Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tigrica
    04. Travanj 2023. 22:57

Mi opet doma. Ima upalu oci/kojuktivitis ajme koji su to krmelji gnojavi grozno. Kaslje ,cak veceras ima i temperaturu. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Clarissa
    05. Travanj 2023. 19:20

Ojoj...drzite se Tigrice! Kako je danas?

• Upitnica_Split
    05. Travanj 2023. 22:00

Ajoooj, jadne mama i beba....
    Rodica mi kaže da njenom sinu od sinusa ide na konjuktivitis. Možda ona jadna cijelo vrijeme vuče istu upalu pa nikako da se izbori 
    -
    Danas dođem s posla, nešto gricnemo i odemo leć malo. Spava u vrtiću od 12 do 13i30 (može i dulje al se rad nekad probudi). Pesugo je da do 20 bude budna pa kao - ubije oko 30-40min. Zaspale smo skupa, ona na meni, sat ipo! Odmorila sam se pošteno 😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    05. Travanj 2023. 22:22

Clarissa bolje, mast čini čuda. Čak i manje kaslje, često joj čistim sa špricom, čak mi je dopustila da nos  usisam, ujutro se bunila , veceras nije. Ja sva u čudu. 

Upitnica moze bit. Zadnji put kad je bila bolesna imala je isto upalu oci, rekli su mi da je od bolesti, nije bilo strasno ko sada.  A jucer kad sam ju pokupila u jaslicama, rekli su mi da jedan malac  bio u grupi sa konjuktivitisom.
    Sad mene svrbe oci . 
    I moja zna malo odspavat lad dodemo doma.iz jaslica. Nedam joj dugo, nego ju radje ranije strpam u krpe. Da mogu i ja lec ranije.
    Neka si se odmorila. Treba ti za dalje🤗

Tigrica
    06. Travanj 2023. 08:59

Kad pisem imam viska ili manjka slova,ili sam umorna pa fulam totalno.
    Htjela sam napisat da mast za oči čini čuda. Oči su bolje. Nocas opet šlajm i kašalj. 
    Imam i ja šprice od 20 ml..napunim ih za noc, stavim u času,kad mi maza pocne kasljat samo uletim u kupaonu , bez puno slaganja.  Cak mi bolje ocisti nos nego usisavac. 

• Upitnica_Split
    06. Travanj 2023. 17:17

Moja miška je jučer uzela 1 od šprica s tim nastavkom i naslonila na nos i govori "aaaa". Moja sestra umrla 😂😂 male spužve!
    -
    Otvorili smo sezonu padova. Ima podljev preko korijena nosa. Najvj kad je jutros pala u dnevnom dok je tata išao po nešto. Kaže da je baš plalala al nije vidio ni di je boli u šta je udarila

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    07. Travanj 2023. 06:37

Joj Tigrice bas vas stalno napada. Drzi se. Jel ima bar naznaka da se muz vraca?
    Ova sprica je stvarno super stvar, ja sam znala za to al nisam mislila da stvarno valja, tek kad je Upitnica rekla kak je super si mislim idem probat. I isto smo nakon toga uspjeli cak i sa usisavacem nesto izvaditi. Tako da hvaaala!
    Moja i dalje ne govori mama, a vasi? Ne govori ni ne, samo da.
    I dalje mete sve pred sobom od klope, sad se vas pocinjem brinuti da joj previse dajem, da cu ju udebljat pa da ce se mucit s tim citav zivot…
    Sutra idemo na more kod mame, uzivat ce po citav dan vani. E da, kak vi razmisljate o ostavljanju malih bez vas na duzi period, tipa 2 tjedna. Mislila sam na ljeto pokusati al se bojim da joj traumu ne napravim…

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    07. Travanj 2023. 20:23

I dalje smo na "am am" kad joj se sviđa jelo, "mamamama" kad je neka nevolja ALI mislim da mr nekidan baš zovnula iz dnevnog "ma-ma" i došla zamnom u kuhinju  😁
    Nemamo ništa smislenije 😂
    Muž joj kaže - reci "tata"! A ona kaže "mama" i smije se. Mangupica već zna zezat! 😁
    Nemamo ni "ne".
    -
    Hrana - neka jede, najvažnije je da ima dobar odnos prema hrani. Ta ne hraniš je valjda pudingom i hamburgerima da se brineš. Ako jede sve, neka jede. Sad su u pokretu, puno i troše, a moraju i narast 😁
    Kod nas je 80% vremena ok, ostalo zeza s hranom. Al naučit će. U vrtiću slabije pojede pa čim dođe doma jede sve. Shvatit će uskoro da mora jest. Nisu glupi naši mališani 😁
    -
    Odvajanje - na moru smo, svi žive u blizini pa nisam niti razmišljala o tome. Al ako ti je mama u stanju brinut se za nju 2 tjedna, pošalji je. Falit će ti, al proleti to. Trebaš i ti odmor. Mene je mama ostavljala baki na selu dok je radila ljeti sezonu. Došla bi mi svako 7-10 dana. Ništa mi nije! Kasnije sam bez problema ostajala i kod bake i ostale rodbine. Baš sutra idem do bake, nisam je mjesec dana vidjela, a sve mi češće pada na pamet da neće bit tu zauvijek (ima 87 godina).

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    08. Travanj 2023. 12:17

A da… i ja sam ostajala kod bake na cuvanju (koju sam jako voljela) ali paralelno citav zivot vucem borbu s anksioznoscu pa ne zelim da se i njoj to desi. A baka trenutno vene i nema volje za zivotom, malena joj je jedino veselje.. Ali bak i unucad, to je bas nesto posebno.
    Sto se klope tice stvarno jede sve. Nista ne odbija.
    Moja zna reci tata i bas kuzi da je to on. Kad udje su sobu ona krene ta ta ta. S druge strane na pitanje di je mama blijedo gleda. To mi je nagrada za trud hehe
    E da, kad kaka zenska cucne ko da je na wc-u. Cim zatopli kupit cu tutu, bas me zanima hoce skuzit. 

Curka 🤍 - 17.01.2022.

melani32
    08. Travanj 2023. 13:03

Bibi i meni je to briga, ja sam anksiozna cijeli život,
    negdje za vrijeme faksa je baš potvrđeno. Zadnjih dana me baš drma sa "što ako (ubaci crnu misao)".
    Često razmišljam kako bi mi bilo žao da netko od djece to povuče na mene. S druge strane, ako bude, znat ću o čemu se radi i pomoć im koliko mogu. Mene je mama blijedo gledala kad bi joj se požalila i govorila da izmišljam....
    Moj mali isto blijedo gleda kad ga pitamo di je mama 😂. A veći je u ovoj dobi imao fond od barem 5 smislenih riječi, on je stvarno što se tiče govora bio napredan ali je motorički kaskao. A kod ovog miša je obrnuto. 
    Tigrice, nadam se da je malena ozdravila.
    Upitnica i kod nas su bake u toj dobi, uvijek obećam da ćemo češće dolazi ali nikako stić sve.
    Sretan Uskrs mamama i bebama!

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.