Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    28. Studeni 2018. 17:58

evo i nas! Sve je u najboljem redu, zatvorena, tu sam vec odahnula! Dora se okrenula glavicom dolje, zato mi lijepo prebire po rebrima 😂 1850 g je teska, kontrola za dva tjedna! Opseg glavice cak dva tjedna napredniji, ali nije nista spominjao mjere nego vidim u knjizici, samo je rekao da je sve ok i to mi je dosta 😊 i da, kod njega sam do kraja, on ne salje u trudnicku osim u slucaju komplikacija i kad se prijedje termin! Iduci tjedan ponavljam profil secera i to je to! puse svima

url=https://lilypie.com]

_lily_0
    28. Studeni 2018. 18:12

du1988

evo i nas! Sve je u najboljem redu, zatvorena, tu sam vec odahnula! Dora se okrenula glavicom dolje, zato mi lijepo prebire po rebrima 😂 1850 g je teska, kontrola za dva tjedna! Opseg glavice cak dva tjedna napredniji, ali nije nista spominjao mjere nego vidim u knjizici, samo je rekao da je sve ok i to mi je dosta 😊 i da, kod njega sam do kraja, on ne salje u trudnicku osim u slucaju komplikacija i kad se prijedje termin! Iduci tjedan ponavljam profil secera i to je to! puse svima

Odlicno 😍😍🥰🥰❤️😘

mmama2
    28. Studeni 2018. 18:25

Vi koje cete koristiti jp ionako bi trebale kakac prvo u wc istresti🙈🙈🙈 onda te kante bolje u kupaonu stavit.mozda :/ realno znam da to nitko ne radi al.ono

_svjesna
    28. Studeni 2018. 18:27

Du imas li mjere bebice sa uzv, BPD, FL i AC, pratimo se terminom pa me zanima koje su mjere s tom tezinom, jer kod moje na uzv ne mjeri tezinu, to me uzasno frustrira jer svi spominju ovdje tezinu samo meni moja nista ne govori a ogromne mi pare uzme za svaki pregled, jos kaze ne moze da mi uhvati vise ni sliku na 4D, a vidim Du je dobila i sliku. 😪

du1988
    28. Studeni 2018. 18:38

_svjesna

Du imas li mjere bebice sa uzv, BPD, FL i AC, pratimo se terminom pa me zanima koje su mjere s tom tezinom, jer kod moje na uzv ne mjeri tezinu, to me uzasno frustrira jer svi spominju ovdje tezinu samo meni moja nista ne govori a ogromne mi pare uzme za svaki pregled, jos kaze ne moze da mi uhvati vise ni sliku na 4D, a vidim Du je dobila i sliku. 😪

ovo je prva poluuspjesna slika, inace se skroz pokrije rukicama 😊  evo mjere- BPD 85, F 61, AC 270, HC 303. 

Emily1801
    28. Studeni 2018. 18:43

Du super vijesti! Dorica je prava beba. 😍
    Nali ni ja im nedam broj telefona! Koji ce im kuki. Napravila sam fejs samo zbog ove grupe i platnenih pelena.
    H&M saga se nastavlja. Nakon 12 dana od narudžbe i obavijesti da nemaju naruceno posaljem im danas mail kad mi misle vratiti novac. Uglavnom kroz 2-5 radnih dana ovisno o banci. Sutra je 5. dan pa cemo vidjeti. Bas su me razocarali i sve si mislim da je ovo prvi i zadnji put da nesto od njih narucujem. Ocito mi nisu sudene h&m potkosulje za dojenje. 🙁

AllieH
    28. Studeni 2018. 19:08

Du, bravo za Doru, prava curka! 
    nali, bome jesi rekorderka po pitanju cerviksa, ali ne sumnjam da ce biti sve u redu, i sama si svjesna da moras mirovati i izgurati i bit ce to na kraju sve kako treba! 
    Na kos za pelene sam mislila neki najobicniji koji se moze skroz zatvoriti, nisam mislila na one neke specijalizirane iskljucivo za pelene i sl. 
    Duda, obavezno molim sliku adventskog! Ja sam nasla nekoliko lijepih, ali su mi nenormalne cifre za to, 250-350kn, nekako mi je to puno za adventski, koliko god lijep bio. 

Luka ❤

• nali
    28. Studeni 2018. 19:25

Du super za pregled 😊
    Emily i nisi im dala broj i svejedno mozes koristit FB? onda sam ja fakat nes fejlala, jer meni neda. 

m.girl6
    28. Studeni 2018. 19:27

Kaj kažete za ovu košaru? Može biti za igračke ili za veš, ali jedini je problem kaj se ne da zatvoriti 😬

Noa 💙

m.girl6
    28. Studeni 2018. 19:34

Nali, a ja sam bila u bolnici na strogom mirovanju kad sam dobila te injekcije tak da nezz kak sam reagirala jer sam bila i na infuziji istovremeno. 
    Luks, pusti te mjere bitno da je ok, jer meni su rekli da je ful mali. 
    Du, super za pregled, bas mi je drago.
    Joj još sam svašta pročitala ali sam zab skomentirati 🙄 jurimo kod kumova, tipkam poslije

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.