Samo vi budite na temi 😁
-
Koji omronov ai kupila? Onaj na neku zivotinju ili "ozbiljni odrasli"? 😁
A mališa lizao maskicu 😂😂😍😍
3 MPO postupka
💜 01/22.
Ako ćeš u studenom dobit isplatu za listopad onda možeš otvoriti komplikacije i u siječnju. U tom slučaju ti se plaća za prosinac izuzima iz obračuna ali imaš isplatu plaće za listopad i studeni i to ti je dovoljno da se utvrdi prosjek.
Čestitam! Znači ima nas još koje su se požurile, sad mi je lakše 🙂
Ustvari bilo bi mi bolje da mi prosinac ulazi u prosjek jer za prosinac imam punu placu. A u tom slucaju moram otvoriti bolovanje u sijecnju i komplikacije od 1.2.?
Dakle! 😂
Bacila sam malo brojke na papir i to plaću od 5000 bruto (najlakse mi je računat) uz pretpostavku da si "radila" tjedan dana u listopadu i ispalo je da je bolje otvorit komplikacije u siječnju i ić s te dvije isplate za listopad i studeni nego gri (list-prosin). Jer je listopad imao manji fond sati od prosinca pa se ugovoreni bruto dijeli na manje sati (isuse, valjda nekome zvučim logično 😂)
ALI!
Uzmi u obzir da je ovih dana točno godina otlad nisam na poslu i sav fokus mi je na puzanju i pelenama pa provjeri i s kolegicama u računovodstvu (ako su normalne, a nadam se da jesu).
Da, kužim. Samo sto mi je bruto nekih 4000, nisam na puno radno vrijeme. Da li je onda isto? Od racunovodstva nemam koristi🤣🤣, bolje da sama zguglam sve. Roditeljski mi je prestao 20.10. i od tada teče go. Uh bas sam vas zatrpala, ali šok mi je sve pa bar da to znam. Da ne popušim, kako se po seljacki kaze😵💫😵💫😂
Svejedno izračun naginje otvaranju komplikacija odmah nakon godišnjeg s tim da nema velike razlike na tvoju plaću i satnicu (računala sam da si npr na pola radnog vremena, razlika je 15-20kn mjesečno), ali bolje skupit par mj po 20kn za pelene 😁
Ne znam u kojem si gradu, al u splitu se cesto na hzzo nađe super referentica koja ti kaže šta i kako. Odes do njih s platnim listama za list-prosin (ako je nemas - ista je kao i studeni). Jasno, neces rec da ces otvorit bolovanje da pokrijes rupu nego da te doktorica salje na komplikacije pa bi se s poslodavcem dogovorila za koristenje novog godisnjeg do kraja sijecnja ako ti to cini razliku u naknadi 😂 inace sam za kontrole bolovanja, al trudnicama bi dozvolila da ne rade ako ne zele. Makar sam ja radila do zadnjeg.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Nema na čemu, muž je čim je vidio papir i olovku pitao jel opet pružam konzultantske usluge online besplatno 😂😂😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Samo vi budite na temi 😁
-
Koji omronov ai kupila? Onaj na neku zivotinju ili "ozbiljni odrasli"? 😁
A mališa lizao maskicu 😂😂😍😍
Na mačku, da im bude zanimljivije, što možda nije bila dobra ideja jer se stariji želi igrat s tim i nije mu jasno kako mislim da to nije igračka?!
Inače, beba ima opsesiju s kotačima, sklanjamo od njega neprimjerene igračke, ali danas je vrištao za velikim traktorom i stalno uzima autiće pa vrti kotače na njima. Dam mu umjesto toga plišane i gumene igračke a on ih iznervirano baci u pod. Plišane su eventualno dobre da im grize uši. A kad mu nešto ne damo i ljut je stisne ruke u šakice i pruža prema nama, kao da nam prijeti 😂😂. Preslatko, hm zasad...
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Hvala cure! 🥰
👩: 30 🧔: 31
~ Children give importance to your life ~
1. 💙 Adam
2. 💙 Šimun
snjezanica i samooo.ja cestitam
melani ostani snama🤗
Moja miskica ima od sinoc temp. 38.7 gornje kljovice nema ni jedne na pomolu. Niti se vidi da je meso nateceno.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Tigrice nadam se da ce brzo proci, jel ti ima malena jos kakve simptome osim temp?
Hvala clarissa. Samo temperaturu. Place i trazi cicu. Osim toga je oke.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
I moje imao tako tri dana febru 38,5 stalno mu se vracalo i uz lupocet bi se spustilo pa vratilo i tako ukrug. Bio na pregledu sve drugo ok, veli virozu neku da je skupio. Ako potraje onda salju na vadjenje krvi i nalaz urina. A mjesec prije imo isto febru plus sve simptome prehlade nos kasalj itd. Kontam bice malo slab imunitet jer sve stavlja u usta pa odma sve na njega. Kad su izlazili zubi nikad nije imo visoku febru.
Mateo 30.11.21
Termin 5.11.25
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji