Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Upitnica_Split
    13. Ožujak 2023. 19:53

Danas smo bile u parku i kad smo sišle s ljulje, sagnula sam se da joj spustim nogavice. Niotkud se pojavio dječak od 5 god (pretpostavljam) i udario je nogom u potkoljenicu. Ostala sam u šoku i išla je maknut, a on još jednom bubnuo u nju. Viknula sam da je divljak i tek onda vidila da je dječak očito s posebnim potrebama jer nije djelovao fokusirano i odjednom je teta (to je bila neka vrticka grupa) došla, jako ga zagrlila, meni se pocela ispricavat a njemu govorit da ne smije tako. Kaze da je taman kolegici rekla da odavno nije nikoga udario i da ocito rade dobar posao s njegovom prilagodbom. 
    Jos mi to ne izlazi iz glave. Zao mi je djecaka, al imam osjecaj da nisam najbolje reagirala i da sam mogla sprijecit bar drugi udarac. Miška nema modricu i zaplakala je kratko, više od gungule koja je nastala nego od boli (pretpostavljam) jer je inace dijete koje ne place puno.

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    13. Ožujak 2023. 20:48

Melani mislim da je Taya pisala kako je malena hodala siroko i da je pedijatrica rekla da je to normalno u pocetku. Moja hoda, rekla bih, ravno ali ima ko male okserice. Mislim da je to ok, vidim i druge beboline da slicno izgledaju.
    Upitnica, bas teska situacija. Ali sto si mogla realno?! Ne znam, ja se cesto ulovim u rekcijama koje nisu idealne pa se grizem (ma da je griznja moj redovni sport). Bude mi tesko i kad se posvadjam s muzem ispred male (iako sam si rekla nikad vise). A npr. jucer u parku je moja malena imala loptu i neka slatka starija curica joj je prisla i krenula se s njom dodavati. Pa je dosla njena sestra, pa prijatelj jedan, drugi itd. Za cas ju je njih 5,6 okruzilo i cim bi joj pala lopta su ju uzimali i gurali pod nos. Jednostavno ih je bilo previse, preblizu i ulovila ju je panika. Pocela je plakati a ja se nisam snasla i zamolila ih, kad sam skuzila sto ce biti, da se odmaknu jer su svi u biti bili dragi. Bilo mi je glupo. A realno zbog nje mi nista ne bi trebalo biti glupo. Jos sam muzu komentirala kako nece biti lako nosit se s njenim ‘drustvenim zivotom’. Ne smijes stvari rjesavat umjesto nje a opet moras paziti.. uglavnom, opet sam oduljila..

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    13. Ožujak 2023. 20:51

Bravo za jaslice, btw. Spasit ce te se ako vam budu u kvartu.
    Tigrice kad ti kreces raditi, uskoro ili? 
    Melani vec si do OGTT dogurala🙈

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Jelle88
    13. Ožujak 2023. 21:08

Evo i mene!
    Moj bebolinac je ozdravio i ponovo jede moje kašice i punim ustima viče njam, njam 😄
    Sad ga "čuvamo" do kontrole fizijatra u četvrtak, a u sub slavimo roćkas! Za razliku od vas svih- mi smo mu priredili veću proslavu za ovaj rođendan, drugi će biti samo u krugu obitelji 😁 Ugl, pozvali smo tako neke ljude koji su obilježili tu njegovu prvu godinu!
    Da vas pitam- ovo što pišete da vam bebe papaju kekse, štapiće i ostalo- jel im to lomite na manje komade ili onako cijeli keks, npr?
    Pozdrav svima!

• Upitnica_Split
    13. Ožujak 2023. 21:12

Kekse (cajne kolutice) ne lomim, kinder cokoladu dam pola po pola (da misli da sam joj vise dala), stapice jos nije jela. 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    13. Ožujak 2023. 22:53

Melani nismo bas nesto...evo maza zaspala..kmrlji ,kaslje ,nos curi, (ali je i zastopan   neda ga čistit sa usisavacem ni blizu)šlajm joj se sljeva niz grlo.. na antibiotiku je, jos ima dozu za sutra, i sutra je kontrola. Pa cu znat jel ide u kaslice ili smo jos doma. Isuse kako vrijeme ide ,vec i ogtt test. Nadam se da ce biti dobar nalaz. 
    Moja jos ne hoda, guza digne u zrak i dako zna kratko četveronoške ici ponstanu, jucer se sama ustala bez pomoci, al da se pusti i krene, jok.
    Upitnica nadam se da cete uspjet rijesit jaslice. Mi imamo 4 objekta  u blizini stana , treba nam od 5 do 15 min hoda nismo upali ni u jedne . Uspjeli smo upast  u privatne, ali meni nisu na ruku.  Muz na terenu, nas dvije same. Kad krenem radit, imat cu kruzno putovanje... radim na jedno strani grada a na drugoj zivim,a na trecu vodim malu u jaslice. Cijeli dan me nece bi . Nadam se na jesen nekom blizem  vrticu. Zao mi mini Upitnice..nadam se da je dobro. 
    Moja jede stapice ,dam joj cijeli. kinder one cokoladice ali joj dam dvije kockice koje razlomim jos na pola. Ostalo ne jede..osim ako je u nasoj blizini pa zica. Ostalo sve smrvi i zdrobi pa joj ne dajem. Kruh kako kad jede... ako ga otkinem na sitno onda proguta pojede, al ako treba zvakat ,samo ispljune nazad. Sad smo na 4 zuba i 2 jos izlaze...jede variva, voli juhe, voli kuhano, povrc kuhano meso kuhano,  jogurt, palentu..miksam joj voce jer inace nema sanse da pojede jabuku, pa kombiniram...banana sa necim.
    Bibi jos sam ovaj tjedan na godisnjem, dobila sam jos tjedan dana novog godisnjeg. Pocimam 20.3..osim ako se maza u meduvremenu ne razboli. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

melani32
    14. Ožujak 2023. 00:19

Uh Upitnica, baš osjetljiva situacija. Bitno da je miškica dobro, reagirala si najbolje što si mogla.
    Kako kaže bibi bit će teško samo bit tu za njih bez da vodimo njihove bitke. Bilo je par situacija u parkićima i na rođendanima da mi neko dijete od 3-4 godine toliko digne tlak s ponašanjem prema mom malom. Baš ima djece za koje se već dok su tako mali vidi da neće bit dobri ljudi jednog dana. 
    U vezi hodanja, ma samo drži nogice na široko, a stopala izgledaju ok. Pitat ćemo na sistematskom drugi tjedan.
    Tigrica, čuvajte se, bit će bolje za koji dan.

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

Tigrica
    14. Ožujak 2023. 15:27

Hvala Melani...
    Ostajemo doma  da ozdravi do kraja, moze u jaslice u ponedjeljak. I ja na posao😢😭😭😭 od ponedjeljka. 

• Upitnica_Split
    16. Ožujak 2023. 17:09

Pon-sri vrtic, sinoc fibra, kaslje i zastopan nos. Ovo je za popi*ditis!

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    16. Ožujak 2023. 22:22

Mini Upitnici zelim brz oporavak!
    Vjerujem....drži.se!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.