Ne znam što reći, mene je iznenadilo da odmah Sumamed. Kad sam ja bila dijete prvo se davao slabiji antibiotik pa onda Sumamed ako drugo ne pomogne. I to samo na temelju crpa je dala, krvnu sliku nije vadio. Ali bolje mu je sad to je najbitnije.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Ne kuzim pa iz cega je raden CRP?
Mojoj je radena krvna slika, i CRP izmedu ostalog.
Kad sam ja bila djete mislim da sumameda nije ni bilo. Samo antibiotik. Onda se samo povecavala jacina ako prvi nije djelovao.
Nasa pedijatrica( nasa je na godisnjem ovaj tjedan)mazi nista nije dala nego tek zamjenska pedijatrica. Znaci ovo sto god ima vuce vec duze vrijeme. Da je nesto prije dala ili antibiotik ili sumamed do ovog sad nebi doslo.
Moja mama duze vrijeme tupi da ima upalu grla, kaze prode upala nece bit ni temperature. Znam sta sam prosla sa tobom. Ovo su mamine rijeci.
Luda sam jer mazu mucim sa svim, a mene srce boli kad vidim kakva je, i kad se sjetim koliko traje.
I jos slabo sad jede.
Super , neka mu je bolje!
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Imaju u ordinaciji neki uređaj, samo ga je bocnula u prst i iz kapljice krvi je odmah očitalo da je crp 9. Prvi put sam to vidjela. Možda se to ne radi bebama nego samo većima ne znam.
Baš mi je žao da se tako izmučila ali ić će to sad na bolje.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Crp 9 je gotovo uredan crp, nikako ne zahtijeva antibiotsku terapiju (sumamed je antibiotik iz roda makrolida). Ne morate davati
Melani tako su i mom malom iz prsta kad je ljetos zakurio a jos je bilo frisko razdoblje nakon infekcije i upale bubrega, u ambulanti ga u prst pikali s nekom spravom i samo crp ocitali. Drzite se cure, zelim svima brzo poboljsanje! Ja danas ostala doma jer nemamo kom malca ostaviti, a muz jucer jako zakurio, sve ga nocas boljelo i jutros se nije mogao ustati, sad hendlam velikog i malog muskica ;)
Cure samo saljemo podrsku! Jadne mame i bebe.
Nadam se da je danas bolji dan…
Mi na moru kod bake, ja ne postojim za malu ako je baka u blizini. Trebala bi bit sretna a meni tesko, ludjakinja..
Moja je u fazi malog agresivnog deckica, luduje, ne staje, grize, non stop akcija.
Nis ju ne muci osim usiju. Na proslom pregledu joj je pedica dala vaxol jer ima malo vise smole a nju to sad toliko svrbi da je uho raskrvarila. Od danas joj necu ni davati vise..
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Sinoc otisle na hitnu jer je maza zakurila 39.6..nakon obrade i pregleda. Ima pocetak upale pluca.
Imamo za sad 5 dana dnevne bolnice. Iza toga bi trebala prec na sirup. .
Ajme Tigrica baš mi je žao...dobivat će intravenozno antibiotik? Držite se, nakon svega mora više krenut na bolje.
Moj veliki je sad puno bolje, mi se zasad dobro držimo iako je maleni strašno nervozan i jako slabo jede pa se bojim da se nešto sprema i kod njega.
Kako je kod vas s padovima/udarcima u glavu? Danas sam starijem mjerila temp na krevetu, maleni isto kraj nas i ide sić s kreveta i nekako se saplete i završi na podu na leđima, naravno nabio je glavu. Pred par dana isto tako s kreveta (srećom nizak je) i sa malog tobogana, penje se po tim stepenicama i odjednom padne na leđa. Inače je spretan i čvrst ali kad tako padne obavezno glavom opali a meni svaki put par sijedih izbije od muke🙄
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Melani da intravenozno, dopustila sam braunilu da joj ostave na ruci da ju ne moraju svaki dan pikat i cackat toliko po njoj. Nadam se kad ozdravinda ke gotovo bar za ovaj dio godine.
Drago mi je cut da je tvoj bebac oke.
Moja je neki dan opala sa kreveta, mislila sam da muz pazi, (kad je bio za vikend)prvo plac i samo sam ju nasla kako lezi na podu na leđima. Inace pazi kad ide dolje, dobro se spusta. Sta ce bit kasnije neznam.
Jao Tigrice, evo bas bas mi je zao, i tebe i malene. Jel ti uskoci netko bar malo?
Nije mi mala padala u zadnje vrijeme, nadam se da ni nece s obzirom na sve od prije.. Makar koliko se zure i jure nije ni cudo da ih bude po podu🙄
Padala je najvjse u onoj fazi pred pravo stabilno hodanje. Sad najcesce pada na guzu ili kad trci naprijed na ruke i koljena, koja su btw skroz izgrebana..
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji