Tigrice, kakvo je stanje?
-
Mi smo i danas morali improvizirat. Ostavili je još doma jer šmrca, a dadilja (sestra) zafibrala. Svekrva radila od doma i čuvala je. Živote idiote 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Doma smo , do kraja tjedna, cijeli.
Danas je bolje, to jest ova noc . Temperatura joj je bila 38.5 al zato ju je ubio kasalj i sljevanke šmrklji iz nosa u grlo. Nezna pljunut nego guta, gusila se u njima i kaslju. Naslonim ju, podignem, nadignem ,nosim,drzim..nema sta nisam probala.Skroz je promukla. Vadili smo krv. Kaze pedijatrica da nije mislila da ce biti takav nalaz..nalaz je los ,..crp je nesto povisen, leukociti a ima jos nesto sta, nema pojma.. ..dobila je inekciju i inhalirali smo je. Koja je to bila borba za inhaliranje ajme mene .
Sad bi joj trebalo bit bolje.. nadam se.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
https://youtu.be/Satqf2xe0pA
Ovako mi to sad radimo i daleko je učinkovitije od usisavača. Imam i taj isti nastavak za špricu. Probaj ako ti curka dopusti. Moja sama odšeta do boce fiziološke kad pitam oćemo čistit nos 😁
3 MPO postupka
💜 01/22.
Hvala Upitnica, e da sam to znala nocas ,pa di bi nam kraj bio.. ja imam sve. Al nisam koristila ,nisam znala da se bez problema sibnem cjelu spricu, bojala sam se.
Isla sam odmah isprobat ...maza se otimala, ali sprašila sam joj špricu i pol u nos 💪.
Hvala ti spasila si me..
Ma kakoooo to uspijete? Muž i ja gledamo ovaj video i ne kužimo kako ga uvjerit/natjerat da sjedi mirno dok mu to napravimo...ali izgleda super učinkovito...
Tigrica zelim vam mirnu noć i da krene na bolje🙂
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
😂😂
Od prvog dana znam da imam sreće s njenim strpljenjem, sve podnosi dobro, rijetko plače.
Ovo radim sama dok mi sjedi u krilu ili s mužem, tad je on drži iznad umivaonika. Njoj je to sve ok.
Nekidan je tuširamo i peremo kosu. Stoji na nogama u kadi (tata je drži oko struka) i ispirem joj pjenu s glave - ni suze ni negodovanja, samo naglo udahne kao da je iznenađena.
Jedino što NE DA I NEEEEE DAAAAA su zubi 😁 pa pretpostavljam koliko ih je
3 MPO postupka
💜 01/22.
Hvala Melani! Bila je bolja od prosle, manje kasljanja, hroptanja...bez temperature.
Moja je tvrdoglava i otima se pogotovo kad joj nesto ne pase, lamata rukama ,glavom ,place...
Nase prvo ciscenje nosa jucer. Nad tus kadom primim ju sa koljenima stisnem noge...sa jednom rukom drzim ju i drzim joj uz to ruke da nelamata. Onda sa spricom gađam nos, jer vrti sa glavom...za prvu špricu nije imala pojam sta je ,mogla sam joj stavit bez beda, al drugu špticu stavit u nosnicu i istiskat e to je bila borba....
Jaka je ko mali bik...
Evo citam i ne vjerujem da vam to uspijeva. Moja ni kremu ne da namazat na lice. Jedino mi da da peremo zube. Malo moje, malo njene i na kraju joj dam cetkicu da ju zvace. A i to mislim da je samo radi finog kaladont za bebe.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Eto, moja će imat prohodan nos, ali loše zube. Bolje si prošla 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
🤣🤣
😅 mi jos nismo dosli do pranja zubi..ima ih 6 za sada🫣. Vidim da joj je zubno meso naoteceno.
Moja se zato voli mackat. Bez problema joj namazem lice..
Sortiraj odgovore
Najstariji