Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    29. Studeni 2018. 05:40

Pa da, oni sad nama nude kakti nešto gratis a za par dana to ionak bude pojeftinilo ful tak da ćemo skupo platiti, a čula sam da ručnik i nije nešto bas. Ja isto mislim preci na baby love, a za prvu ruku 88kom će nam biti dovoljno, još će onaj mali paketić dobije od dm kad se beba rodi. Ništa nije gratis, sve ni to platimo drage moje. 😁 inače su 130kn te od 88kom, ali uz popust od -20kn i -15% ispale su me oko 88kn sve, sto je ok. A za dalje ćemo vidjet.
    Curke od 6.12. Opet nas tjedan, hvala Bogu da sam pola toga oprala da ne dođem u napast od tih malih stvarčica, ko mi želi kaj kupiti primam od broja 62/68 Haha. 
    Idem jedino po grudnjake :))

Noa 💙

Mina93
    29. Studeni 2018. 05:42

Du koliko se sjecam pampers 1 i 2 su oko 110,120kn u dm-u, bar su bile kad sam ja uzimala, mos kombinirat i najjeftinije su gratis

m.girl6
    29. Studeni 2018. 05:45

https://www.lidl.hr/hr/ponude.htm?id=941&week=2

Emily, jarcice moja 😘
    Ja naravno ne spavam, popila normabel i pojela 2 grancerale pa valjda će san na oci.
    A moram pohvaliti svog muza koji je upravo spasio jednog starog čovjeka koji se izgubio ispred svoje kuće, ima alcheimera, prestrašno koliko ljudi je prošlo kraj njega i nije mu stalo da vidi kaj se događa, čovjek bi se smrzo. A moj R je super postupio tak da znam da će nas Noa imati najboljeg tatu na svijetu 💙

Noa 💙

Mina93
    29. Studeni 2018. 05:46

m.girl6

Pa da, oni sad nama nude kakti nešto gratis a za par dana to ionak bude pojeftinilo ful tak da ćemo skupo platiti, a čula sam da ručnik i nije nešto bas. Ja isto mislim preci na baby love, a za prvu ruku 88kom će nam biti dovoljno, još će onaj mali paketić dobije od dm kad se beba rodi. Ništa nije gratis, sve ni to platimo drage moje. 😁 inače su 130kn te od 88kom, ali uz popust od -20kn i -15% ispale su me oko 88kn sve, sto je ok. A za dalje ćemo vidjet.
    Curke od 6.12. Opet nas tjedan, hvala Bogu da sam pola toga oprala da ne dođem u napast od tih malih stvarčica, ko mi želi kaj kupiti primam od broja 62/68 Haha.
    Idem jedino po grudnjake :))

Dada, opet napad na lidl tko se jos nije opremio do kraja 🤣 ja cu uzet potkosulje 😉
    I ja rekoh za poklone od 74 nadalje 🤣 toliko imam toga da nece stic ni iznosit, iako sam dobila i te vece velicine pa mislim da sam i sa 74 i 80 opremljena, al nisam sigurna u kolicinu jer mi je to spremljeno 🤣 sad vidim zasto mi se sestra ludila kad uvik malima kupujem robicu 😂 iako bi to opet uvijek bilo nesto prefora i preslatko

m.girl6
    29. Studeni 2018. 05:59

Hahaha tako je mina, od 74 nadalje, a opet neću brojeve dalje govoriti jer nezz kad će malecki biti, to je valjda broj od 4-6mj još taman za to dugo. 😆
    Danas mi stižu bambus krpice iz ethernala i jastučić za kindac i još idem po par tetrica šarenih i malih krpica bijelih, ajme pa kad ću stati sa opremanjem, a rekla sam prošli tj to je to. 🙈
    Ja brojeve veće od 56 nisam ni prala, sve mi u zadnjoj ladici za sad, stignem. 

Noa 💙

Mina93
    29. Studeni 2018. 06:03

m.girl6

Hahaha tako je mina, od 74 nadalje, a opet neću brojeve dalje govoriti jer nezz kad će malecki biti, to je valjda broj od 4-6mj još taman za to dugo. 😆
    Danas mi stižu bambus krpice iz ethernala i jastučić za kindac i još idem po par tetrica šarenih i malih krpica bijelih, ajme pa kad ću stati sa opremanjem, a rekla sam prošli tj to je to. 🙈
    Ja brojeve veće od 56 nisam ni prala, sve mi u zadnjoj ladici za sad, stignem.

