Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bibi
    17. Ožujak 2023. 06:51

O boze! Kako cete se organizirati? Imate pomoc?

Curka 🤍 - 17.01.2022.

melani32
    17. Ožujak 2023. 07:16

Upitnice, nadam se da će do ponedeljka bit ko nova. I nama je u početku spojiti tjedan dana vrtića u komadu bila nemoguća misija. Spojit dva bez bolesti je bilo wow...ali prođe to.

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Upitnica_Split
    17. Ožujak 2023. 09:24

Hvala šta me tješite, al ne morate, samo se ventiliram ovdje 😂
    I dalje muž radi od 11, sestra i sveki uskaču. Al dosadno. Taman je navikla 3-4 na vrtic 😂 
    Od danas uvodimo beta glukan za imunitet! 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    18. Ožujak 2023. 11:07

Moja je nocas kurila, koliko... nisam uspjela izmjerit koliko se ritala ,i plakala cim sam joj stavila toplomjer...a kasalj da ne spominjem..a doma je.. u vrtic nije isla od prosle srijede. Ili su zubici pojma nemam ,nista se nevidi da izlazi. 
    Toplomjer mi je bila ruka, po tome sam se ravnala....grozno...cak nije ni cicu trazila. Jedino je dosta vide pila.

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Upitnica_Split
    18. Ožujak 2023. 15:10

Super da pije, to i mene veseli, bar znam da neće dehidrirat.
    Citala sam da zube prati lagano povišena temperatura, tipa 37.2, doktorica mi je potvrdila. Sve više je nešto drugo.
    Evo, kod nas nema fibre od četvrtka navečer. Nos je pun svako malo. Imam osjećaj da su joj sinusi zauzeli veci prostor od mozga jer to sve mora negdje j toj glavici stat 😂😂😂
    -
    Bile smo danas kratko na suncu jer je ona luda od stana više. Doktoru je nisam ni vodila. Naša na godišnjem, a mijenja jr opet netko novi. Uz vikend dežurstva, upoznala sam ih već i previše i još svali put iznova opisuj situaciju da vide da ne dramim bezveze nego tjednima imamo nesto

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    18. Ožujak 2023. 15:11

Kako mini bibi i melanić?
    Šta rade naša zdrava djeca? 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    18. Ožujak 2023. 18:03

Evo mi smo uspjeli bit vani veći dio dana. On svašta dira rukicama; kamenčiće, travu, u parku ako je neki opušak želi dohvatiti pa sam stalno na oprezu, oko njega s vlažnim maramica, ali ja obrišem rukice, on opet po podu i tako u krug. 
    Naljutila sam se na muža jer mu je davao slanac, burek i napolitanke. A mali zjeva ko ptičica na sve što nije za njega.🙄
    Nadam se da će ostat zdrav do srijede pa da obavimo sistematski.
    Čuvajte se mame i bebe i brzo ozdravite! 😀

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

bibi
    18. Ožujak 2023. 20:14

Mi smo super. Sve mi glupo i pisat kad citam kako se mucite. Iskreno, lobiram da ostane i najesen jos koji mjesec doma. Da je moja mama tu ne bi bilo upitno a sveki mi je nekako glupo zicati nego cekam da se ponudi.
    Danas citav dan na jarunu. Ona je definitivno najvise zainteresirana za cvjetice i kamencice. Druga djeca tak tak. I redovno dobiva pitanja koliko godina ima, bas je velika. Jedino sto ju odaje je kosica, znaci i dalje smo u beba djiru s cuperkom na vrhu.
    Btw vec neko vrijeme se mislim stavit sliku, al kak je veca bas imam otpor. Kak vi razmisljate?
    Melani, tak se ja s mamom natezem. Ona se topi kak mala slatko jede pa joj svasta nudi. Bzvz jer mala voli zdravu klopu, nema potrebe za npr. cokoladom.. al dobro, bar nece niceg bit zeljni..
    Zubi-mi smo vec duuuugo na 8 i sve se bojim kad ce i  ostatak. Vjerovatno ce ti straznji bit zaje..
    Di nam je Clarissa, dugo se ne javlja…

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    18. Ožujak 2023. 21:20

Joj Tigrice bas mi je zao. Nadam se da ce biti bolje sto prije, a jos i kreces raditi

Curka 🤍 - 17.01.2022.

Tigrica
    19. Ožujak 2023. 09:26

Hvala bibi!
    Ne mogu vjerovat da nije bila u jaslicama i da je opet bolesna. Sinoc kurila 39 ...promukla, oci pune krmelja....da je bila sa nekim bolesnim nebi se cudila, nego je doma.. sutra umkesto na posao kod pedijatrice. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.