Sad nismo diskriminirane ni mi koje trebamo roditi u 2019.
odlicno! 🤗🤗 brzo cemo mi zatrpati i ovo 😂 e da...znam da su te vec sto puta trazili, ali sinoc sam nesto gledala mickey ruksake na aliexpressu i bas ih ima slatkih!
url=https://lilypie.com]
Sad da iskomentiram...
Slazem se za ovo kupanje dok pupak ne otpadne, a onda svaki ili svaki drugi dan, procijenit cemo vec u hodu, tesko mi je ista unaprijed planirati.
Klikerice, svaka cast sto si se izborila za termin! Uvijek mi tako bude zao starijih i nekih koji nemaju nikoga i osudjeni su na cekanje, prezalosna nam je situacija u drzavi.
Duda, pazi se i radije reagiraj na svaku sitnicu, ja samo pomislim na nasu Anu i kako je prosla, nadam se da se nikome nista slicno nece ponoviti.
Ptico, preslatke su Converse stvarcice!
Netko je bio na pregledu i sve je super, Bogu hvala, ali nisam zapamtila tko - stvarno mi jako sporo otvara stranice na onoj temi da svaki put izgubim volju vracati se.
Vana, zvuci mi da uzivate na najjace! Divno!
Luka ❤
Bok cure, i ja sam nova, trudna sam 36+1. Tek smo saznali za trudnocu i bas smo sretni 😂😂
Bok cure, i ja sam nova, trudna sam 36+1. Tek smo saznali za trudnocu i bas smo sretni 😂😂
Ahahahahhahahahahhaha
Hahahhaahhahah
🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝
Upisa se od smjehaaaaa
Jeeee.. napokon nisu zimske bebe 2019 diskriminirane.. 😁😆 Sjecam se da mi bilo bed se prvo tu javit jer je pisalo 2018 a termin pocetkom 2019 haha
Sortiraj odgovore
Najstariji