Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blaza26
    29. Studeni 2018. 09:43

Ptičica

Joj kad vidim te vase tjedne, izgleda mi da necu jos 100 godina 😏

Cini ti se.. tako sam i ja govorila do 30 tt,a onda mi je sve nekako brzo krenulo,sad me panika pere da nista necu stic 

Ptičica
    29. Studeni 2018. 09:49

Blaza pomognem ti ja sta god treba samo da meni vrijeme krene 😅 nekad mi se ucini kad da.je jucer ljeto bilo,a Bozic nam stize. A nekad, kao sad, kao da sam 100 godina trudna i nikako da dodem do 35og tjedna 😅
    Dobro, polako, po redu 🙂 sad ce Bozic i Nova, zanje pripreme kroz prvi mjesec i eto ga! Sad se tjesim 😂

AllieH
    29. Studeni 2018. 09:50

Ptičice, pa preslatka si! 😘😘 Ma znam sebe obuci i to mi je domet. A nije ti ni to neka kreativnost, meni je kreativan netko tko zna kupiti i skupo i u Zari i u Lidlu ili otici u Second Hand Shop i probrati stvari i od toga stvoriti bomba kombinacije. A ja nisam od tih 😊
    I ne brini, brzo ces ti za nama. Kako smo mi tebi daleko, tako su meni barbie, ptica, pepe i ostale cure. A na kraju svima leti vrijeme samo tako 😅

Luka ❤

• nali
    29. Studeni 2018. 10:02

Jutro.. Sretno svima na pregledima.😘
    Evo ja vec treci put danas jedem 😁 probudim se, jedem,spavam.. Oporavljam se od jucer valjda. Sada sam se otisla do ducana prosetati jer nisam imala zraka, svi zabundani a ja otkopcana 😁 Glava uzasno boli i tlak je visok taman da nejdem na hitnu pa sad lezim i cekam hoce li se sto spustiti. Pijem bezkofeinsku kavu, fuj. Inace obozavam kavu ali eto nema toga vise za mene. 
    Kako ste sa kilama? Ja sam se zgrozila, 19 kila sam dobila ukupno 😟 Mislim da mi je pol tog voda

• Kani07
    29. Studeni 2018. 10:13

nali

Evo ja vec treci put danas jedem 😁 probudim se, jedem,spavam.. Oporavljam se od jucer valjda. Sada sam se otisla do ducana prosetati jer nisam imala zraka, svi zabundani a ja otkopcana 😁 Glava uzasno boli i tlak je visok taman da nejdem na hitnu pa sad lezim i cekam hoce li se sto spustiti. Pijem bezkofeinsku kavu, fuj. Inace obozavam kavu ali eto nema toga vise za mene.
    Kako ste sa kilama? Ja sam se zgrozila, 19 kila sam dobila ukupno 😟 Mislim da mi je pol tog voda

nali

Nali i ja sam +19 trenutno ,i samo zderem stvarno nemam kontrolu😠

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ptičica
    29. Studeni 2018. 10:14

Allie slazem se. Ali isto ti moras imat ukusa za onakav stan i sebe sredit onako. 👌
    Nali ja sam na +7, ali imam ja jos do tebe 😅 nemoj se zamarat kilama, molim te. Imat ces kad. I nije isto bit full pokretan i prisiljen na lezanje. Tvoje kile su top. Jos 20ak dana ti polako 💖
    A di nam je barbie?
    Ptico nemoj da dugo cekamo 😏

Ptičica
    29. Studeni 2018. 10:15

Kani usla u 39iiii 🙌🙌
    Prava si terminuša!! Da nije carskog ti bi i prenijela 😂😘

du1988
    29. Studeni 2018. 10:16

nali, ne zamaraj se kilama. ja sam na plus 8 , ali zbog dijete. Inace bi se ubijala u slatkom i bilo bi to puno vise. Brzo ce kile dolje, nek je beba zadovoljna 😊 ptičice, sad ce proletjeti vrijeme i stize Antonela! ❤️

url=https://lilypie.com]

Maggie85
    29. Studeni 2018. 10:19

Svjesna, preporuka je da beba spava prvenstveno na leđima, bez ikakvih distrakcija u krevetiću tipa igračke, medeki i sl. Samo i isključivo prekrivač. 
    Ja stavljam ponekad i na bok (većinom noću), recimo ako puno pojede, a ne podrigne/bljucne. Tako sam malo sigurnija ostaviti ga bez nadzora. U tom slučaju stavim nešto iza bebinih leđa, najčešće jastuk. Ne bih to radila da nisam vidjela tu praksu u Petrovoj, a i dvije patronažne su rekle da je dozvoljeno.

• Kani07
    29. Studeni 2018. 10:21

Ptičica

Kani usla u 39iiii 🙌🙌

Ptičica

Kani usla u 39iiii 🙌🙌

😂😂😂nikad duze trudna,nego Pticice imas meil ,nesto da ti spremim ako nije bed😉

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.