Ja je donijela u plićak da toća nogice, ona zakoračila i ode pa sam je držala za ruku dok je ona šetala do dubine prsa i igrala se i štrapala. Oduševljena je skroz. Morala sam je 3x vraćati iako nije bio plan da ona prva otvori sezonu pa nismo ponijeli ni pelene za more ni kupaće gaćice 😂 izvedem je u hladovinu a ona upre prstićem put mora i kaže - m! 
    Nakon mora je lizala šlag u kafiću 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    09. Lipanj 2023. 10:54

Fizijatar nam je za 10ak dana. W sjed je još nekad aktivan, al nema šanse da ću se time uznemiravat jer ne vidim da je (zasad) to problem. Ionako imam osjećaj da danas svi stručnjaci i "stručnjaci" sebi stvaraju posao - logopedi i fizijatri i sl. Upadneš u sustav i ne izvučeš se 😂 ove druge nitko ne gleda.
    -
    Tijelo za plažu - hehehrhe. Nemam. 😑 al nije me briga! Nosim samo majicu dok trčim za njom jer mi sise ispadaju iz kupaćeg jer jr kupljen lani a opet sam valjda nabujala 😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    09. Lipanj 2023. 10:57

Koju kremu za sunčanje njoj da kupim? Tamnoputija je pa ne trebam faktor 5000, al 😂
    Već kao mali bauštelac ima vidljivu razliku iznad i ispod laktova.
    Preporuka za ljeto - romperi! U 1 potezu navučem, ima i hlačice i majicu. 
    -
    Koriste li vaši jastuk? Moja sve češće spava na mom pa ne znam dal da joj neki nabavim. Moj je, well.... moj! Ukrala mi ne krevet, ne može sve 😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    09. Lipanj 2023. 16:21

Slag-otkrice! Vikendom odemo u birc, ja na kavu, sinjorina na slag. Obozava cijeli taj ‘velika sam’ ritual. Kad prolazimo pored kafica penje se ljudima na stolice.🤦‍♀️
    Jastuk- ima citavu kolekciju po kojima se bacaka. Kak nemirno spava uz citav rub su jastuci (za odrasle) da ne kresne glavom u zid itd. Muz naravno ne spava s nama zbog svega navedenog. Jadan.
    Mi smo od vikenda na moru pa sam danas krenula gledat kaj da joj kupim. Mislim se uzet majicu za kupanje, pelene za more ali i neke kupace gacice. Generalno mislim kupit paket obicnih gacica, pa vidjet kak smo s wc-om.
    Razvod- ja mislila da se kod vas svih popravila situacija (pogotovo s obzirom na Clarissin sexy time 😂)  pa zakljucila da valjda jedino ja gledam stanove na njuskalu😂
    Fizijatri- potpisujem. Nama zena prosli put pricala kak imamo buducu olimpijku al da svejedno dodjemo na kontrolu s 2 godine jer su joj nogice mrvu ‘oks’.
    Tijelo za plazu imam, samo nije za pokazivanje😂

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Clarissa
    10. Lipanj 2023. 14:35

Ahahah, ja se pak ponasam kao da je ljeto otkazano i jedem ko neki nesit, uuuuuuzas!
    Ma bibi, ne znam koliko bi tu sexy timea trebalo (i to kakvog hehe) da ispravi sve sto se narusilo... On i dalje misli da ja previse dramim, a ja pak mislim da sam previse tolerirala i gutala. A pod gutala ne mislim na nista vezano za sexy time! ;) 
    Izgleda da malcu krecu trojke, luuuuud je...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.