Sretan Uskrs!
Maza je jucer ponovo zakurila, tako da smo i dalje doma. Mislim da joj je pedijatrica trebala dat antibiotik, sto nije.. Vadili smo krv u petak CRP je bio povisen. Rekla je da je nalaz oke..
Danas smo bili kod druge pedijatrice ,dobila je antibiotik i ventolin. I dalje kašlje i šlajm. Nikako na kraj da je nos čist. Dan kako tako noc, lose.
bibi muz bio za Uskrs i otisao..za sad nema naznaka da se vraca.
Maza govori mama, tata tak nesto mrmlja. Svi su joj dobri kad nema mene, cim me vidi mama i pruza ruke prema meni. Kuži kad ju nesto pitam al ne prica. I prstom pokazuje.
Odvajanje -nemam ju kome ostavit pa ne razmisljam o tome.
Uglavnom jede sve.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Tigrica zao mi je da vam se tako zaredalo s bolestima.
Moj veći od sinoć temperatura do 39.3, grlo ga boli, sav je klonut. Inače kad ima temp se svejedno igra i bude ok sad samo spava.
Ne znam što ću ako uhvati malenog i mene. Čekamo da nam se javi pedijatrica, voljela bi da ga pregleda.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Ajme nek više krene toplije vrijeme pa da ove viroze odj*** u skoku 😑
Mi smo ok. Nos ni jedan dan nije bio da se ne mora više puta dnevno ispirati al napredujemo, nisu uši stradale.
Ja sam na terapiji željezom, baš sam osjetila da nemam energije iako sam navikla živit na rubu anemije.
Miška je u nekoj ludoj fazi opet. Noću plače, budi se (i ujutro i po danu) ljutaaaaa i nesuradljiva. Baca se i izvija kad joj nešto ne paše. Tantrumi? Već?!
Isključivo hoće mene. Poludi i baca se ako se maknem makar na drugi kraj kauča. Tuširanje? Samk ako je tata zabavi nečim ekstra. Uh. Sve je faza. Preživili smo dosad, i ovo ćemo 😶
-
Sestra bila s nama skoro cijelu subotu na selu i kasnije doma da je zabavi dok ja radim kolač. I predvečer kaže - bože kako vi izdržite ovaj ritam svaki dan? 😂
Ja samo pomislim na našu Tigricu i zaključim da se nemamo šta žalit 😁
3 MPO postupka
💜 01/22.
Melani kako veliki bebac? Kako si ti i maleni? Nadam se da necete nista pokupit.
Moja je isto ziva i bistra kad nema temperature.
Upitnica mene je sram vise rec da sam umorna. ( bolje da i ne govorim sta sam radila u subotu)
Drzi se, i pazi na sebe. Ndam se da ce ovo sve uskoro bit iza nas.
Ovaj put je sranje. Nemam bolji izraz jer maza cjelu noc kuri. Ono svjetsko sranje. Probudi se uz galamu. Mene scima. Cepic dok djeluje je oke , dobro je nekih 4,5 sata inda se ponovo dize temp.
Jucer kad smo dosli doma od pedijatrice, uhvatila ju zima, pocela se trest, brada, poplavila. Umotala sam ju ko sarmu samo je glava virila i jos sam ju stisla uz sebe .
Nije nesto od jela. Sinoc borba da joj dam antibiotik. Nema sta nisam.
Grijesim ili ne cisti nije htjela pravo ni probat kad je skuzila. Mjesala sa sokom. Na kraju sam dosla do jogurta. Drzala i gurala zlicu kad je galamila. Slagala sam mini doze tek toliko da nebi pljuula. Uzas!
Kaze kuma da je kum isto u banani, imao je je i temperaturu i groznicu. Sad je malo bolje .
Ajme Tigrice, joj mica mala, držite se... Jako držim fige da ovaj shit storm što prije prođe i da malena ulovi zdrav niz.
Melani kako je danas kod vas?
Upitnice, tantrumi mi zvuče poznato, isto se pitam jel moguće da već idu. Svako moje "ne" je smak svijeta, udaranje glavom u pod ili zid, vriska, onda neko protestiranje di se sav zajapuri i kao da mrči, baš ga bijes obuzme. Ostanem paf. Pokušam smiriti tako da se spustim dolje na njegovu visinu i grlim ga, on me nekad umjesto da se smiri udara i odguruje, onda pak čekam da prođe i onda malac počne frfljati nešto svoje i dalje se igrati. Podvojena mini ličnost, tantrum or what?! Samo faza stalna jest, jelda? :) U zadnje vrijeme imam dojam kao da testira moje granice, kao da namjerno neke stvari izvodi iako zna da je za to mama rekla NE. :) I kod prematanja zna biti u šizi, udara nogama, baca se, odjednom se naljuti čim mu nešto nije po volji i ne znam u kojem smjeru će ići s tom ljutnjom. Ajme koliko palim juhuhu pjesmice u zadnje vrijeme, to jedino koliko toliko pomaže - moje pjevanje samo po sebi više ne pali
Noćas je uspio prespavati noć u svom krevetcu, uz samo jedno vrištanje i brzo zaspivanje nakon toga, ne znam, očekujem da evo padne snijeg zbog tog
Pričanje - govori mama, tata, daj daj, daaaa (to kad hoće vodu), i puno da-da-da-da za valjda sve, sve na što pokaže mu je daI frfljarije neke, i puno glasova koje samo spoji s rrrrrrrr, presmiješno.
Ostavljanje - huh, možda bih čak i probala na neko vrijeme, al nemamo kome
Bili kod pedijatrice, po simptomima i crp-u to je gripa. Dobio Sumamed. Kažu da sam davala premale doze za sniziti temperaturu. Ali davala sam po tablici na uputstvu.
On je sav nikakav, maleni za sad ok, ja izmoždena ali ok.
Kupili neki test u ljekarni za gripu koronu i još nešto moram mu to napravit pa ćemo vidjeti. Kaže ped ako pokaže gripu da se moram javit ginekologu.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Bili kod pedijatrice, po simptomima i crp-u to je gripa. Dobio Sumamed. Kažu da sam davala premale doze za sniziti temperaturu. Ali davala sam po tablici na uputstvu.
On je sav nikakav, maleni za sad ok, ja izmoždena ali ok.
Kupili neki test u ljekarni za gripu koronu i još nešto moram mu to napravit pa ćemo vidjeti. Kaže ped ako pokaže gripu da se moram javit ginekologu.
Koliki mu je CRP
Crp je 9. Ne razumijem se baš koliko bi trebao bi kad je normalan 0 ili?
Bris iz ljekarne je negativan na gripu ali toliko se otimao kad sam mu gurala štapić u nos i nisam uspjela puno tako da ne znam koliko je to realan rezultat.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Crp je 9. Ne razumijem se baš koliko bi trebao bi kad je normalan 0 ili?
Bris iz ljekarne je negativan na gripu ali toliko se otimao kad sam mu gurala štapić u nos i nisam uspjela puno tako da ne znam koliko je to realan rezultat.
Mojoj je u petak bio 9,6 , kaže da je oke nalaz .
Zaboravih napisat od 0.1 do 2.8 je CRP u redu. Gledam nalaz pa prepisujem vrijednost.
Sortiraj odgovore
Najstariji