Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    28. Studeni 2018. 22:01

Vecer divne zene 🙂
    Bas je tiho, pohvatala sam sve bez pol muke!
    Du i ti imas "okvirsku" slicicu 😍 a za pregled 💪💪👏👏
    Maggie pa ova tvoja beba je meeeedddd!! 🤩🤩
    Nali ajde pliz sad mirovanje bar 2 tjedna ❤
    Mgirl nek si se ti nasmijala ikei i muzu. Kad je vidio paru iz mojih usiju odmah je rekao- 20og (12og) sam opet u Zg pa cu ja to zamjenit ili kupit nove. Pa sta cu, pustila sam ga bez puno vike 😂 jesi ti jela strudel? Si bila u kino?
    Duda you rock!

pepe1907
    28. Studeni 2018. 22:10

ja isla danas do offertisime da kupim stvari i da napravim vijenac...odustala sam jer mi se ne isplati a i nemam neke ideje..bila u gardenu predivnih ima tamo po standovima al skupi su...ja sam.malo lijena za pisanje citam a me pisem mi se bas..nas sam nekak bezvoljna

AllieH
    28. Studeni 2018. 22:13

I ja kazem da je Pinterest spas! Mi smo cijeli stan sredili od ideja s Pinteresta, a jednako i svatove organizirali 😂 Em nisam kreativna, em sam smotana i za bilo sto sama izraditi i napraviti. 🤦🏽‍♀️🤷🏽‍♀️

Luka ❤

BellaLuna
    28. Studeni 2018. 22:25

Allie pinterest je cudo ❤️ Mi isto hrpu ideja pokupili, za stan, svadbu, poklone i sad sobu za curku 😊

_svjesna
    28. Studeni 2018. 22:26

Joj cure je li vas boljelo kod pupka? Znaci mene danas bas zateze sam pupak i kao da me nesto ispod njega boli, kao da se misici naprezu, znam da je neko ovdje spominjao neku kilu, je li to normalno, inace sam hipohondar 😏 
    Drugo pitanje, kako bebe spavaju, na ledjima ili sa rucnikom ispod jedne strane? 

m.girl6
    28. Studeni 2018. 22:30

Kaj se pelena tiče ja ih nisam gomilala jer ionak od nove god budu jeftinije tak da zato oni i daju tak to 2+1 gratis i ručnik. Mi smo uzeli isto pampers premium care 88kom za prvu ruku, pa ćemo vidjet kak će se pokazat. Moje cure kažu da su im baby love i iz plodina puno bolje. 
    Du, bila si u pepcu?? Jesi vidla kakvu košaru dječju za veš prljavi?? I ja ipak mislim da ništa od ove s obzirom da se ne zatvara a bas mi je zgodna. Nezz jel bi u kiku kaj bilo
    A ukrašavanje božićno kreće lagano u sub pa se bas veselim tome ali moram samo lagano i ne pretjerivati 😆

Noa 💙

AllieH
    28. Studeni 2018. 22:32

Ovo je vrhunac moje kreativnosti ako ne nadjem vijenac koji mi se svidja 😂😂😂😂

Luka ❤

m.girl6
    28. Studeni 2018. 22:32

Ptičica, u kinu nisam bila onaj dan iz ponosa hehe, makar smo mogli ići u 20:30 ali bas nisam išla jer se nisam htjela sa mrvicama zadovoljiti, jarac kaj ćeš 😎
    Jesam, jesam bila na strudli i kad smo došli doma onda smo tek ogladnili, sir i vrhnje, čvarci i pršut pa otišli do kumova 🤪 ubijacina lagana 😳

Noa 💙

Klikerica
    28. Studeni 2018. 22:34

Ovo je moguće sa trbušnim mišićima,ali nije prečesta pojava. Bolnije je kod onih koje su imale pločice nego kod onih koje nisu...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    28. Studeni 2018. 22:35

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.