Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    23. Listopad 2018. 07:25

Jutro cure! Kako ste mi? Ima li novosti? Koi zubic na pomolu 😁 
    Mi danas krecemo sa trecom kasicom. 

url=https://lilypie.com]

• VickyChristina
    23. Listopad 2018. 16:44

Frau, ostatak ekipe hej...Mi smo dobro. Ja u pms-u pa sam malo ko krepana macka, sve mi teeesko. Mislim da smo dobili danas prvu rijec - mam a. Cijeli dan to govori i mislim da je svjesno jer kad hoce da ga uzmem ili mu je nesto mamače. Ono slogovno ma - ma je govorio ovo ljeto, trajalo par dana i nije vise. 
    Frau sto je na meniju malenoj za prvu svecanu veceru? 😀
    Cure imate kakav recept za zdrave keksice za bebu? Ja radila neke s interneta pa se nisam proslavila. A super mi dodje da nesto gricka u setnji ili dok pijem kavu vani, jako to voli...Uzmem mu one hippove rizine krekere. 

• Aymee
    23. Listopad 2018. 16:48

Frau draga, mi nemamo novosti, 😊 Osim da mi je frendica rodila 5-o dijete! Da, da, zena uziva u tome i svaka joj cast. Kako ti je tata? Taj zoster boli ko vrag, 😪
    Orangina, citam crnu kroniku nema vas, 😅 Kako se snalazite? Je li malac bio na kontroli? Dobio na kilazi? 
    Dea, ima li pomaka s kremom? Ja sam se bojala kako ce nam sad biti al ok je. Malo suho al mazem Melemom.. ne znam da li mu on pomaze, ali zasada nam ni bura ne moze nista.. 🤣 al mu smeta roba, ima je viska pa se stalno pokusava skinuti, 🤣

Aymee

• Aymee
    23. Listopad 2018. 16:52

VickyChristina

Frau, ostatak ekipe hej…Mi smo dobro. Ja u pms-u pa sam malo ko krepana macka, sve mi teeesko. Mislim da smo dobili danas prvu rijec - mam a. Cijeli dan to govori i mislim da je svjesno jer kad hoce da ga uzmem ili mu je nesto mamače. Ono slogovno ma - ma je govorio ovo ljeto, trajalo par dana i nije vise.
    Cure imate kakav recept za zdrave keksice za bebu? Ja radila neke s interneta pa se nisam proslavila. A super mi dodje da nesto gricka u setnji ili dok pijem kavu vani, jako to voli…Uzmem mu one hippove rizine krekere.

Vicky, i mi papamo rizine, obozava one s jabukom. Hm, keksi domaci za bebu? Nisam sposobna za slatke stvari pa nemam pojma. Mi zobamo plazmu i ne grizem se zbog toga.. 

Aymee

• VickyChristina
    23. Listopad 2018. 17:03

Aymee

VickyChristina

Frau, ostatak ekipe hej…Mi smo dobro. Ja u pms-u pa sam malo ko krepana macka, sve mi teeesko. Mislim da smo dobili danas prvu rijec - mam a. Cijeli dan to govori i mislim da je svjesno jer kad hoce da ga uzmem ili mu je nesto mamače. Ono slogovno ma - ma je govorio ovo ljeto, trajalo par dana i nije vise.
    Cure imate kakav recept za zdrave keksice za bebu? Ja radila neke s interneta pa se nisam proslavila. A super mi dodje da nesto gricka u setnji ili dok pijem kavu vani, jako to voli…Uzmem mu one hippove rizine krekere.

Vicky, i mi papamo rizine, obozava one s jabukom. Hm, keksi domaci za bebu? Nisam sposobna za slatke stvari pa nemam pojma. Mi zobamo plazmu i ne grizem se zbog toga..

Aymee

VickyChristina

😂😂😂 nasmija mee

Meni ruka poleti prema plazmi, ali odustanem, tvoja hrabrost je bas zadivljujuca 😂. Ovaj isto obozava rizine s jabukom. 

• Aymee
    23. Listopad 2018. 17:49

Vicky, oprosti na pitanju, ali zasto odustanes od plazme? Ja nisam hrabra, samo malo luda, 😂 I da, zasto sam hrabra? 🤪

Aymee

-Tea-
    23. Listopad 2018. 18:15

Aymee

Vicky, oprosti na pitanju, ali zasto odustanes od plazme? Ja nisam hrabra, samo malo luda, 😂 I da, zasto sam hrabra? 🤪

Moj stariji luduje za plazmom... Uvijek ih imam doma.. I petit kekse također.I malcu cu ih dati, samo jos nezeli ni pokusati zvakati, a i ima samo 2 zuba dole..

-Tea-
    23. Listopad 2018. 18:31

Frau_Mund6

Jutro cure! Kako ste mi? Ima li novosti? Koi zubic na pomolu 😁
    Mi danas krecemo sa trecom kasicom.

Frau, moj manji divljak nocas nije skoro oka sklopio. Max.15 min.je spavao. Tek oko 14h danas je odspavao oko sat i po... Izgleda da su ovaj put zubi... Ima temp.od 37 do 37.5.. Sad se smirio, pa se nadam da bi mogao spavati malo nocas... A i ja malo s njim... 

• VickyChristina
    23. Listopad 2018. 19:10

Aymee

Aymee

Ja ti se trudim doma provoditi zdraviju ishranu, pa bi htjela malca sto vise drzati od tih kupovnih keksica i sl. Ti napisala da mu das da gricka plazmu bez griznje savjesti, pa zato hrabra 🤪. Vise sam karikirala. 

Iako je danas vrlo diskutabilno sto je zdravo a sto ne. 

• Aymee
    23. Listopad 2018. 20:19

VickyChristina

Aymee

Aymee

Ja ti se trudim doma provoditi zdraviju ishranu, pa bi htjela malca sto vise drzati od tih kupovnih keksica i sl. Ti napisala da mu das da gricka plazmu bez griznje savjesti, pa zato hrabra 🤪. Vise sam karikirala.

Iako je danas vrlo diskutabilno sto je zdravo a sto ne.

Aha, 😅😁 Ja plava, 🤣 Gle, najcesce mu kuham 3 obroka svjezim namirnicama a to sto mu dam malo plazme da gricka, ponekad gotovu kasicu, nec mu nista biti.. tako se uci gristi - vjezba za cevape, 🤣

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.