Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Upitnica_Split
    04. Studeni 2022. 21:51

Samo vi budite na temi 😁
    -
    Koji omronov ai kupila? Onaj na neku zivotinju ili "ozbiljni odrasli"? 😁
    A mališa lizao maskicu 😂😂😍😍

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    04. Studeni 2022. 22:10

samooo.ja

Upitnica_Split

samooo.ja

melani32

Ako ćeš u studenom dobit isplatu za listopad onda možeš otvoriti komplikacije i u siječnju. U tom slučaju ti se plaća za prosinac izuzima iz obračuna ali imaš isplatu plaće za listopad i studeni i to ti je dovoljno da se utvrdi prosjek.
    Čestitam! Znači ima nas još koje su se požurile, sad mi je lakše 🙂

Ustvari bilo bi mi bolje da mi prosinac ulazi u prosjek jer za prosinac imam punu placu. A u tom slucaju moram otvoriti bolovanje u sijecnju i komplikacije od 1.2.?

Dakle! 😂
    Bacila sam malo brojke na papir i to plaću od 5000 bruto (najlakse mi je računat) uz pretpostavku da si "radila" tjedan dana u listopadu i ispalo je da je bolje otvorit komplikacije u siječnju i ić s te dvije isplate za listopad i studeni nego gri (list-prosin). Jer je listopad imao manji fond sati od prosinca pa se ugovoreni bruto dijeli na manje sati (isuse, valjda nekome zvučim logično 😂)
    ALI!
    Uzmi u obzir da je ovih dana točno godina otlad nisam na poslu i sav fokus mi je na puzanju i pelenama pa provjeri i s kolegicama u računovodstvu (ako su normalne, a nadam se da jesu).

Da, kužim. Samo sto mi je bruto nekih 4000, nisam na puno radno vrijeme. Da li je onda isto? Od racunovodstva nemam koristi🤣🤣, bolje da sama zguglam sve. Roditeljski mi je prestao 20.10. i od tada teče go. Uh bas sam vas zatrpala, ali šok mi je sve pa bar da to znam. Da ne popušim, kako se po seljacki kaze😵‍💫😵‍💫😂

Svejedno izračun naginje otvaranju komplikacija odmah nakon godišnjeg s tim da nema velike razlike na tvoju plaću i satnicu (računala sam da si npr na pola radnog vremena, razlika je 15-20kn mjesečno), ali bolje skupit par mj po 20kn za pelene 😁
    Ne znam u kojem si gradu, al u splitu se cesto na hzzo nađe super referentica koja ti kaže šta i kako. Odes do njih s platnim listama za list-prosin (ako je nemas - ista je kao i studeni). Jasno, neces rec da ces otvorit bolovanje da pokrijes rupu nego da te doktorica salje na komplikacije pa bi se s poslodavcem dogovorila za koristenje novog godisnjeg do kraja sijecnja ako ti to cini razliku u naknadi 😂 inace sam  za kontrole bolovanja, al trudnicama bi dozvolila da ne rade ako ne zele. Makar sam ja radila do zadnjeg. 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    04. Studeni 2022. 22:26

Nema na čemu, muž je čim je vidio papir i olovku pitao jel opet pružam konzultantske usluge online besplatno 😂😂😂 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    04. Studeni 2022. 22:27

Upitnica_Split

Samo vi budite na temi 😁
    -
    Koji omronov ai kupila? Onaj na neku zivotinju ili "ozbiljni odrasli"? 😁
    A mališa lizao maskicu 😂😂😍😍

Na mačku, da im bude zanimljivije, što možda nije bila dobra ideja jer se stariji želi igrat s tim i nije mu jasno kako mislim da to nije igračka?! 
    Inače, beba ima opsesiju s kotačima, sklanjamo od njega neprimjerene igračke, ali danas je vrištao za velikim traktorom i stalno uzima autiće pa vrti kotače na njima. Dam mu umjesto toga plišane i gumene igračke a on ih iznervirano baci u pod. Plišane su eventualno dobre da im grize uši. A kad mu nešto ne damo i ljut je stisne ruke u šakice i pruža prema nama, kao da nam prijeti 😂😂. Preslatko, hm zasad...

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

i_am_ivy
    05. Studeni 2022. 07:35

Hvala cure! 🥰

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Adam
    2. 💙 Šimun

Tigrica
    05. Studeni 2022. 09:52

snjezanica i samooo.ja  cestitam
    melani ostani snama🤗
    Moja miskica ima od sinoc temp. 38.7 gornje kljovice nema ni jedne na pomolu. Niti se vidi da je meso nateceno. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Clarissa
    05. Studeni 2022. 10:21

Wow koji val plusica, cestitam cure! 

• Clarissa
    05. Studeni 2022. 10:23

Tigrice nadam se da ce brzo proci, jel ti ima malena jos kakve simptome osim temp?

Tigrica
    05. Studeni 2022. 12:11

Hvala clarissa. Samo temperaturu. Place i trazi cicu. Osim toga je oke. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Bru1502
    05. Studeni 2022. 17:07

I moje imao tako tri dana febru 38,5 stalno mu se vracalo i uz lupocet bi se spustilo pa vratilo i tako ukrug. Bio na pregledu sve drugo ok, veli virozu neku da je skupio. Ako potraje onda salju na vadjenje krvi i nalaz urina. A mjesec prije imo isto febru plus sve simptome prehlade nos kasalj itd. Kontam bice malo slab imunitet jer sve stavlja u usta pa odma sve na njega. Kad su izlazili zubi nikad nije imo visoku febru.

Mateo 30.11.21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.