Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Upitnica_Split
    26. Listopad 2022. 20:15

Nudile su mi prijateljice uz različita iskustba, djeca su voljela i mrzila. Jedna nudi još zapakirani 😂
    Znam mišku pa znam da nebi išlo. Plus mi je dosta zatrpavanja stana stvarima koje ću MOŽDA koristit.
    -
    Nemaš nekoga da ti posudi na par dana da vidiš, a da ne trošiš novce.

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    26. Listopad 2022. 20:31

Mi imamo kod mojih staraca. Ok joj je bilo unutra neko krace vrijeme. Vidjet cemo iduci put kad dodjemo s obzirom da je sad jos mobilnija nego prije mjesec i pol.
    Ja ju ostavljam samu, mislim budem ja blizu uvijek al zna ostati bez nadzora neko krace vrijeme.🤷‍♀️
    A ako odem na wc ona najcesce navrati🤣 Doduse nemamo ne znam kako velik stan pa ju cujem vise manje uvijek. Najvise me frka kad je tisina🤦‍♀️

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    26. Listopad 2022. 20:35

Kak kupate bebonje? U kadici jos uvijek ili?
    Mi imamo malu kupaonu i kadicu koju prezirem od prvog dana (velika je i nezgrapna) pa ju sad posjednem u tus kabinu i istusiram. Ono sto me muci je pranje glave. Ova moja ima ful malo kosice pa sam ju do sad istrljavala sa mokrim rucnikom i isprala (u kadici) al ne znam kak bi ju nasamponirala i isprala a da ne smocim usi. To mi je jedna od vecih opsesija- NE SMOCIT USI😂 

Curka 🤍 - 17.01.2022.

melani32
    26. Listopad 2022. 21:18

Ma možeš smočit uši, bitno da osušiš poslje. Mi ga kupamo u kadici i otkad sjedi mu je baš fora a i nama. Obavezno ga kupa i brat pa bebač bude skroz mokar, voda mu ide u oči, uši i usta. A njemu to ništa ne smeta, sav sretan da smo svi oko njega. Čupav je jako pa već dugo sušimo fenom, to mu je isto super.
    Ponudili nam za posuditi prijenosni krevetić, to je manje više ista stvar ko vrtić pa ćemo probat🙂. Ma pustila bi ga ja na podu na kratko sa smo sami ali ovako s većim se ne usudim, nikad ne znaš. Neki dan sam našla malu puževu kućicu u krevetiću od bebe, zna se tko je krivac. A što da je mali to pojeo, ma užas. Pričamo i objašnjavamo ali ne možeš se ti sjetiti svega što bi trogodišnjaku moglo past napamet. Sori što vas gnjavim i puno pišem i o ovom većem, ali vas koje ćete na drugo tako nešto isto čeka 😀

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

Tigrica
    26. Listopad 2022. 22:34

bibi super za dobar pregled i veliku žensku🥰
    Clarissa drzi se , zao mi je bebaca sto se toliko muci.
    melani nista od vrtica, nemamo prostora da ga stavimo. Koliko je ziva  ne vjerujem da bi dugo u njemu izdrzala. 
    Od polovice 5 mj. vise ju tusiram nego kupam . Sad mi se posjedne pa mi je jos lakse. Glavu perem sa cistom vodom , bez sampona za sad . S obzirom da joj kosa sporo raste. 
    Moja je na jednoj kljovici. Jedna je izisla van i tako stoji. 
    Danas se prvi put sam ustala drzeci se za kutnu. 
    Hrana- za sad joj sve kuham , radim kašice. Nisam se jos pocela svercat kupovnima. Pokusavam joj cicanje prorijedit. Al bas nejde...
    Ostavim ju na podu u boravku kad smo same, dam nesto da glode i odem na wc, al uglavnom zavrsi tako da dode zamnom. Ne voli biti sama, cim skuzi da sam ju ostavila  dere se, zovem ju pa dode, onda sjedne i smije se ....
    Zadnja dvije noci lose spava, em se cesce budi, em me trazi. A po danu ide zamnom ,puze ,place i zove me. A zove me  kad je ljuta ili hoce cicu. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Tigrica
    26. Listopad 2022. 22:37

Melani  ne gnjavis, samo ti pisi dogodovstine o starijem bebacu. Da znam sta me ceka, nadam se. 

• Upitnica_Split
    26. Listopad 2022. 22:39

Ma kakva gnjavaža! 😂 mene jaaako zanima kako je imati više djece i posebno kad su tako blizu godinama. Samo ti pričaj i o starijem dječaku. 🤩
    Zasad si mi pozitivan primjer i glas ZA drugo dijete 😂 stigneš i na forum! Dakle, može se preživit. 😂
    -
    Mi imamo ikeinu kadu (bijela sa zelenim protukliznim...nečim!) I ide mi na živce jer je velika a kupatilo mi je baš malo (s centra mogu dotaknuti sve zidove😂), ali otkad sjedi i igra se u vodi je ludilo! Sad je kupam i sama. A kad nemamo vremena ili je previše pospana, jedno od nas je drži pod tušem dok drugo polijeva vodom. Kosu peremo u kadi. Ispirem ili sportskom bocom ili glavom tuša (eto, da imam veće kupatilo to ne bi mogla 😂). Bude i po očima i ušima šta ne uspijem spriječit, al dobro osušim. 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    27. Listopad 2022. 09:15

Imamo i mi tu ikeinu kadu, i to dvije. Jedna tu u zg, a druga na selu. Oke mi je koliko  je koristim  i taman mi stane u tus. 
    Miskicu vec duze vrijeme kupam i tusiram sama . Valjda od 3 mj ,starosti. Dok se docekam muza, miškica je u krevetu. 

Tigrica
    27. Listopad 2022. 09:19

Jel vas bole ruke od nosenja bebica?

• Upitnica_Split
    27. Listopad 2022. 10:06

Kako kad. Svaki dan je nosim i dio šetnje tako odradimo pa sam u formi, recimo. 😁
    Ovisi miruje li ili se bacaka, gleda li u smjeru šetnje ili preko mog ramena. 
    Zapravo je najmanji problem u rukama, boli me oko lopatice. I sva sam se nakrivila, čini mi se. Kad poraste, idem na brutalnu masažu 😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.