Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bibi
    02. Prosinac 2022. 23:16

Bor- Mislim da cemo i mi uzet umjetni. Navijam za to godinama ali svi vole pravi pa ostanem u manjini. Ove godine je bitno da beba ne pojede jelku pa ce umjetni posluziti😊
    Peglanje- Ma ja te kuzim Melani, lijepo je imati opeglano, pogotovo kad se pospremaju stvari u ormar, aliiii isto tako nema smisla ubijati se. Imas dvoje male djece i trudna si. Pazi na sebe. Nitko ti nece zahvaliti kaj nosi ispeglanu robu, bez brige. A sterilizacija🤣 sve si i sama rekla, odustani. Ja operem svaki drugi dan podove sa Sanytolom a mala lize lanac na ljuljacki u parku i lovi macka za guzicu🤦‍♀️ Non stop joj ispirem ruke u kupaoni, ali uzaludan je to posao…

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    02. Prosinac 2022. 23:42

Snjezanica bravo, dan za mamu! Ja jedva cekam nesto napraviti sa kosom napokon.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

i_am_ivy
    04. Prosinac 2022. 17:20

Hej cure! Mogla bi roman napisati o događanjima jucer, ali zavrsili smo na hitni s nasim starijim sinom zbog temperature i glavobolje, sad ostaje doma i vise ga ne saljem u vrtic do sijecnja. Nastradao je bas..  😔 Mene malo muce jutarnje mucnine, ali manje nego u prosloj trudnoci, imam pregled 13.12. kod gin. Viktorija nam je skoro polomila daljinski ali dobro 😁 zivahna mala, sta ces. Jeste krenuli s pripremama za rodendane? Mi jos imamo vremena, ali dolazi Sv. Nikola pa sutra muz kupuje pokloncice 🤫 (uvijek nesto sitno, ne pretjerujem s tim nikad) 

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Adam
    2. 💙 Šimun

melani32
    04. Prosinac 2022. 21:49

Ajoj snjezanica nadam se da je maleni bolje i da će mu brzo proći. Žao mi je da baš sad kad ne treba imaš toliki stres.
    Mi smo opet imali pad, bijesna sam na muža, opet pod njegovom stražom. Ležali su na krevetu svi troje i bebač se držao za uzglavlje i tako stajao jer koliko god ga spuštali hoće tako stajat i prema njegovoj priči (ja sam bila u kuhinji) nagnuo se previše preko i pao. Iza kreveta nam stoji jedna rezervna pećica za grijanje pa mu je ona ublažila pad i završio je djelomično između toga i zida a nije skroz odletio na pod. Mali jadan plakao, više od šoka jer je odletio a ja vrištim na muža šta nije pazio i da ga vodi na hitnu. Skinuli smo ga cijelog i pregledali, čini se dobro, smirio se i zaspao. I onda još stariji stalno prepričava kako je beba pala i dere se i on tata vozi ga na hitnu jer je čuo od mene. Svjesna sam da se ja previše prepadnem u takvim situacijama jer znam da će padova i udaraca itekako bit. Ma...idem spavat.

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

Tigrica
    05. Prosinac 2022. 09:35

Snjezanica kako bebac? Miš mali slatki...
    melani a ti nasi muzevi🤦‍♀️. Bitno da je bevac oke na kraju. 
    Mojem je neki dan u ducanu ispala iz kolica, samo sto ju je otkopcio. Udavila bi ga ....
    Do rodendan jos ima..nemam pojma kako ce izgledat. Jedino mi imamo bebu u drustvu. Ostali svi vecu djecu ono..od osnovne pa nadalje. 
    Sv. Nikola ove godine nista jer ne kuzi  zato necemo doma nisfa slagat. Al zato idem na posao po poklon,ima cjeli program...pa mi dode na isto. 
    Bili na prgledu...73 cm premda bi ja rekla da cak ima 75 ...i 10,50 kg. Rekla je pedijatrija da joj do 11 mj. ne dajem jaja. A sto se tice alergije da isprobavam  gdje ima malo. Npr. rezanci u juhi.. i dala nam je denistil kapi za nedaj boze da ima kakvu reakciju na jaja u hrani . 
    I.prebacila mi se sa spavanjem ..kako se sat prebacio zaspala mi je izmedu 20 i 21 sat. Zadnji par dana oko 22 i kasnije...to je borba sa uspavljivanjem. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

bibi
    05. Prosinac 2022. 10:30

Ajajajaja jesu sva djeca dobro danas? I nase trudnice?
    Moja se isto staaalno vere uz uzglavlje kreveta, ali je nas krevet uza zid, pa smo barem s tim na miru. Kod nas je muz stalno na oprezu i uvijek me upozorava da previse divljam s njom. Moja teorija je da bi i on malo popustio da je stalno s njom.
    U kolicima je ne vezem vec nekih mjesec dana. Jednostvano ne zeli bit u njima ako se ne moze onako skroz naprijed nagnuti. Dva puta se ispred mene izrotirala i krenula silazit dolje (isto kao i sa kauca), ali sad je vreca na kolicima pa to vise ne moze. Smijesno mi je kako cvili ako bas svjesno hoce sici sa kauca i ne zna kako, ali ako se u igri ide spustiti, bez greske se okrene na trbuh i s nogicama dolje.
    Daljinske sam sve zalijepila sa selotejpom na dijelu gdje su baterije jer ih stalno baca pa da ne bi bilo da ju nadjem kak cucla bateriju. To mi je jedan od vecih strahova. 
    Za rodjendan isto pojma nemam kako ce izgledati. Moje cure su vise manje sve nezinteresirane za djecu, isto  samo odrasli oko nas pa mislim da ce nam samo familija navracati kroz dan. Sveti Nikola ce proci bez darova ove godine, od iduce startamo jako😂
    Spavanje- sve me strah reci koliko mi dobro spava u zadnje vrijeme. Legne oko 8, pola 9 i ujutro do 7 je mir, osim jedne bocice oko 5. Samo da potraje. Slini ko luda zadnjih par dana i grize donju usnicu, tako da su neki novi zubi na pomolu opet, nadam se da nece poremetiti san😬.
    Da vas pitam, jeste probale pelene gacice? Kak joj nikako ne mogu staviti pelene u miru, mislim da cu uzeti te koje se navlace. To mozemo na stojecki…
    Tigrice mala ti je top, isto velika curka!!! Vjerujem da nece reagirati na jaja, tj. drzim fige!

Curka 🤍 - 17.01.2022.

melani32
    05. Prosinac 2022. 11:45

Moj je dobro 🙂
    U kolicima ga moram vezat. Muz (opet!) ga u subotu nije vezao, u stanu je bio u kolicama na kratko i digao se na noge i stajao. Ta beba je van kontrole. 
    Baterije, ajme kako je mene toga strah. Imamo ih svih dimenzija jer veći ima puno igrački na baterije i uvjek me strah da neka od tih malih okruglih ne ispadne negdje. 
    Je neka od vas presla na Aptamil 3 sa 10 mjeseci?

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

bibi
    05. Prosinac 2022. 11:46

Noup, mi jos na jedinici ali sam vam zaboravila reci da je u Sparu cijena jos uvijek 119kn.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

melani32
    05. Prosinac 2022. 11:50

I do kad cete davat Aptamil? Ja vecem i dalje uglavnom dajem mlijeko u prahu kad jede nesto s mlijekom, Bebivita. To otkad je navrsio godinu dana. Nekako mislim da ima vise vitamina.

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

i_am_ivy
    05. Prosinac 2022. 12:06

Sinu temp. pala 🥳
    Sto se tice pelena-gacica, nismo jos probali. Narucila sam muzu da danas kupi i da vec jednom i mi iskusamo, jer vise nemogu s pelenama, a i sad kad sam trudna ovo ce mi biti skroz prakticnije. Javljamo utiske svakako. 
    Tigrica ljepo napredujete 😊

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Adam
    2. 💙 Šimun

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.