Pridruzujemo se temperaturama :( malac mi nocas zakurio preko 39 pa smo spustali, valjda od muza pobrao, sad spava, muz ce ostati s njim a ja na iglama idem na posao
Bibi nema mi tko uletit. Sama sam trenutacno. Moja mama je daleko, muzevi su umrli. Šogorica vani,frendivi rade. Navikla sam sve imat pod kontrolom.Nocas sam dobro odspavala, maza isto tako da sam dobro. Hvala na brizi!
Clarissa nadam se da je samo pokupio od tate. Drzite se.
Neznam jel ces ic sa malcem kod pedijatrice ,ako ne popodne ako ti kuri odi na hitnu.
Ja nebi isla nego muz..odi ,odi. Dobro sto sam ga poslusla.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Jurila s posla doma, javio muz da skocila na 40...bili kod pedice i hitno u labos za krv, grlo je upaljeno pa dobio sirup antibiotik, nalaze cekamo...Sad opet kuri pa stavljam obloge, kombiniramo paracetamol i ibuprofen kak to vec ide, ufffff, samo da njemu bude dobro.
Hvala Tigrice, definitivno dobro da smo otisli. Vidim po njemu da nije slucaj kao kad je bila ur infelcija i isto 40, ali ovakve temp me plase jako jako. Ajme kakva cu ja biti mater ako se toliko plasim a toga ce biti i biti...samo da njemu bude bolje, sad bogac bunca kraj mene ali barem spava. Temperaturu sam nocas skuzila jer sam cula da stenje i bunca, nije plakao, pipnem celo a ono pakao! Onda je tek krenuo plac... Drzite se sve!
Joj da, u apoteku odmah isla po sirup i tamo se bogac krenuo gusiti u kolicima, uzela ga a on povratio hrpu hrpu slajma i sline, izletilo iz njega kao pod pritiskom
Ajme jadan bebač. I ja se zaledim od straha kad toplomjer pokaže 39 ili više.
Moj veliki dobio proljev, valjda od Sumameda. Uvela sam probitok ali sam se sjetila tek drugi dan antibiotika.
Nadam se da će svi uskoro biti bolje i da smo gotovi s boleštinama do jeseni.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Rekli su mi na hitnoj...ako se temperarura vraca,npr nakon 2 do 3 sata ponovo vraca. Dobra je terapija,ali je prevelika upala.
Imate cepice i i ibruprofena za djecu. I jace i slabije..
Meni su na hitnoj rekli za probiotik. Frendica me podsjetila danas za biorelu coko da djecu. To je spazala. Opa, jer slabo jede. Paradajz juhu hoce, a pudning nece.
Moja se ispovracala od sirupa ibruprofen kad smo dosle sa hitne.
Cure drzite se!
Clarissa kad stignes javi se sta je sa bebačem!
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Kako ste mame i bebe? Kod nas nije baš super. Veći jako kašlje, nema apetita, muža grlo, mene grlo i kašalj, mama mi na 39 temperature, jedino se miš dobro drži za sad. Nadam se da će mi barem on ostati zdrav.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Miški nikako prestat čistit nos, zadnjih dana je malo jače pa se slijeva u grlo noću. I kao clarissin, povrati ako ne može iskašljat a mi se ne probudimo na vrijeme za čistit. Povrati i nastavi spavat 😶😂
Inače super svi :kucam-o-drvo:
Upravo smo na trajektu za brač, idemo na krštenje. Ona uživa dok šeta okolo i svima se javlja, a mi krepani jer je trebalo sve spremit, zaštit od kiše, dovuć na trajekt. Sad cijeli dan akcija, doma smo oko 19i30 pa spavanac i sutra novi radni tjedan. Prekratki su mi vikendi ☹
-
Izgleda da je sama izbacila drugi spavanac šta mi je ok osim jučer kad mi je popodne baš trebala ta ura mira a ona energična. ... al dobro, raste miš mali.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Mi smo zdrave pa mi sve glupo i pisati, s obzirom na drame kod vas..
Ova moja opravdava nadimak zvjerka. Evo ja ne znam od kud joj ta energija ona divlj citav dan. Doslovno NE sjedi. Odlucila sam joj kupit mini fotelju, mozda ju zaintrigira da bar malo odmori. Dobra je, ne mogu reci ali bas je u nekoj fizicki jaaaako zahtjevnoj fazi. Jesu i vas tak 150 na sat? Kaze njena baka kojoj je 7 dijete/unuce da je jako ziva hahhah.
Mislim si pa valjda zato i jede toliko..
Nadam se da ste bolje svi, Melani drzi se, koma je bit bolestan i trudan.
Clarissa se nije javila, valjda je ok.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji