Dea, ne znam ima li sto u luku ali ja sam se davila a on mirno spavao od 7.30 do 4h kad je jeo.. da sam ja i rigala, nema veze.
Vicky, nama je preporucen Balm by Jela za mazanje prsa koji je za 0 mjeseci nadalje. Da, ima etericno ulje jele, ali frendici vjerujem..
Aymee
Dea plan je ipak bio malo preentuzijastican, pa sad kad svi spavaju (i dragi je sa starijim zaspao na kaucu ) tek sad pecem keksice... Nije bilo sanse prije... A energija... A nemam pojma odakle mi... Valjda je nasljedno jer takva je i moja mama..
url=https://lilypie.com]
Vicky, za sad ne vidim nista specijalno jer mazemo tek 2 dana uz biodermu. Al nema ni pogorsanja pa je za sad valjda ok.
Aymee, svaka ti cast al ja bi se ugusila kraj njega. Kad kuham otvorim sve moguce prozore i balkonska vrata, ukljucim napu, ne disem kad mijesam i umirem od smrada jer moj dragi ne moze jest jelo bez luka.. Al nek je njemu pomoglo, bitno da moze disati.
Tea, i moja mama je 100 na sat, nikad mira nema. I kad je slobodna ona si uvijek nade posla. Ja sam na tatu, kad sam slobodna onda odmaram ..
Dea, ovo s lukom sam cula i prije, nikad probala... djeluje abtibakterijski? U cemu je fora?
Tea, svaka cast! Meni se ne radi nista dodatno od kad sam rodila... bit ce vremena za kolace i sl 😉 i ruckovi su mi unutar pol sata! Sto jednostavnije to bolje! Vise vremena mi ostaje za bebolinu 😊
Dea, ovo s lukom sam cula i prije, nikad probala… djeluje abtibakterijski? U cemu je fora?
Tea, svaka cast! Meni se ne radi nista dodatno od kad sam rodila… bit ce vremena za kolace i sl 😉 i ruckovi su mi unutar pol sata! Sto jednostavnije to bolje! Vise vremena mi ostaje za bebolinu 😊
Navodno sumpor iz luka, koji nas tjera na plac kad ga rezemo, nekako djeluje na receptore u nosu i prociscava ga.. Mozda usput i ubije koji virus
Dea, ne znam ima li sto u luku ali ja sam se davila a on mirno spavao od 7.30 do 4h kad je jeo.. da sam ja i rigala, nema veze.
Vicky, nama je preporucen Balm by Jela za mazanje prsa koji je za 0 mjeseci nadalje. Da, ima etericno ulje jele, ali frendici vjerujem..
Super, nisam znala. Sad sam mslo izguglala njihovu str., pa mi je izbacilo i neke forume gdje ga hvale. Jesi pocela mazati, kako je švrćo?
Dea, hvala! Dobro je znati 😉
Mi se sprenamo na bazen 😁 puse svima!!!
Citam upravo jednu pricu s poroda, vezano za aktualnu temu kod nas, #zaustavimosutnju.
Kako je vama bilo?
Ja sad vrtim film, doktor mi je bio dobar, ali on je dosao na samo finale, a babice grozne, sama sam urlala od bolova, pa da je sekund koja stala i primila me za ruku bila bih joj zahvalna do groba. Totalni ignore. Ali, psihicki sam se na to pripremila, da ce bit tako ( moja sestra me upozorila na to), pa to nisam traumaticno ni dozivjela, srecom je sve proslo ok, ali bas ti dođe da se zapitas jel to normalno?!
Dea, ubije me u pojam taj smrad, ni ja ne trpim taj miris ali ako mu bude bolje..
Vicky, pocela sam mazati, cini mi se da je bolje. Ja to njemu samo pred spavanje pa ne znam je li balzam ili luk, 😂 curi mu nos a ne da ga pipnuti pa je svako toliko vriska.
Frau, dobru zabavu na bazenu.
Aymee
Cure koje radite u smjenama.. ne znam je li regulirano zakonom ili kolektivnim (mislim zakon ali ne znam koji)..... znate li da do djetetove 3.-e godine zivota imate pravo raditi samo jutarnju smjenu i poslodavac vam to mora osigurati? Ja cu to svakako koristiti.
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji