Baš jutros razmišljam kako sam mjesecima imala šav koji nikako da zaraste, bolove u leđima i sl. I mislila sam kako nikad neću doć na staro. A evo me 😁
3 MPO postupka
💜 01/22.
Melani ma samo pisi. Pa sve nas zanima, muzevi, djeca, svekrva, sve 😬
Ova moja retardirana kadica je valjda duplo veca od ikeine. Grooozna je, ako ju pokusam dignuti samo se prelijeva voda na jednu stranu. A ja odbijam kupovati hrpetinu svega za bebu. Jedna od mastarija mi je da tjedan dana ostanem sama u stanu i sveee pobacam. Obozavam bacati😂😂😂
Mene su ledja ubijala dok sam dojila. Sad sam samo spigana cijela, dok ju nosim nekak glupavo podvucem kukove, izbacim trbuh, ma uzas…a ruke su se navikle vec na ovu moju bombicu. Isto ju dio setnje najcesce nosim, pa kad idemo iz ducana nosim i vrecice i njen ruksak i nju. Ma ko mali magarac😂
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Da Melani, samo pisi. Ledja me bole dolje kod trtice, u noci dok se okrecem se znam pokociti i bol me probudi, kak sam se sva uherila u nekim polozajima koji malom sefu pasu Isto se nekak cudno izbocim, posebno dok na sebi uspavljujem pa tijelu u kukovima unatrag nagnem da njega sto vise polegnem, ma Monthy Python i Ministarstvo smijesnog hoda dok uspavljujem, posebno po danu
Kupamo ga u kadici, imamo tus kabinu u ovom podstanarskom stanu i cudnu kupaonicu, bas mi fali kada obicna. Kupanje sam prije na kuhinjskom stolu mogla sama dok je bio manji, sad je to operacija za dvoje jer ga nemam na sto staviti u kupaonici, jedan ga brzo omota u rucnik i nosi u sobu. Ima puno kosice tak da odmah kapicu stavljam da se susi dok oblacim, ne svidja mu se zvuk fena, ne znam mozda ga podsjeca na traumu usisavacem
A vrtic ce nam frendovi proslijediti jer im vise ne treba, nadam se da ce htjeti biti u njemu jer postaje sve teze obaviti nesto u kuhinji (zid dijeli dnevni) sad kad je sekunda dovoljna za umfal, sve ceprka i prevrce...da, cim je tajac, znam da ide huncultarija, uf Kad idem na wc, stavim ga u krevetic u sobi, ali to najcesce negoduje jer je sam, dize se na koljenima, ustaje, vere, lupa glavom, sve me strah da ne iskoci van nekako i ljosne
Rijesili mi pedicu, sve je okej, narastao na 70,5 cm i 8,5 kg A za zubice veli da je unutra sve dosta nateceno, da ce vjerojatno vise zubi odjednom izaci kad vec probiju...uzela sam jos neki gel u apoteci i lupocet sirup, njegova kucna apoteka se bome povecava
Kad predjemo na 3 kasice i ostanemo na 2 bocice kaze da je okej da bude 400-500 ml mlijeka dnevno, pretpostavljam da ce to kod nas biti blize 400 ml, zasad jos guram s ovih 550-600 ml.
Clarissa super za odlican pregled i drzi se dok zubuci ne izbiju van.
Mene su ruke bolile zadnjih par dan, bila sam na rubu snage i suza, ajd sad je malo bolje...ovako sam solidno fizicki.
Planiram od sutra miškicu stavljat popodne na spavanac u kindrepet, za pocetak popodne. A kasnije i po noci, ako ne cijelu onda makar dio. Sigurno ce bit suza, vec dugo nije bila u kindacu, ni na par min.
Kupili smo hranilicu, dosla danas. Od momi....za sad ju je dobro prihvatila, ne buni se kad ju stavimo u hranilicu. Cak sam ju ostavilanu hranilici, da nejde zamenom i nije se bas bunila. Nakrcala sam ju igrackama i pustila crtic. Mozda zato.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Miš je danas dobio alergijsku reakciju na špinat, oko usnica ko da ga je netko koprivom opekao. Po tijelu ništa. A jeo ga pred neko vrijeme 2 dana za redom i sve bilo ok...pa cemo malo sad pauzirati. Je bilo kod vas kakvih reakcija, osim rajčice kod Bibi?🙂
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Banana! Jela je par puta prije i kasnije, a samo tad je bilo crvenila oko usta i po bradi.
Proslo u roku 1h. Drugi put sam vagala ocu joj dat ili ne, al jesam i sve ok.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Jadan, tak je i nama bilo. Moja samo na rajcicu, iako vas bas hocu pitati ovih dana jesu vasima guze cesce crvene nego prije? Njoj se inace znalo zacrveniti od kiselijeg voca npr. Al evo poceli smo svaki dan malo sudocrema stavljati, sto prije nismo morali. Nisam mijenjala pelene ni uvodila neku novu hranu. Vjerovatno od povecanog broja kakica🙈
Inace cini mi se da joj mlijecno bas ne godi za refluks. Kad jede jogurt ili tak nesto pocne opet bljucat kiselinu. Ali njoj je finoooo. Npr palenta s grckim-top!
Clarissa- bravo za naseg frajera! Jos samo da zubi izbiju da mama malo odahne.
Tigrica- javi kak je proslo stavljanje u kinderbet? Zivo me zanima jer je i moja jos u bracnom.
Upitnica- jel dobila miska jaje napokon?😊
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Inace kod nas par bas mirnih dana i relativno mirnih noci. Da ne ispadne da se samo zalim, moram ju i pohvaliti malo. Samo da ne zacopram sad🤦♀️
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji