Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BellaLuna
    28. Studeni 2018. 22:25

Allie pinterest je cudo ❤️ Mi isto hrpu ideja pokupili, za stan, svadbu, poklone i sad sobu za curku 😊

_svjesna
    28. Studeni 2018. 22:26

Joj cure je li vas boljelo kod pupka? Znaci mene danas bas zateze sam pupak i kao da me nesto ispod njega boli, kao da se misici naprezu, znam da je neko ovdje spominjao neku kilu, je li to normalno, inace sam hipohondar 😏 
    Drugo pitanje, kako bebe spavaju, na ledjima ili sa rucnikom ispod jedne strane? 

m.girl6
    28. Studeni 2018. 22:30

Kaj se pelena tiče ja ih nisam gomilala jer ionak od nove god budu jeftinije tak da zato oni i daju tak to 2+1 gratis i ručnik. Mi smo uzeli isto pampers premium care 88kom za prvu ruku, pa ćemo vidjet kak će se pokazat. Moje cure kažu da su im baby love i iz plodina puno bolje. 
    Du, bila si u pepcu?? Jesi vidla kakvu košaru dječju za veš prljavi?? I ja ipak mislim da ništa od ove s obzirom da se ne zatvara a bas mi je zgodna. Nezz jel bi u kiku kaj bilo
    A ukrašavanje božićno kreće lagano u sub pa se bas veselim tome ali moram samo lagano i ne pretjerivati 😆

Noa 💙

AllieH
    28. Studeni 2018. 22:32

Ovo je vrhunac moje kreativnosti ako ne nadjem vijenac koji mi se svidja 😂😂😂😂

Luka ❤

m.girl6
    28. Studeni 2018. 22:32

Ptičica, u kinu nisam bila onaj dan iz ponosa hehe, makar smo mogli ići u 20:30 ali bas nisam išla jer se nisam htjela sa mrvicama zadovoljiti, jarac kaj ćeš 😎
    Jesam, jesam bila na strudli i kad smo došli doma onda smo tek ogladnili, sir i vrhnje, čvarci i pršut pa otišli do kumova 🤪 ubijacina lagana 😳

Noa 💙

Klikerica
    28. Studeni 2018. 22:34

Ovo je moguće sa trbušnim mišićima,ali nije prečesta pojava. Bolnije je kod onih koje su imale pločice nego kod onih koje nisu...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    28. Studeni 2018. 22:35

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Ptičica
    28. Studeni 2018. 22:37

m.girl6

Ptičica, u kinu nisam bila onaj dan iz ponosa hehe, makar smo mogli ići u 20:30 ali bas nisam išla jer se nisam htjela sa mrvicama zadovoljiti, jarac kaj ćeš 😎
    Jesam, jesam bila na strudli i kad smo došli doma onda smo tek ogladnili, sir i vrhnje, čvarci i pršut pa otišli do kumova 🤪 ubijacina lagana 😳

Uuuuuu sad sam gladna a vec u krevetu 😳
    Samo da prijavim, Antonela se razbudila tokom dana. Sad me zanima dal osjecate bebe kako udaraju "iznutra"? Neznam kak da objasnim. Tipa, osjetim da mi rukicama kopa po jajnicima, skroz nisko ali ne osjeti se izvana dok ne legnem na leda. Al je prilicno neugodno i žiga neka cudna neugoda, nebi to nazvala boli. A ovo kad guzom migolji i mlati nozicama, cijeli trbuh je u valovima.

_svjesna
    28. Studeni 2018. 22:42

Ma daleko sam od trbusnih misica 😁
    Uvijek sam bila vitka i uvijek salo na stomaku nikad ga se nisam uspijevala rijesiti, vjerovatno je to i od pcos. 
    A sto se tice udaraca, i ja osjetim udarce vise dublje i stomak mi se znatno ne izoblici kad udara, vidim ali sam gledala snimak gdje bebe u mojim tjednima pokretima poprilicno izoblice stomak i isture ga bas prema van rucicom ili nozicom, kod mene nije tako uocljivo, nadam se da je i to normala, pretpstavljam da nismo sve jednake. Je li i kod vas ista situacija? 

Mina93
    28. Studeni 2018. 22:44

du1988

Mina93

Mene ceka sutra ili preksutra vijenac i ukrasavanje malo doma, zasad bez ideja, moram donijeti ukrase iz garaze pa odlucit za boju i nesto slozit i kupit sta fali 😁😍

imas super stvari u pepcu! Ja danas kao sluzbeni promotor pepco asortimana 😂😂

🤣🤣 Hvala ti 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.