Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nali
    28. Studeni 2018. 16:14

Mgirl- da, sad stvarno mirovanje na najjace.
    Kako ti reagiras na deksametazon? Meni je evo vec 4.ti put da sam ga primila (+ jos prije trudnoce sam zbog nekih drugih problema morala) ja ga lose podnosim, znojenje, glavobolja, vrtoglavica..Bas svaki put.
    Cordopin su mi sad vanredno dali, jer mi tlak nije padao, nisu mi ga za doma dali jer sam vec na drugoj terapiji za tlak- metildopa, koju su mi sad povecali. A nisam ti ja na pregledima u bolnici,tj idem privatno, odlucila sam reci dovidenja bolnicama nakon sto sam s krvarenjem u ranoj trudnoci sva isprepadana cekala 40 minuta da me netko pregleda, a trudnoca onak, za mene bila nemoguca pa sam sva isprepadana bila da cu cekajuci izgubiti bebu. Reko baj baj bolnicama,od tad idem u podobnik jer me previse frka za bebu.  Sad moram za 2 tjedna ponovo. Osim ak mi tlak ne podivlja, onda ranije.

_svjesna
    28. Studeni 2018. 16:15

Maggie hvala ti.
    Mali je premeden ❤️❤️❤️

Slampo
    28. Studeni 2018. 16:39

Maggie imas prezgodnog djecaka. Ana Mikael je bome cudo od dijete, bome jako lijepo napreduje jos ce prerasti ono božićno odjelo koje si kupila neki dan. Cure koje su bile na pregledima super za dobre vijesti. Samo neka tako nastavi 

barbiemama
    28. Studeni 2018. 16:44

Maggie, Leo je predivan 😍❤️

vidim lijepe vijesti s pregleda, drago mi je 😊 nek se samo tak nastavi!

Salatica9192
    28. Studeni 2018. 16:51

Tu smooo, tj tu samm 😍🤗 Pticice, Du, Nali, Svjesna i ostale cure, da napravite fejs samo za grupu, nedostajete tamo haha 😊 Mogu vam pomoci, ukoliko ste na telefonima samo npr, da vam napravim. Tako je Truskawka. 🤗😘

Duda
    28. Studeni 2018. 16:59

Joj čitala sam sve postove onako po par komada dok nešto čekam/radim..i sad ne znam kome šta pisati i šta sam uspjela popamtit..
    Bravo za sve dobre preglede!
    Nali, odlično da ne moraš ostati u bolnici, al sad ta dva tjedna samo leži da ti cerviks izdrži još neko vrijeme..
    Netko je spominjao online narudzbu. Ja sam naručivala h&m, jysk, mango i bebenova, nitko još nije paket predao dostavljaču, pola od svega mi nije ni obrađeno..al ništa me to ne čudi s obzirom da je bio bf. Sad samo čekati 😉
    Koš za pelene za početak neću kupovati. Kupila sam, na preporuku roditelja dvoje pelenaša, one mirisne vrećice, kažu da se ne osjeti jedino ako staviš pelenu u vrećicu i zavežeš..pa ćemo vidjeti kako će funkcionirati
    Maggie, Leo je predivan! I bravo za pupak koji je otpao 😉
    Ana, baš mi je drago da Mikael tako lijepo napreduje i da si nam ti zadovoljna. Samo tako nastavite! ☺
    Busybee, kažeš slijede brzi porodi? Pa evo ja se javljam da upadnem u tu grupu dok traju 😁😉
    Ja sam nabavila sve potrebno za izradu adventskog vijenca, pa se možda danas u to upustim..

Kolačići
    28. Studeni 2018. 17:05

Maggie 😍😍😍😍 kakav macan! Presladak je! Ja nisam uopće razmišljala o odvojenoj korpi za bebi robicu.... dobra ideja. I ove iz yiska mi se sviđaju.
    A za pelene, ne znam, to ćemo u hodu.
    Nali, samo polako. 

• nali
    28. Studeni 2018. 17:10

Salatica9192

Tu smooo, tj tu samm 😍🤗 Pticice, Du, Nali, Svjesna i ostale cure, da napravite fejs samo za grupu, nedostajete tamo haha 😊 Mogu vam pomoci, ukoliko ste na telefonima samo npr, da vam napravim. Tako je Truskawka. 🤗😘

Vi kad ste otvarale grupu, ja sam otvorila fejs, ali je problem u tome sto mi neda koristiti fejs ako ne ostavim svoj broj telefona, onda sam isla ponovo kad mi je frendica dala neku sim karticu koju ne koristi, pa me trazio sliku da potvrdi da sam human. Bas maltretiraju. Pa sam odustala. Sto je sljedece, oib, broj grudnjaka, i tako sam se zalila okolo i kaze mi nedavno frend da je pokusao fejk fb otvoriti da su ga trazili sliku osobne ili nekog indetifikacijskog dokumenta.Da li me mulja, neznam, ali taj fb nije normalan. Budem se bas pozabavila ovih dana s fb jer im nedam broj telefona ni pod razno. 

Salatica9192
    28. Studeni 2018. 17:15

Nali, 
    ne moras dati broj telefona koliko se sjecam, on samo nudi i taj oblik prijave pored mail adrese, ali je problem sto kad pravim mail adresu, na yahoo npr, tu trazi broj telefona. Za tu foru da trazi licnu kartu, nije istina. Ali nece fejs zloupotrijebiti tvoj broj telefona, nije to neka znj stranica, ne mogu joj pera odbiti, niko, koliko je zasticena. Ako bude trebala pomoc, pisi 😊 I super za pregled 🤗 Neka je beba oke, a cerviks cuvaj jos malo i onda ces se poroditi ekspresno 😍😘

Duda
    28. Studeni 2018. 17:18

nali

Salatica9192

Vi kad ste otvarale grupu, ja sam otvorila fejs, ali je problem u tome sto mi neda koristiti fejs ako ne ostavim svoj broj telefona, onda sam isla ponovo kad mi je frendica dala neku sim karticu koju ne koristi, pa me trazio sliku da potvrdi da sam human. Bas maltretiraju. Pa sam odustala. Sto je sljedece, oib, broj grudnjaka, i tako sam se zalila okolo i kaze mi nedavno frend da je pokusao fejk fb otvoriti da su ga trazili sliku osobne ili nekog indetifikacijskog dokumenta.Da li me mulja, neznam, ali taj fb nije normalan. Budem se bas pozabavila ovih dana s fb jer im nedam broj telefona ni pod razno.

Broj grudnjaka 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.