Mene nije ni pitala koliko cesto sam joj davala jaja...al ja sam svojojoj davala pret cijepljenje svaki dan jaja za jest. Bojala sam se reakcije, jer su meni smetala ko maloj. Mi nismo nikakvu krv vadili prije cjepljenja..
Tvoj bebac je maneken.. visok i vitak..🥰🤗
bibi nisam ni ja citala o cijepljenju pa necu ni sad...znam da ima svasta...bolje da neznam... jer bi ju onda stavila pod stakleno zvono.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Mi nikad krv nismo vadili, tj. jesmo samo onda kad je mala razbila glavu i kad smo ostali u bolnici na promatranju. Medjutim nikad nalaz nisam dobila, samo mi je sestra rekla da je ok. Pedijatrica nas nije slala vaditi krv. Vidjet cemo sad u 4.mjesecu.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Nisam ni ja citala ciljano o cjepivima i nuspojavama nego sam procitala njegov intervju i usjeklo mi se, nazalost…
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Nama je iduci tjrdan cjepivo, drugi dio pneumokoka pa moparu tek nekad nakon toga. Ne moram nista citat jer smo u obitelji nedavno izgubili jednog djecaka nakon tog cjepiva. Al njegovi roditelji ce djecu i dalje cijepiti po kalendaru jer vjeruju medicini, imali su vise konzultacija s raznim specijalistima. Zdravlje nijr matematika, nazalost, mi moramo odvagnut
3 MPO postupka
💜 01/22.
A evo ne mogu…sto se desilo? Jel maleni bio imunokompromitiran ili?
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Imao je koronu par mjeseci prije, 10 dana nakon cjepiva je dobio i crijevnu virozu. Sve je to ocito ostavilo traga na imunitetu pa je cjepivo izazvalo nešto kao meningitis. Nesretan splet okolnosti. Ruga velika.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Ajme prestrašno.
Uopće ne znam ako je miš cijepljen protiv pneumokoka, moram malo usporedit cjepne kartone od njih dva. Do sad je cijepljen 3 puta a što je bilo u tim cjepivima nisam sigurna. Za ovo je rekla da ima vremena primit skroz do četvrte godine. Baš je jako jako oprezna. Pedijatrica kod koje je stariji prije išao nikad ništa nije pitala, cijepila bi ga i bok.
Tigrica, dobro smo nova beba i ja, aktivna je dosta, puno lupka, ova dvojica su bili jako mirni u trbuhu. Još je 3 mjeseca pred nama.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Znaci bojala sam se cjepiva i prije a nakon ovako neceg mi dodje da postanem antivakser, uzas.
Procitala sam negdje da roditelji moraju preuzet odgovornost a ne sve prebacivat na lijecnike, super, bas super. A sa druge strane kazu nemoj guglat. Ma ne znam…
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Melani, usla ti u zadnje tromjesecje, ne kuzim gdje je to vrijeme proletilo..
Bliska frendica mi je rodila i sad se kroz njenu bebu svga prisjecam a imam osjecaj ko da je ova moja daaaavno bila tak malena.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji