Meni tocno to, kao da kopa rukicama dolje. Ili mi guzicu izbaci i izbije mi zeludac. Strah me pomisliti do kraja kako ce to izgledati. 😅
Ja isto imam Pampers Premium za pocetak, ali planiram probati Babylove kad potrosim.
ja imam premium onaj mali paket sto se dobije na poklon. za babylove sam cula da je super, ali od dvojke. Mada mislim da je to sve individualno 🤔 planiram probati i lidlove tako da zapravo necu kupovati neki veliki paket. A ovo sto dm prodaje pod 2+1 gratis zapravo to nije...u bubamari je paket premiuma sto kn, dakle dodje na isto. Jedino se isplati ako iskoristis popust od 15 posto.
url=https://lilypie.com]
mene oko pupka boli koza jer se turbo rasteze zadnjih par dana i mislim si da ce ispast van koliko je tanka koza
Allie mislim da ce i moj vijenac tako nekako izgledati. To mi je vrhunac kreativnosti i mogu lagano obrisati prasinu sa svega svaki dan. 😂
M.girl i ja sam jarac. Živjela!😆
Vidis bas dobro da si napisala ovo za pojeftinjenje pelena nakon 1.1., nisam to znala. Znam da se nesto pricalo o tome, ali nisam pohvatala...
Pampers mislim da su kod mene u Dm-u 119 kuna ako sam dobro zapamtila.. meni se svidja rucnik. Mislim imam ih vec 5-6, ali ovaj mi je zapeo za oko. 😭
Ali ne treba mi to jer mislim tetrati, pa bolje da preskocim.
Pa da, oni sad nama nude kakti nešto gratis a za par dana to ionak bude pojeftinilo ful tak da ćemo skupo platiti, a čula sam da ručnik i nije nešto bas. Ja isto mislim preci na baby love, a za prvu ruku 88kom će nam biti dovoljno, još će onaj mali paketić dobije od dm kad se beba rodi. Ništa nije gratis, sve ni to platimo drage moje. 😁 inače su 130kn te od 88kom, ali uz popust od -20kn i -15% ispale su me oko 88kn sve, sto je ok. A za dalje ćemo vidjet.
Curke od 6.12. Opet nas tjedan, hvala Bogu da sam pola toga oprala da ne dođem u napast od tih malih stvarčica, ko mi želi kaj kupiti primam od broja 62/68 Haha.
Idem jedino po grudnjake :))
Noa 💙
Du koliko se sjecam pampers 1 i 2 su oko 110,120kn u dm-u, bar su bile kad sam ja uzimala, mos kombinirat i najjeftinije su gratis
https://www.lidl.hr/hr/ponude.htm?id=941&week=2
Emily, jarcice moja 😘
Ja naravno ne spavam, popila normabel i pojela 2 grancerale pa valjda će san na oci.
A moram pohvaliti svog muza koji je upravo spasio jednog starog čovjeka koji se izgubio ispred svoje kuće, ima alcheimera, prestrašno koliko ljudi je prošlo kraj njega i nije mu stalo da vidi kaj se događa, čovjek bi se smrzo. A moj R je super postupio tak da znam da će nas Noa imati najboljeg tatu na svijetu 💙
Noa 💙
Pa da, oni sad nama nude kakti nešto gratis a za par dana to ionak bude pojeftinilo ful tak da ćemo skupo platiti, a čula sam da ručnik i nije nešto bas. Ja isto mislim preci na baby love, a za prvu ruku 88kom će nam biti dovoljno, još će onaj mali paketić dobije od dm kad se beba rodi. Ništa nije gratis, sve ni to platimo drage moje. 😁 inače su 130kn te od 88kom, ali uz popust od -20kn i -15% ispale su me oko 88kn sve, sto je ok. A za dalje ćemo vidjet.
Curke od 6.12. Opet nas tjedan, hvala Bogu da sam pola toga oprala da ne dođem u napast od tih malih stvarčica, ko mi želi kaj kupiti primam od broja 62/68 Haha.
Idem jedino po grudnjake :))
Dada, opet napad na lidl tko se jos nije opremio do kraja 🤣 ja cu uzet potkosulje 😉
I ja rekoh za poklone od 74 nadalje 🤣 toliko imam toga da nece stic ni iznosit, iako sam dobila i te vece velicine pa mislim da sam i sa 74 i 80 opremljena, al nisam sigurna u kolicinu jer mi je to spremljeno 🤣 sad vidim zasto mi se sestra ludila kad uvik malima kupujem robicu 😂 iako bi to opet uvijek bilo nesto prefora i preslatko
Hahaha tako je mina, od 74 nadalje, a opet neću brojeve dalje govoriti jer nezz kad će malecki biti, to je valjda broj od 4-6mj još taman za to dugo. 😆
Danas mi stižu bambus krpice iz ethernala i jastučić za kindac i još idem po par tetrica šarenih i malih krpica bijelih, ajme pa kad ću stati sa opremanjem, a rekla sam prošli tj to je to. 🙈
Ja brojeve veće od 56 nisam ni prala, sve mi u zadnjoj ladici za sad, stignem.
Noa 💙
Hahaha tako je mina, od 74 nadalje, a opet neću brojeve dalje govoriti jer nezz kad će malecki biti, to je valjda broj od 4-6mj još taman za to dugo. 😆
Danas mi stižu bambus krpice iz ethernala i jastučić za kindac i još idem po par tetrica šarenih i malih krpica bijelih, ajme pa kad ću stati sa opremanjem, a rekla sam prošli tj to je to. 🙈
Ja brojeve veće od 56 nisam ni prala, sve mi u zadnjoj ladici za sad, stignem.
A ja nemam susilicu pa sam htjela to sve rijesit da sam na miru.. Ionako sam ubacivala u masinu kako sam dobila koju posiljku.. Ajme bambus 😍 kad sam ga opipala htjela sam ih jos 100uzet, al imam ionako previse tih tetrica, i malih i velikih 😂 volim se unaprijed dobro pripremit, cudi me da mi muz nije prigovarao za kolicine, sve meni prepustio, reko uzimaj sve sto treba i koliko treba 😂 blazeni nasi kad zive u neznanju 😂😁
A da, za te velicine nikad ne znas kako ce rasti i napredovati.. Ja se sjecam da sam prosle god za krstenje necaku uzimala kosuljicu u hmu br 74, a imao je 4ipo mjeseca 😊 te prve velicine prolete, al zato kasnije na jednoj stoje po pola godine 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji