Orangina, vjeruj mi da sam si kosu cupala kad smo se selili. Niti spakirati, niti odnijeti, niti raspakirati..
Malac stoji ko veliki, sam se ustaje, cak se ni ne ljulja kad stane. Imamo guralicu chicco pa s njom paradira po stanu, presmjesan je. Danas sam mu kupila pravu cetkicu za zube umirao je od smjeha kad sam mu trljala po zubima.
Aymee mislim da je to regulirano zakonom o radu, s time da pise da roditelj sa djetetom mladim od 3 god moze raditi prekovremeno i nocne samo ako je poslodavcu dao pisani pristanak.. Iako mnogi privatnici nadu nacina da to ne ostvare. Ja sam imala pravo na to, u dogovoru sa gl sestrom odjela sam radila od 9-12 mj 2016. samo jutarnje. Sama sam trazila smjene od 2.1, znaci 4 mj nakon povratka na posao..
Brzinski prije nego se onesvjestim- svekrva stize i bit ce s nama do Bozica! Kao, pomoc seliti i raspakirati stvari. To ce trajati 2 mj??!!
Zato sto se muz zalio kako idemo kasno spavat i jer sam bolesna. Ma poludit cu
Brzinski prije nego se onesvjestim- svekrva stize i bit ce s nama do Bozica! Kao, pomoc seliti i raspakirati stvari. To ce trajati 2 mj??!!
Zato sto se muz zalio kako idemo kasno spavat i jer sam bolesna. Ma poludit cu
Ajme orangina draga, nadam se da neces udavit muza... Kad ti dodje takva ideja jeti se da je to ipak covjek kog volis...
Salu na stranu, ja vjerujem da vam preseljenje ipak nece toliko trajati, a ni tvoja bolest.. Pa cim to rijesite je otpravite odakle je dosla jer vam vise nema sta pomoc... A muza "oprati" da se drugi put jada tebi ili nekom ko nece radit frku od toga...
url=https://lilypie.com]
Orangina moras to rijesiti sa dragim. Polako se sve stigne, raspakiras ono najbitnije sto ti treba svakodnevno, a ostalo moze cekat. Ako sveki zeli pomoc neka cisti i nek ne dira tebe. Nadam se da ti nece raditi probleme..
Jutro cure!
Orangina, nadam se da ces ozdravit prije nego sveki dode... razgovaraj s muzem, napravi dnevni plan, kad hranis, kad beba spava i koja je obaveza tvoja koja njena. I ne odustaj!!! Posalji ju da sece s djetetom dok ti spremas kutije... reci joj cim dode sta od nje ocekujes.
Moj stari je trebao na operaciju bruha u pon, i prekjucer mi pokaze neke fleke na prsima, dobio je herpes zoster 😣 operacija je odgodena a on i mama imaju zabranu dolaska do daljnjeg k meni... mama je inace svako jutro tu, secemo i pijemo kavu skupa.. moram priznat da ce mi falit taj ritual.
Dobila sam knjigu od cure s bazena svako dijete moze nauciti spavati. Odlucna je! Procitala sam ju u jednom danu. Prepoznala sam sve nase muke oko spavanja i sad si moram plan napravit i krenut sa uspavljivanjem u kreveticu. Mali od te cure je u par dana naucio spavat sam i uspavljivat se. Boli me njeno plakanje ali ovo mi je vec postalo jako tesko. Dragom bas i nije jasno jer ju on nocu ne cuje 😣 naravno da citanje knjiga za njega ne dolazi u obzir i uglavnom se sve svodi na komentar da nije sve u knjigama. Ali meni je nespavanje postalo pretesko, leda me ubijaju, ujutro se nekad budim da ne znam za sebe. A on ode na posao i vrati se popodne koji sat pred njeno uspavljivanje. Ni meni nebi bilo jasno na njegovom mjestu.
Orangina i ja sam se stresla na dolazak tvoje seki jer te potpuno razumijem, nama je nedavno bila na 2 dana pa sam imala psihicki trening prije. Ne znam sta da ti kazem. Do Božica?!?!?! Pa jel ona normalna.
Frau, koji vam je najveci problem oko uspavljivanja? Samo na rukama hoce i nece u krevetic?
Joj vicky, do nedavno je bilo uspavljivanje na cici, pa nije bilo dovoljno, pa smo poceli nosat pa pricat price i pjevat... stavim ju u krevetic i uglavnom smo mirni koji 4 sata, a onda ide k nama u krevet i cica do jutra... nekad se budi svakih 2 sata, nekad sat a nekad i cesce 😣 ona uglavnom spava ali ja ne! Meni nije tako lako zaspat kad se probudim, pa nrkad nocu zujim po sobi... ako dragi hrce ona je jos gore 😁 a kako sam spigana oko nje, tqko me leda ubijaju.. naravno da mogu ovako izgurat jos mheseciima ali nisam sretna! Ujutro znam biti slomljena, ili jos gore popodne me uhvati.. a ako ona i danju ne odspava kako treba, onda smo popodne lude obje! Znam da sam sama dosla do toga, dijete mi je bolje spavalo nocu sa 3 mjeseca nego sad...
Frau, tocno znam o cemu pricas.Meni je sa curom bilo koma. Znala je po cijelu noc cicati, cim bi se pomakla ona bi bila budna, ja pokocena, leda u banani, preko dana je spavala opet samo ako sam ja uz nju i cica u ustima. Ravnala sam leda na podu na spuzvama dok bi ona puzala oko mene i budila me kad bi slucajno zadrijemala . I pizdila sam na muza kad bi rekao da je mala dobro odspavala a ja ni oka sklopila
, nemaju oni taj alarm u glavi kao mi kad podsvjesno cujemo da se bude. A to sto ne placu ne znaci da se nisu budili..
Sad ne znam dal sam naucila funkcionirati sa malo sna ili bolje odspavam sa malcem. On nije toliko cicoljubac pa ga zavaram i sa dudom, zna zaspati i tako, a i ne budi se stalno. Kad i pocica sam se okrene na drugu stranu.
Uglavnom, zelim ti da uspijete.
Al utjesit cu te da ce najvjerojatnije nakon prestanka dojenja spavati cijelu noc. Bar je tako bilo kod nas sa starijom..
Sortiraj odgovore
Najstariji