Vecer divne zene 🙂
Bas je tiho, pohvatala sam sve bez pol muke!
Du i ti imas "okvirsku" slicicu 😍 a za pregled 💪💪👏👏
Maggie pa ova tvoja beba je meeeedddd!! 🤩🤩
Nali ajde pliz sad mirovanje bar 2 tjedna ❤
Mgirl nek si se ti nasmijala ikei i muzu. Kad je vidio paru iz mojih usiju odmah je rekao- 20og (12og) sam opet u Zg pa cu ja to zamjenit ili kupit nove. Pa sta cu, pustila sam ga bez puno vike 😂 jesi ti jela strudel? Si bila u kino?
Duda you rock!
ja isla danas do offertisime da kupim stvari i da napravim vijenac...odustala sam jer mi se ne isplati a i nemam neke ideje..bila u gardenu predivnih ima tamo po standovima al skupi su...ja sam.malo lijena za pisanje citam a me pisem mi se bas..nas sam nekak bezvoljna
I ja kazem da je Pinterest spas! Mi smo cijeli stan sredili od ideja s Pinteresta, a jednako i svatove organizirali 😂 Em nisam kreativna, em sam smotana i za bilo sto sama izraditi i napraviti. 🤦🏽♀️🤷🏽♀️
Luka ❤
Allie pinterest je cudo ❤️ Mi isto hrpu ideja pokupili, za stan, svadbu, poklone i sad sobu za curku 😊
Joj cure je li vas boljelo kod pupka? Znaci mene danas bas zateze sam pupak i kao da me nesto ispod njega boli, kao da se misici naprezu, znam da je neko ovdje spominjao neku kilu, je li to normalno, inace sam hipohondar 😏
Drugo pitanje, kako bebe spavaju, na ledjima ili sa rucnikom ispod jedne strane?
Kaj se pelena tiče ja ih nisam gomilala jer ionak od nove god budu jeftinije tak da zato oni i daju tak to 2+1 gratis i ručnik. Mi smo uzeli isto pampers premium care 88kom za prvu ruku, pa ćemo vidjet kak će se pokazat. Moje cure kažu da su im baby love i iz plodina puno bolje.
Du, bila si u pepcu?? Jesi vidla kakvu košaru dječju za veš prljavi?? I ja ipak mislim da ništa od ove s obzirom da se ne zatvara a bas mi je zgodna. Nezz jel bi u kiku kaj bilo
A ukrašavanje božićno kreće lagano u sub pa se bas veselim tome ali moram samo lagano i ne pretjerivati 😆
Noa 💙
Ovo je vrhunac moje kreativnosti ako ne nadjem vijenac koji mi se svidja 😂😂😂😂
Luka ❤
Ptičica, u kinu nisam bila onaj dan iz ponosa hehe, makar smo mogli ići u 20:30 ali bas nisam išla jer se nisam htjela sa mrvicama zadovoljiti, jarac kaj ćeš 😎
Jesam, jesam bila na strudli i kad smo došli doma onda smo tek ogladnili, sir i vrhnje, čvarci i pršut pa otišli do kumova 🤪 ubijacina lagana 😳
Noa 💙
Ovo je moguće sa trbušnim mišićima,ali nije prečesta pojava. Bolnije je kod onih koje su imale pločice nego kod onih koje nisu...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sortiraj odgovore
Najstariji