Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    24. Listopad 2018. 20:39

Gumbek jedino pazi sada da redovito prevlacis kozicu da se ne zalijepi opet, pogotovo sad.. Bolno je gledati ih kad placu od boli, ali moras sad to sredit kad je vec tako..

-Tea-
    25. Listopad 2018. 06:46

Jutro cure! Kad bi ovi moji hahari uvijek spavali kao nocas, nitko sretniji od mene!!  Mali zaspao oko 20 i do ponoci se par puta probudio (jednom za bocu i ostalo je trazio dudu) a stariji je klonuo u 20.30 i spavao do 5.30!!!!! Dakle, nitko me nocas nije probudio!!!!!  Mojih 5 sati je "odrađeno"spavajuci i sad sam mirna neko vrijeme... Baterije su pune!!!! 

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    25. Listopad 2018. 07:07

-Tea-

Jutro cure! Kad bi ovi moji hahari uvijek spavali kao nocas, nitko sretniji od mene!! Mali zaspao oko 20 i do ponoci se par puta probudio (jednom za bocu i ostalo je trazio dudu) a stariji je klonuo u 20.30 i spavao do 5.30!!!!! Dakle, nitko me nocas nije probudio!!!!!Mojih 5 sati je "odrađeno"spavajuci i sad sam mirna neko vrijeme… Baterije su pune!!!!

Bravo Teini decki, 😄 

Aymee

dea32
    25. Listopad 2018. 08:56

Tea ajde da si se napokon naspavala.. Bravo za decke 
    Ja ne znam jel bio pun mjesec il kaj, Frau ce bolje znat, al mali je bio ko da je nesto uslo u njega. Puzanje, okretanje, vristanje od 2 sek u snu, pa smijanje, pa treba dudu, pa treba cicu, pa sjedne i prica, pa legne.. I onda konacno zaspim i probudi me cura i pita 'mama a gdje je vrtic? Hoces ponjeti paradajz u vrtic?'  ocito je nesto sanjala, bas sam se nasmijala..

-Tea-
    25. Listopad 2018. 12:00

dea32

I onda konacno zaspim i probudi me cura i pita 'mama a gdje je vrtic? Hoces ponjeti paradajz u vrtic?'ocito je nesto sanjala, bas sam se nasmijala..

a legenda mala... 

Tko god da je izmislio onaj Vileda močo koji se cijedi  "na pedalu" SVAKA MU CAST.... A i mojoj mami koja mi ga je poklonila... Pod je suh doslovno za par minuta!!! 

• Frau_Mund6
    25. Listopad 2018. 14:37

Tea, napokon da je kod vas sve mirno! Spavate i ti i djecica 😉 
    Dea, e da pun mjesec! Noa ga ocito jako osjeca! 
    Lota je sinoc zaspala u 2 min 40 sek 😁 nisam stogla doci do sobe da ju izljubim! Probudila se u ponoc i u 5 ujutro! Ocito ju mjesec bas ne muci...

dea32
    25. Listopad 2018. 16:03

Frau, na svaki puni mjesec kod nas je spavanje koma.. Kad vas se situacija popravlja, ha? 
    Plus stoje izgleda pobrao virozu negdje, danas je vec 3x povracao i ima proljev koji smrdi uzasno.. Za sad ne jede puno, ali pije vodu i cica. Temp nema. Seka zdrava, nismo se sa nikim druzili da je mogao pokupit. I sad si razmisljam, tokom noci je kasljao i izvodio zvukove kao da mu se zeludac dize, ali sam mislila da si prste gura u usta jer je popravljao dudu.. 

• Frau_Mund6
    25. Listopad 2018. 16:35

A cuj virozu je mozda netko od vas prenio... valjda vam je jaci imunitet. 
    Kod nas je bilo super do sad..  zaspala je u 15.35 nqkon 2 min i za 5 min se probudila..  vise nije htjela spavat i plakala je 20 min. Sad ju moram odrzat budnu do 8. Nadam se da ce nam uspjeti, inace ce sve poremetit. 
    Nocas se probudila u ponoc pa u 5. Sto mi je super! Kao da sama pomice vrijeme. Prije je bilo u 2 ili u 3, prekjucer u 4 i jutros u 5 😉 
    Hocete vi svojima pomicat vrijeme spavanja? 
    Dea, sta ces s poslom? Sad ti se vec blizi... 

dea32
    25. Listopad 2018. 21:15

Frau_Mund6

A cuj virozu je mozda netko od vas prenio… valjda vam je jaci imunitet.
    Kod nas je bilo super do sad.. zaspala je u 15.35 nqkon 2 min i za 5 min se probudila.. vise nije htjela spavat i plakala je 20 min. Sad ju moram odrzat budnu do 8. Nadam se da ce nam uspjeti, inace ce sve poremetit.
    Nocas se probudila u ponoc pa u 5. Sto mi je super! Kao da sama pomice vrijeme. Prije je bilo u 2 ili u 3, prekjucer u 4 i jutros u 5 😉
    Hocete vi svojima pomicat vrijeme spavanja?
    Dea, sta ces s poslom? Sad ti se vec blizi…

Necu im pomicat jer mi ovako odgovara. Idu lec u pola 8, zaspu u pravilu do 8, cura nekad zna oduziti do pola 9. S obzirom da cu raditi jutarnje i da se ustajanje biti prije 6, trebat ce im to. A i ovako ja imam svoje vrijeme navecer.
    A za posao, vracam se sredinom 12 mj (mozda i krajem, ovisno kak se dogovorim sa seficom) taman tada muz ide na kolektivni godisnji pa smo to sredili. U vrticu su bili neodredeni, kao ne mogu mi rec da nece bit primljen a ne mogu ni da hoce. Za kasnije nam se svekrova 'prijateljica' ponudila da pricuva ako ce bit potrebno dok ne upadne..

• Mirjanos
    25. Listopad 2018. 21:41

Curke bok!
    Evo da prijavim nespavanje.... malena mi se nocu budi svakih 2sata...nekada i cesce.

Ja ju ppdignem iz kinderbeda i stavim na ciku.... pokusala sam ju pustiti da vidim hoce li zaspati, ali nista. Pocne se dizati pomocu rukica, a onda me strah da se ne lupi pa skocim po nju...

Sto mislite da ju stavim u pitni krevetic pa pokusam malo pustiti i nauciti je da duze spava...bar 4h u komadu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.