A ja nemam susilicu pa sam htjela to sve rijesit da sam na miru.. Ionako sam ubacivala u masinu kako sam dobila koju posiljku.. Ajme bambus 😍 kad sam ga opipala htjela sam ih jos 100uzet, al imam ionako previse tih tetrica, i malih i velikih 😂 volim se unaprijed dobro pripremit, cudi me da mi muz nije prigovarao za kolicine, sve meni prepustio, reko uzimaj sve sto treba i koliko treba 😂 blazeni nasi kad zive u neznanju 😂😁

Mina93
    29. Studeni 2018. 06:07

A da, za te velicine nikad ne znas kako ce rasti i napredovati.. Ja se sjecam da sam prosle god za krstenje necaku uzimala kosuljicu u hmu br 74, a imao je 4ipo mjeseca 😊 te prve velicine prolete, al zato kasnije na jednoj stoje po pola godine 😂

Pticaselicazgst
    29. Studeni 2018. 06:07

Jutrooo, 
    Mgirl meni su ove kosare super, sta god da izaberes neces fulat. 😊 ja sam uzela nedavno u jysku, za 40 dana sivo bijelu na prugice i super je. Nije djecja al mi pase u interijer. Vidi i na ikei imas par komada, ako ces ic do tamo, ne izgledaju lose. Btw sto se tice akije od lidla nadam se da cu bit u rodilistu 6 a ne u lidlu 😂😂😂
    Allie hahaha pa da znas da vjenac cak i ne izgleda toliko lose, samo mu fali jos koji detalj i bio bi super. Svake godine imam osjecaj da postaju sve skuplji i skuplji 😢
    Pelene smo isto uzeli pampers, pa kako se pokazu. Uzela sam 1 i 2 premium i dva paketa 2 onih zelenih. 1 cu odnijet u rodiliste za svaki slucaj pa im ostavit ako treba.. isto cu prec na babylove ako se pokazu dobre. Jucer sam bas bila na kavi s frendicom, iskorisrila ne tu akciju i jedva dobila rucnik jer normalno da su se razgrabili. Rucnik uopce nije los, cini mi se kvalitetniji od onog iz kika 💪
    Slagala sam jucer komodicu i isto pokusala po velicini, stvarno su velike razlike od proizvodjaca do proizvodaca. Pa sam slagala odokativnom metodom. Ja jos uvijek muku mucim sa robicom za izlazak. Moram to izabrat a ni sama ne znam sto bi 😟
    Idem se spremat, kontrola u TA je u pola 8. Drzte fige da ima pomaka 💪

AllieH
    29. Studeni 2018. 06:59

Jutro!
    Sretno cure danas! 
    Ja imam tu kosaru za rublje iz Ikee, meni je super, dosta je velika i cvrsta i zadovoljna sam. Mislim da cu uzeti kasnije malcu jos jednu za igracke i drnde da ne stoje posvuda. 

Luka ❤

Mina93
    29. Studeni 2018. 07:03

Pticaselicazgst

Jutrooo,
    Mgirl meni su ove kosare super, sta god da izaberes neces fulat. 😊 ja sam uzela nedavno u jysku, za 40 dana sivo bijelu na prugice i super je. Nije djecja al mi pase u interijer. Vidi i na ikei imas par komada, ako ces ic do tamo, ne izgledaju lose. Btw sto se tice akije od lidla nadam se da cu bit u rodilistu 6 a ne u lidlu 😂😂😂
    Allie hahaha pa da znas da vjenac cak i ne izgleda toliko lose, samo mu fali jos koji detalj i bio bi super. Svake godine imam osjecaj da postaju sve skuplji i skuplji 😢
    Pelene smo isto uzeli pampers, pa kako se pokazu. Uzela sam 1 i 2 premium i dva paketa 2 onih zelenih. 1 cu odnijet u rodiliste za svaki slucaj pa im ostavit ako treba.. isto cu prec na babylove ako se pokazu dobre. Jucer sam bas bila na kavi s frendicom, iskorisrila ne tu akciju i jedva dobila rucnik jer normalno da su se razgrabili. Rucnik uopce nije los, cini mi se kvalitetniji od onog iz kika 💪
    Slagala sam jucer komodicu i isto pokusala po velicini, stvarno su velike razlike od proizvodjaca do proizvodaca. Pa sam slagala odokativnom metodom. Ja jos uvijek muku mucim sa robicom za izlazak. Moram to izabrat a ni sama ne znam sto bi 😟
    Idem se spremat, kontrola u TA je u pola 8. Drzte fige da ima pomaka 💪

Sretno 😍😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.